icon

Poraďte dobrého detského očného lekára v Košiciach

domi122
2. aug 2026

Ahojte, viete mi poradiť nejakého dobrého detského očného lekára v Košiciach prípadne blízkom okolí?

anonym_ec3b29
•
2. aug 2026

@domi122 dr orlovska, dr chovancakova- neplati sa
Od 3 rokov berie dr zgabur a dr rennerova - nemalo by sa platit nkc
Ak ti nevadi platit tak potom dr lischkova na klinike vesely

anonym_87d047
•
2. aug 2026

Lexum (kedysi 3F) na Toryskej

anonym_ec3b29
•
3. aug 2026

Lexum sa caka dlho , uz som pocula, ze dieta ani nechceli objednat pre plny stav

domi122
autor
•
3. aug 2026
@anonym_ec3b29

Lexum sa caka dlho , uz som pocula, ze dieta ani nechceli objednat pre plny stav

@anonym_ec3b29 neberú nových

anonym_ec3b29
•
3. aug 2026
@domi122

@anonym_ec3b29 neberú nových

@domi122 ved hovorim, ja som lexum ani nepisala

anonym_2d5fd6
•
3. aug 2026

My chodíme k MUDr. Fejkova na objednanie sa čaká pár mesiacov

domi122
autor
•
4. aug 2026
@anonym_ec3b29

@domi122 ved hovorim, ja som lexum ani nepisala

@anonym_ec3b29 ja viem len odpovedám lebo tam som už dávnejšie volala a ku Dr. Orlovskej sa tiež dlho čaká?

anonym_ec3b29
•
4. aug 2026
@domi122

@anonym_ec3b29 ja viem len odpovedám lebo tam som už dávnejšie volala a ku Dr. Orlovskej sa tiež dlho čaká?

@domi122 suseda cakala mesiac ( dovolenky a robi len 3 dni v tyzdni)

ludmilka2407
•
6. aug 2026

So synom chodim ku Glinskej, na Tahanovciach...vies aj objednat cez navstevalekara

domi122
autor
•
7. aug 2026
@ludmilka2407

So synom chodim ku Glinskej, na Tahanovciach...vies aj objednat cez navstevalekara

@ludmilka2407 a je to aj pre malé deti? Syn má 9 mesiacov.

martinkah
•
9. aug 2026

Jednoznačne MUDr. Chovančáková, úžasná lekárka, jej prístup k deťom, ak má akúkoľvek pochybnosť, radšej vsetko viacnásobne preverí, chodíme k nej už 15 rokov. S MUDr. Glinskou sa to nedá porovnať, tam som bola ja ako dospelý pacient, šup šup ako na páse.

domi122
autor
•
9. aug 2026
@martinkah

Jednoznačne MUDr. Chovančáková, úžasná lekárka, jej prístup k deťom, ak má akúkoľvek pochybnosť, radšej vsetko viacnásobne preverí, chodíme k nej už 15 rokov. S MUDr. Glinskou sa to nedá porovnať, tam som bola ja ako dospelý pacient, šup šup ako na páse.

@martinkah super ďakujem asi pôjdeme tam, nevieš prosím ako dlho sa čaká?

martinkah
•
10. aug 2026
@domi122

@martinkah super ďakujem asi pôjdeme tam, nevieš prosím ako dlho sa čaká?

@domi122 naposledy nám dali termín cca o 3 mesiace, ale práve keď sme tam boli, sestrička volala viacerým rodičom, ze sa im pouvoľňovali termíny (deti ochorejú...), takže keď má človek šťastie, možno sa aj skôr podarí

domi122
autor
•
4. sep 2026
@martinkah

@domi122 naposledy nám dali termín cca o 3 mesiace, ale práve keď sme tam boli, sestrička volala viacerým rodičom, ze sa im pouvoľňovali termíny (deti ochorejú...), takže keď má človek šťastie, možno sa aj skôr podarí

@martinkah Zistila som ,že nových pacientov berú ale majú plno do konca roka ,mám volať v novembri aby mi dali termín na druhý rok 😕. Neviem či má zmysel volať ešte ku Orlovskej alebo počkať.