Poraďte dobrého psychiatra so zameraním na ADHD v Košiciach

tvojoco
23. sep 2020

Dobrý deň, hľadám doktora z ktorým sa reálne dá konzultovať liečba na ADHD v dospelosti, Sám mám problém "Porucha myslenia" alebo Formálna ale nevedia mi to diagnostikovať. Hľadám psychiatra ktorý by vedel predpísať stimulant aspoň tá slabota čo je na slovensku Concerta, Zatiaľ nemám dobré skúsenosti čo sa týka porozumenia z ich strany. Lieči to niekto touto cestou alebo je ten liek iba na okrásu ? Ďakujem

stary_ujco
23. sep 2020

Sam si diagnostikujes choroby, sam si indikujes lieky a teraz hľadáš doktora, ktorý ti bude pritakavat a podporovať ta v tom?

mpg
23. sep 2020

Lepšie by bolo svoje problémy presne povedať (napísať si) a psychiater rozhodne, aká je to dg. a aké lieky na to treba, príp. pozorovanie v nemocnici, ak lieky nezaberajú.

tvojoco
autor
23. sep 2020

No veď preto hľadám doktora zo zameraním resp. niekto to má už v tom odvetví skúsenosti, nie všeobecný týpek

dejvou
10. mar 2022

@tvojoco Ahoj! Presne viem ako sa cítiš, lebo si momentálne prechádzam tým istým… na slovensku panuje mienka, že adhd v dospelosti záhadne zmizne … som ročník 93 a vyrastal som v tom že ma naši chceli dať na špeciálnu školu, alebo sa budem viac snažiť …. čiže v mojom ročníku teda žiadne adhd neexistovalo a teda pochybila výchova …. Chcel som sa teda spýtať či niekto pozná psychiatra ktorý rozumie adhd problematike, venuje sa jej a vedel by mi reálne pomôcť? Pretože som z toho celého napzaj veľmi frustrovaný. Ďakujem.

fazulkaa
11. okt 2022

@tvojoco ahoj, nasiel si nakoniec niekoho? Alebo ty @dejvou?

zobaka
24. feb 2023

Ahojte, nevie tu stále nikto poradiť ohľadom toho? Dakujem

owlet
2. apr 2023

@zobaka Mudr. Martin Medvecký a Mudr. Zuzana Beňačková, obaja na Tomášikovej 8