Poraďte lacné ubytovanie v Košiciach s bezplatným parkovaním?
Známi hľadajú lacné ubytovanie v KE, kde je možnosť bezplatne parkovať na dobu 10 dní. Chcú auto nechať na bezplatnom parkovisku, oni by išli na cyklotúru, viete o niečom?
Ja, čo viem, všade je platené.
Kosice nie su cele spoplatnene, co sa parkovania tyka. Mnohe sidliska a okrajove mestske casti nie. Aky standard ma mat to ubytavanie mat a aku cenu su ochotni zaplatit ? To sa budu kazdy den z bicyklovania vracat na ubytovanie ?
@patrike práveže nebudú, chcú nechať auto odstavené a prespať v KE iba pár dní.
@patrike práveže nebudú, chcú nechať auto odstavené a prespať v KE iba pár dní.
@anonym_autor Ako pisem, mas plno lokalit, kde mozes parkovat zadarmo, staci ist mimo hlavnu zonu centra a blizkych sidlisk. Pozri mapu https://parking.kosice.sk/ Rizika : nieco v aute moze prilakat zlodejov alebo fetky len tak roztrepu okno, pripadne nejaky nastvany dochodca auto obide klincom, lebo tam parkuje on. Kedze budu bajkovat par dni mimo mesta, auto nepotrebuju a mozu ho zaparkovat, kde chcu, ak sa neboja onych rizik. Napriklad sidlisko Terasa je zatial neplatene a je blizko centra.

Kosice nie su cele spoplatnene, co sa parkovania tyka. Mnohe sidliska a okrajove mestske casti nie. Aky standard ma mat to ubytavanie mat a aku cenu su ochotni zaplatit ? To sa budu kazdy den z bicyklovania vracat na ubytovanie ?