Pôrodnica Košice
Ahojte... Byvam v Tv a ide o to ze uz pomalicky vyberam porodnicu aj v Ke. Vraj v Tv nedavaju epiduralku keby mi to potvrdili okamzite si vyberam Ke .
Moja otazka je ci mi vie niekto odporucit dobreho porodnika v novej nemocnici alebo aj v starej nemocnici.
A ci je podla vas risk ist rodit do Ke... autom je to max hodina. Ako poznam seba tak tu bolest nedam 🥶

@babovka2321 no ved jasne. Ty si musis vybrat kam pojdes. 🙂 len to sestonedelie je katastrofa, takze pevne nervy. Rodit by som tam sla znova, len kvoli doktorovi. Ale ostatni su jedna katastrofa. Cisto 2 tabory tam maju. A ten epi je naozaj drahy, ja som bola pripravena na epi, ale dali mi to druhe, vypadol mi nazov teraz 😂 drzim palce, nech to mas za sebou a ste zdravi a stastni 🙂 to je zaklad 🙂
.

@susannnsusan123 mrzi ma tvoja skusenost, ale hlavne, ze ste obaja ako tak v poriadku. Viem, ze na sestonedeli su sestry rozne, ale to su vsade, takze toto ma netrapi. K tym doktorom, ja uz od pradavna mam take info, ze ak mas zazmluvneneho doktora, ostatni doktori na teba totalne seru (a to sa netyka len sace, ale opat, niekto ma taku skusenost niekto inu)...
Ja zas poznam pripad zeny, co rodila v starej nemocnici a uz odpadavala na stole a bez naliehania manzela jej v tych stavoch ani nechceli monitorovat dieta (pricom ked nakoniec skontrolovali, zistili, ze uz ma hrozne ozvy) ... A tiez pritom vela ludi porodnikov v starej nemocnici vychvaluje. Ja verim, ze hrozny zazitok ma moze cakat v hociktorej z nemocnic a to neovplyvnim, ale po zvazeni skusenosti z okolia volim sacu ako najlepsiu moznost.
A este som chcela dodat, ale mimo tejto odpovede, ze hore som napisala strasnu hlupost s cenou epiduralky, lebo stoji cca 160🙈😁