icon

Používajú v Košiciach pri zubnom zákroku premedikáciu?

17. mar 2024

Chodi niekto na zubne do nemocnice na 6 poschodiw s detmi?ak ano pouzivaju okrem narkozy aj premedikaciu u deti?

Strana
z2
molkapolka
18. mar 2024

Ano pouzivaju midazolam na premedikaciu.

autor
18. mar 2024

@molkapolka zle som polozila otazku,myslim ci na ambulancii pred osetrenim,alebo len pred narkozou

molkapolka
18. mar 2024

Aj na ambulancii pred osetrenim, ak mate sprievodny listok od svojho zubara, ze dieta sa neda osetrit.

autor
18. mar 2024

@molkapolka mate skusenosti?

molkapolka
18. mar 2024

Pracujem na zubnom v starej nemocnici, takze nieco viem ;) ale osobnu skusenost nemam, moje deti zvladaju zubara s klasickou lokalnou anestezou.

autor
18. mar 2024

@molkapolka a je rozdiel tato a tam kde ideme my?
Mna len zaujima ci deti osetruju aj s premedikaciou na ambulancii alebo len posielaju hned do narkozy+od kolkych kg a r moze dieta do narkozy?dakujem

kikuska555
18. mar 2024

Ja som bola s dcerou v starej nemocnici doktor smocer. Inkde by som uz naozaj nesla. Super uzasny pristup ci uz k malej alebo aj ku mne ako rodicovi, vsetko dopodrobna vysvetlil

molkapolka
18. mar 2024

Neposielaju hned do narkozy, praveze zdrave deti sa do narkozy neposielaju, tam musite mat Fkovu diagnozu od psychiatra (pr. DMO, auti deti, mentalne postihnutie alebo ine tazko zdravotne postihnute deticky) cize normalne dostane dieta premedikaciu v podobe sirupu midazolam. Pockate 40min v cakarni, dieta nesmie vstavat, lebo moze spadnut. Idete do ambulancie a po osetreni na hodinku na lozko, kde vas pride lekar skontrolovat, nasledne idete domov. Postup je na oboch pracoviskach rovnaky, kedze je to jedna nemocnica.

autor
18. mar 2024

@kikuska555 dakujem za spravu
Zial u nas niesu zubky v poriadku a maly je este maly ,takze ja cakam poriadny nater od zubara,ano aj moja chyba,dlhe kojenie,nepravidelne cistenie,cize viem,ze mily tam nik kumne nebude
@molkapolka dakujem za info,tak neviem,ci moje dieta bude takto spolupracovat ,kamoske.dali 4r syna do narkozy,ale jemu robili 12 zubky,a neni chory tak asi za to ze nespolupracoval

kikuska555
18. mar 2024

No jasne 🙂 myslela som to tak ze v starej v preemedikacii tiez robil dcere

autor
18. mar 2024

@kikuska555 a kolko r.malo vase dieta?a kolko zubkov pokazenych

adiqe88
18. mar 2024

My sme objednaní na demident, syn sa tiež nedá ošetriť a ma kaz...mate niekto skúsenosti s demident? Je tam vraj nejaká ženská zubárka ideme budúci utorok.

autor
18. mar 2024

@adiqe88 tak my ideme aby sme neplatili tie velke prachy co v sukr.

kikuska555
19. mar 2024

4 roky nastastie len jeden.

kikuska555
19. mar 2024

@adiqe88 ja poznam len doktora demidova. Jeho personal nejak neregistrujem. Ale bola to moja druha volba ak by sa nepodarilo doriesit staru nemocnicu.

autor
19. mar 2024

@kikuska555 tak.to je ine no

autor
20. mar 2024

@molkapolka vies mi zistit od kolkych kg a r moze dieta do narkozy?

molkapolka
20. mar 2024

Narkoza sa prisposobi dietatu podla veku a hmotnosti, ved aj novorodenci su operovani v narkoze, ak to ich zdravotny stav vyzaduje napr.

autor
20. mar 2024

@molkapolka ok vdaka ,tak uz len cakat na termin,kedze mojho dribca neosetria len ambulantne ,,,,aspon si myslim ze ho nebudu trapit sirupom

autor
10. apr 2024

@molkapolka ale na tom 6 posch to nerobia s premedikaciou ,musi byt nejaka ina ambulancia

autor
14. máj 2024

@kikuska555 u smocera malo vase dieta oblbovak?ak ano po akej dobe od vypitia ho osetroval zubar?

gionella
27. júl 2024

@adiqe88 ahoj ako sa ti to pozdávalo v demident? Ak nevadí, koľko stal cely zakrok teda ošetrenie zuba s premedikaciou? Ďakujem

adiqe88
27. júl 2024

@gionella ahoj, spokojní sme boli,syn mal viacero kazov, v narkóze bol 3,5 hodiny ,čiže sme platili 1700€.

autor
27. júl 2024

@adiqe88 panecku preco ste nesli do statnej?skoro zdarma

gionella
28. júl 2024

@adiqe88 ďakujem za info ☺️

katty29
25. jan 2025

@kikuska555 píšem ss

katty29
30. jan 2025

@molkapolka píšem ss

jvasenka
8. jún 2025
@molkapolka

Pracujem na zubnom v starej nemocnici, takze nieco viem ;) ale osobnu skusenost nemam, moje deti zvladaju zubara s klasickou lokalnou anestezou.

@molkapolka koho ako zubára k ťažko osetritelnemu dieťaťu odporúčas? (po negatívnej skúsenosti sa boji aj sadnúť do kresla)

autor
8. jún 2025
@jvasenka

@molkapolka koho ako zubára k ťažko osetritelnemu dieťaťu odporúčas? (po negatívnej skúsenosti sa boji aj sadnúť do kresla)

@jvasenka dr Šmocer

jvasenka
8. jún 2025

ďakujem. a k nemu treba aj výmenný lístok od zubára?

Strana
z2