icon

Poznáte kaderníčku Luciu v Sobranciach?

27. aug 2022

Ahojte. Poznate ju? Robí dobre vlasy ? Vdaka

mancicimancici
27. aug 2022

Áno poznám, robí dobre 🙂

mergimar
27. aug 2022

Poznám. Zhoreli mi u nej vlasy.

autor
27. aug 2022

@mergimar no ja sa preto pýtam lebo na fb ju neskutočne každý chváli a kamoske keď farbila vlasy na blond tak že jej úplne odpalila a zničila vlasy... Vraj jej mala prefarbiť z tmavo hnedej hneď na blond. A vraj sa chodí na viac krát a ta kaderníčka jej to urobila na supu a ma spalene vlasy ..ale keď som pozerala mne fb tak ju tam chvália do nebies tak neviem teda či ísť.

mancicimancici
28. aug 2022

tak ja tam osobne nechodím, ale známe čo chodia, tak si ju chvália 🙂 ja chodím tu do SO k jednému Ukrajincovi, je veľmi dobrý, môžem ho len odporúčať, len sa dlhšie čaká na termín…

mergimar
31. aug 2022

Ano, presne. Aj mne tak robila. Naraz. Stiahla farbu a na to blond. A ked som ju upozornila, ze sa mi nahrieva hlava, povedala, ze to je v poho, este chvilu vydrzat. Esteze mam vela vlasov na hlave a tak som to nejak zamaskovala. No a strihanie otras. Nikdy viac.

autor
31. aug 2022

@mergimar ale nerozumiem ako môže mať toľko zákaznícok stálych a kopu ľudí ju chváli. Možno účesy robí dobre ale čo sa týka farbenie a strihanie tak to ne

mergimar
2. sep 2022

Ja by som to povedala tak, že asi robí najväčšiu škálu strihov, farbení a účesov zo ženských kaderníčok v SO. Myslím tým, že napr. nie každá robí ombré a nestrihajú na účesy, ktoré sú teraz in. Ja chodím k jednej mladej na melír, to robí dobre a hlavne lacno, ale na strihanie už chodím do MI. Pritom je to mladá kočka, tak som čakala, že napr. takú cestičku pre syna vyholiť u nej nebude problém. A bol. Povedala, že ona to nerobí, ona strihá iba klasicky.