Prečo si neviem nájsť prácu pedagogického asistenta?
Ahojte hladam si pracu ako pedagogicky asistent, detske jasle a praca v utulku. No nepozvali ma ani na pohovor uz pol roka. Neviete prosim niekto o nejakej praci ? Dakujem
Pedagogicky asistent nemá budúcnosť. Ja mám aj vzdelanie, aj prax a tiež nemám prácu. 😵💫
no PA hladaju vacsinou od juna do augusta treba sa znova ohlasit, ale uz je asi neskoro, jednak uz su uvazky spravene a jednak sa menil zakon a vela asistentiek poprepustali ☹ dolezite je ci mas nieco co mozes ponuknut zamestnavatelovi, spravene skolenia, prax v odbore, specialnu pedagogiku...
no PA hladaju vacsinou od juna do augusta treba sa znova ohlasit, ale uz je asi neskoro, jednak uz su uvazky spravene a jednak sa menil zakon a vela asistentiek poprepustali ☹ dolezite je ci mas nieco co mozes ponuknut zamestnavatelovi, spravene skolenia, prax v odbore, specialnu pedagogiku...
@anonym_579097 o vzdelaných ľudí nie je až taký záujem, prídu na pohovor aj 5 -10-15 ľudí na jedno miesto s VŠ, hlavne humanitné odbory, administratíva a pod. Ak chceš prácu rýchlu a možno aj dobre platenú, tak remeslá, obchod.
Je to tazke, pretoze skoly by potrebovali pedagogickych asistentov aj v niekolkonasobnom pocte ako maju, lenze nedostanu na ich platy financie, tym padom ich nemozu zamestnat. Ked ma skola poziadavku na 10 asistentov podla poctu ziakov so zvlastnymi potrebami je rada ak dostane peniaze na jedneho, ak na dvoch, tak uz to povazuje za vyhru.

@anonym_autor a nie si jediná/ý. Inzeráty spravidla na technické pozície/ manuálne. Ja s právom neviem nájsť prácu rok. Keď si mladý, tak je najlepšie utiecť z týchto skvelých Košíc.