icon

Predpíše váš lekár lieky na zapálené dutiny aj po telefóne?

9. jún 2022

Ahojte, nemáte niektorá obvodného, čo predpíše lieky na zapálené prínosné dutiny po telefóne? Ide o to, že môj obvodný je veľmi ďaleko a ja som nastúpila do novej práce, kde si nemôžem dovoliť ísť PN hneď od začiatku. Dnes som volala, ale moja Dr ani v dobe pandémie nechcela ošetriť po telefóne ☹️ alergická nie som na žiaden liek, hocičo by mi predpísali môžem. Som zúfalá, ubolená. Ideálne, ak by to bol niekto, kto tým už v minulosti trpel a Dr to má v, zázname. Nie som zástanca predaja liekov po internete a viem, že to má riziká, ale ozaj alergická nie som na nič a liečená som už bola viackrát s týmto. Ďakujem

nafka0483
9. jún 2022

Skoc ma pohotovost a predpisu ti co bude treba.

autor
9. jún 2022

@nafka0483 sama som s deťmi a vôbec ich nemám kam dat ☹️ netreba test na pohotovosť?

tosomja
9. jún 2022

Tak vezmi aj deti a choď. Alebo choď do lekárne pre niečo voľnopredajné, a zmeň obvodného, ktorý je bližšie a budeš k nemu môcť ísť keď ťa niečo bude trápiť. Aj ja mám malé deti, chodím na gynekológiu 50 km vlakom a idem aj s nimi. 😉 Aj k obvodnej keď potrebujem.

autor
9. jún 2022

@tosomja voľnopredajné mam solmucol aj sinupret a nič :( od soboty ci od kedy absolutne nemôžem dýchať sprej si dávam aj 3x do dňa co viem ze sa nesmie. Zistím si kde je pohovotost len nedávno sme sa tu sťahovali nemám prehlad

nafka0483
9. jún 2022

Pohotovost je na Toryskej. Maju lekara co robi aj vyjazdy, mne ho zvykli volat ked som nebola schopna prejst do auta aby ma odviezli na pohotovost.

Tu mas kontakt: http://www.poliklinikaterasa.sk/centralny-dispe... zavolaj a povedz ze nevies prist, ci by mohol prist lekar k tebe.

Ale rataj s tym ze ked to mas dlhsie tak ti mozno povedia ze rano mas ist k svojmu obvodnemu. Ale skus si zavolat.

niekto2hy
9. jún 2022

Narok na osetrenie mas...

renatka100
9. jún 2022

Volnopredajne zyrtec, zodac, xyzal, claritine - vsetko na alergiu ale pri tychto dutinach so solmucolom ma 100 percentju ucinnost - kym to teda nie je na antibiotika. Solmucol ucinkuje az po tyzdni.