Prenájom 3-izbového bytu v Košiciach - klientela
Dobry den, prenajima niekto z vas 3-izbovy byt?
Zaujima ma aka klientela sa hlasi na obhliadky (s detmi alebo aj bez, bonitna alebo nebonitna).
Je problem prenajat taky typ bytu?
Lokalita Kosice, ale vypocujem si nazory aj z inych miest.
Dakujem.
Jedine jednoizbové. Trojizboveho sme sa veľmi rýchlo zbavili. Tam chcú ísť zväčša rodiny s deťmi, čo je pre nás červená čiara. Jedine dospelí. Takže ak môžem radiť, radšej menšie byty. Ďalšia vec je, keď Ti vypadne nájomník na 1-2 mesiace, máš nižšie náklady.
My sme dvaja a keď sme hľadali byty na prenájom, tak vždy len 3i. Obývačka, spálňa a izba na všetko ostatné. Dvom aktívnym ludom akurát.
3i sa v krajskych mestach prenajimaju z 80% studentom. V KE mas zahranicnych medikov ako maku, aj priamo kosicke realitky im hladaju podnajmy. my sice prenajimame len 2i, ale kebyze mam 3i urcite by som sla cestou prenajmu studentom, vies to prenajat za podstatne vyssi peniaz ako jednej rodine.
@matkahelka
Dakujem za tvoj pohlad.
Realne by som vedel prenajat rodine za cca 900 (novozrekonstruovany byt). Ak by som chcel prenajat studentom, tak 2 izby su nepriechodne a tretia je spojena s kuchynou, co predpokladam ze tuto izbu by som neprenajal.
Z mojich dovednosti viem, ze izby sa prenajimaju za 250. V pojom pripade by to asi nebola lepsia volba.

Ja som prenajimala 3 izbovy byt, vzdy sa mi hlasili rodiny s detmi. Prenaja som vzdy takej rodine, ktora mala uz deti velke. od 15 vyssie.