icon

Prijali by ste vytvorenie swapovej skupiny v meste?

27. feb 2026

čo vravíte keby sme si tu vytvorili swapovu skupinu (podľa mesta), a vymieňali veci za veci čo reálne máme doma a už ich nepotrebujeme? nie za nákupne poukážky a pod..

teraz trosku omáčky-baby už som tu pár x čítala že čo s vecami kt neviete predať. že kam s nimi, komu darovať. človeku je to ľúto vyhodit. plne chapem. momentálne mi ku školácke pribudlo batoľa a uprimne nechce sa mi prechádzať znova tým procesom-hľadať oblecko čo sa mi bude páčiť a bude za prijateľnú cenu. nové nekupujem-to je pre mňa ako liať vodu do kosa. hľadala som nejaké swapy v okoli ale našla som až jeden kt sa možno bude konať (podľa účasti). som na fb v skupine bartrujeme ale tam si niektoré robia plnohodnotne nákupné zoznamy 🫣 ja by som chcela vymenit za nieco čo mam doma a už to nepotrebujem a nie behať po obchodoch resp si to nakoniec kúpiť..
nemám v okoli nikoho s kým by som si takúto skupinu mohla vytvoriť no verim že rovnako zmýšľajúcich žien je viac, tak prečo to neskúsiť? 🌼

anonym_66e7d8
27. feb 2026

Odkiaľ si

anonym_cf53f6
27. feb 2026

treba založiť skupiny s nazvom mesta a je to
na fb je veľa takychto skupin

biba_18
27. feb 2026

ja nemám fb napr ... teda ja by som také niečo aj prijala ...

anonym_87e3fe
27. feb 2026

@anonym_autor Na FB je vela takych skupin. Realne asi nikdy nenajdes cloveka na barter tak, aby sa ti pacili jeho veci a jemu tvoje a zaroven to mal doma a chcel sa toho zbavit. To uz su lepsie darovacie skupiny.

lucik194
27. feb 2026

nepotrebujem mat skupinu nato, aby som isla na swap. kedze v BA tych swapov byva dost. vyberiem si

anonym_2eaff1
27. feb 2026

Ja som napr z Ke. Mam dievca v predskole a chalana 2r. Cize by som s tebou veci vymenila. Ale ja napr nekupujem oblecko s milion vzormi, kikiriki farby, dievca obliekam do farieb mimo ruzovej, cervenej a pod. Teraz len predpokladam. Tvoja skolacka ma 5 ruzovych triciek, kvietkove ci srdieckve leginy a sveter s elsou - to si ozaj vymyslam. Ja take veci proste nevymenim. Horko tazko hladam po bazaroch kusky ktore su vkusne, lacne a v dobrom stave. Neviem si predstavit ze najdes v KE velkostny aj stylovy match

taktotedanie
28. feb 2026

@anonym_autor ale ved take skuoiny na fb su v ramci mesta kosice