Prvá návšteva gynekológie v Košiciach
Ahojte, mám takmer 22 a ešte som nikdy nebola na gynekológii… dovolala som sa na gyn. ambulanciu na Gemerskej 3. Prekvapilo ma, že som dostala termín na 13.11. Priznám sa, že trocha sa bojím o svoje zdravie dole, a toto ma nepotešilo. Dávajú sa takto termíny všade? Poznáte práve túto gynekologickú amblulaciu? Odporúčate ju? Bola by ešte možnosť jednoducho to zmeniť v tomto prípade? Pani ma hneď požiadala rodné číslo a údaje.
Ďakujem za info.
ešte si nič nepodpísala tak je to ok
skús na furči, dr. bujňák napr ... tam sa neobjednáva - resp. zavolaj a uvidíš ...
@anonym_autor malo by ta viac prekvapovat preco si v takom veku este nebola na gynekologii a nie datum navstevy
Termíny bývajú pokojne aj na niekoľko mesiacov dopredu, to si mala ešte šťastie že ti ho dali o niekoľko týždňov. 🙂
Na to, že si nová pacientka by som povedala,že je to ešte dobrý termín. Moja gyn mala čakačku aj mesiac a pol pre úplne nové pacientky, ak nie je akútny problém. A pokiaľ si u nej už dáš založiť kartu, gynekológa môžeš menit raz za 6 mesiacov. Nedá sa to len tak po jednej návšteve, lebo si to rozmyslis a ďalší týždeň pôjdeš do inej ambulancie. Ak si nie si touto istá,tak najprv poriadne vyber a nie len na základe toho,kto ti prvý dá termín .
@ibrunova mňa by to prekvapilo - je to viac ako 2 týždne ... dosť veľa na akútny gynekologický problém ...
@biba_18 záleží či to je akútny problém, pokiaľ povedala do telefónu o čo ide a nie je to akútne, nemusí dat termín hneď. Bývalá kolegyňa považovala za akútny problém,keď jej 3 dni meškala menštruácia po antibiotikach...
@veronikah96 ona tam ešte nebola ...
@biba_18 ved práve... práve preto nech si premysli či chce byť v tejto ambulancii, ak sa jej niečo nezdá. Ak jej tam založia kartu,nebude môcť len tak už hneď zmeniť. Teraz sa to ešte dá,kým tam nemá kartu 🙂
Aká gyn? Pani frivaldska?
@anonym_autor este nemas podpisanu zmluvu s poskytovatelom, takze kludne mozes hladat niekoho, kto ta vezme skor. Ak takeho najdes, tak na Gemerskej termin zrusis, ale nerus ho kym nikoho so skorsim terminom nemas dohodnuteho.
🍏 Nevybrala by som si na prvé gynekologické vyšetrenie - muža - gynekológa. Ak chceš priateľský, jemný, citlivý a milý prístup, skús na Poliklinike na Furči - Dr.Nevickú. Číslo nájdeš na nete. Nebój, nič to nie je..., zvládneš to.
@anonym_autor malo by ta viac prekvapovat preco si v takom veku este nebola na gynekologii a nie datum navstevy
@anonym_9fd870 úplne zbytočný komentár
@anonym_9fd870 úplne zbytočný komentár
@sima_20 autorka tohto komentára nás jednoducho musela obohatiť o svoj jedinečný a hlavne zmysluplný a múdry postreh. Bravo 👏👏👏😳
Stela Muranska hneď vedľa Železničnej nemocnici . Obe doktorky sú milé , sestrička top a super na tom to že majú online rezervačný systém. 🙂 skúš zavolať či ešte nové pacientky. A aj mne vysvetľovala doktorka , že vziať nového pacienta nie je len tak lebo napríkad teraz sa podá žiadosť a ešte to cele musí prejsť kvázi zdravotnou poisťovňou a to tak že musia nahlásiť nového pacienta a zdravotka má neviem koľko dni na to aby to oficiálne vybavila. Keď to bude “hotovo” z ich strany až vtedy ťa vie lekár ošetriť ak sa nejedna o akútny stav.
ešte si nič nepodpísala tak je to ok
skús na furči, dr. bujňák napr ... tam sa neobjednáva - resp. zavolaj a uvidíš ...
@biba_18 ahh jajj Bujňak nie 😑 mám negatívnu skúsenosť.
Stela Muranska hneď vedľa Železničnej nemocnici . Obe doktorky sú milé , sestrička top a super na tom to že majú online rezervačný systém. 🙂 skúš zavolať či ešte nové pacientky. A aj mne vysvetľovala doktorka , že vziať nového pacienta nie je len tak lebo napríkad teraz sa podá žiadosť a ešte to cele musí prejsť kvázi zdravotnou poisťovňou a to tak že musia nahlásiť nového pacienta a zdravotka má neviem koľko dni na to aby to oficiálne vybavila. Keď to bude “hotovo” z ich strany až vtedy ťa vie lekár ošetriť ak sa nejedna o akútny stav.
@anonym_75bac1 Súhlasím a aj ja doporučujem.
ja odporucam Dermagyn, viaceri doktori na vyber, super objednavkovy system, beru na čas, krátke čakačky ... neviem čo viac chcieť
Tiež sa pripájam k odporúčaniu na pani doktorku Muránsku. Ešte pri starej sestričke to bola katastrofa a ozaj k nej ísť len za trest ale odkedy sa zmenila sestrička tak môžem celú ambulanciu len odporučiť, lekárka super a zachytila u mňa v tehotenstve problém, ktorý nebyť jej, asi nemám dnes svojho syna.
@anonym_autor Pani doktorka Nevická na pliklinike Furča je citlivá a dobrá vrelo odporúčam 🙂netreba sa báť, držím palce mladíca🤗

Čo konkrétne ťa prekvapilo na dátume 13.11?