Recenzie a skúsenosti so SonoClinic po 35-ke
Ahojte, citala som si dost nepekne recenzie na sonoclinic v kosiciach od zien po 35ke. Vraj sa spravaju nepekne a hladaju diagnozi koli veku. Mate aj vy take skusennosti? Bola som tam v 33 ke, a teraz som nedavno oslavila 36 tiez, by som tam rada sla opat, ale chcela by som sa vyhnut zbytocnym atresom. Dakujem
Ja som tam bola ked som mala 35 a dali ma na vysetrenie k doktorovi Dankovcikovi a nemala som ten pocit, len ako pise vysie uz su obozretnejsi ked je vyssi vek rodicky
Zalezi na koho natrafis… ja som sa na jednu lekárku stazovala az majiteľovi. Taka odporná zena to bola
Ja som bola v 37. Doktor Dankovčik. Nemala som žiadne negatívne pocity. Ale u nás bolo všetko ôk. Možno, ak by nebolo, inak by som písala.
Ja som mala 39 a bola som tam na dvoch ultrazvukoch. Jeden v prvom trimestri a druhy v druhom. Bola som spokojna ,nikto mi ziadnu diagnozu kvoli veku nehladal. Pride mi to ako hlupost. Diagnoza u dietata bud je alebo nieje, hladar ju musia ved nato tam predsa ta zena ide aby skontrolovali ci je dieta ok. Ci co ine by tam mali robit? Uvarit kavicku a hladkat, ze vsetko je urcite v poriadku, kludne chodte domov?
@elli333 ja som sa normalne opytala na zaklade recenzii ake maju skusennosti aby som sa vedela rozhodnut ci pojdem tam alebo do sace. Je samozrejme ze niektorym ludom vadi aj to jak na nich clovek pozrie. Pracujem s ludmi takze viem ako to chodi.
Bola som u Hatiara na prvotrimestralnom usg-spokojnost...druhotrimestralny ma automaticky dali ku Dankovcikovi,vraj on robí usg po 35+..mala som presne 35 rokov....bol veľmi milý...poslal nás ku genetikovi ktorý tam teraz je stále v stredu pre ženy po 35tke a vysvetli možnosti amniocentezy a nipt testu aj keď je dieťa podľa usg zdravé...skrátka skôr biznis lebo núkajú ďalšie vyšetrenia u nich ..ale ok.kazdy ma možnosť výberu.Na tretí usg som šla do Šace k Dosedlovi lebo som chcela uňho rodiť...a tiež spokojnosť...
@sunny15 dakujem 😊
@sunny15 podobná skusenost len ja mam 26 rokov, pani uzasna doktorka v PO na sonoclinic nasla 2 soft markery a zacala hned s amniocentezou a testami, odmietla som a prestala sa so mnou vobec bavit. Stazovala som sa dankovcikovi a vzal nas este raz zdarma o 3 dni, dovtedy som stihla v saci absolvovat trisomy. Vraj preco sme sli na trisomy, no lebo uz sme nedostali ziadne usmernenie pri počiatočnom zavrhnuti. Dankovcik sam povedal, ze jeden z toho uz v dnesnej dobe nie je brány ako marker. Dosedla je zas taky, aky ma den. Vysledky mi posielal mailom jednou vetou. To je asi vsade tak. Aj na Juhasa som pocula kadečo. Dolezite je so sebou nenechat jednat ako s debilom ak sa vam nieco nepaci.
@autorka ja som nereagovala negativne na tvoju otazku a je mi luto ak to tak vyznelo. Reagovala som na reci, ze hladaju nejake problemy u zien nad 35, ze oni predsa tie problemy hladat musia nato tam su. Ja mam s nimi dobre skusenosti a pan doktor Dankovcik bol uplne skvely, klobuk dolu prednim ako dokladne popozeral babatko a k tomu nezabudol aj na ludsky a mily pristup 🙂
@elli333 uz som sa objednala dakujem za skusennost. Ja budem len rada ak to bude 100% skontrolovane, predsa kazdy chceme zdrave deti tak radsej podrobnejsie ako nieco zanedbat.
Ja som tam bola pri vsetkych 3 tehotenstvach. Posledne ako 38 rocna. Spokojna som bola zakazdym. Pri poslednom vysetrenie robil Dankovcik a potom sme mali pokec s genetikom (asi, nie som si ista). Vysvetloval nam statistiky tehotnych vo vyssom veku, moznosti amniocentezy aj nist testov. Nechceli sme testovat. Vsetko bolo ok
Ja som mala 36, robil mi sono v 1.trimestri Hatiar, vsetko ok, len velmi rychle. Na druhe velke sono sme si spravili vylet do Martina ku Mudr. Grochalovi a to bol super zazitok, oplati sa tam ist.
@orchidea1986 Hatiar je za mňa najhorší lekár. Kedysi bol primár detského oddelenia ( zanedbali starostlivosť o môjho syna ktorý vďaka nemu skončil na are. Bola podaná aj sťažnosť. Povedala som že k takému lekárovi už nikdy viac. Čo čert nechcel šla som rodiť, rozhodla som sa ale ísť mimo mesta 60 km preč do pôrodnice len aby som ho nestretla . Zvoním na zvonček otvoria sa dvere a tam Hatiar skoro ma od**balo.... Jeho reakcia ""ahááá to ste vy , vás som tu teda nečakal """ vravím ani ja vás 🤣
V roku 2016 odrodil jednu pacientku a zanedbal starostlivosť a bábo umrelo
@lensii dr.Hatiar je gynekológ, ako mohol byť primárom na detskom?
@lensii to je mi luto. Prisiel mi ako mlady zacinajuci gynekolog, nevedela som, ze stihol uz byt aj primarom.
@slecnazkosic píšem kedysi bol primár ( zastupujúci primár) detského oddelenia.
Ahojte koľko dopredu pošlú SMS? Bude tam uvedený aj čas vyšetrenia? Ďakujem za info.

"hladaju diagnozu kvoli veku" by som si skor vysvetlila, ze su mozno ovela obozretnejsi pri hladani a merani, a teda vzhladom na pravdepodobnost stupajucu s vekom mi to az take strasne negativum nepride.