icon

Recenzie na súkromnú základnú školu Didacticus

sofih
19. máj 2024

Ahojte....rada by som ziskala nejake recenzie na ZS Didacticus..pristum k detom, aktivity, ci su vase deti spokojne....dakujem za info....

Strana
z2
eclady
10. mar 2025

Ja som tu nechcela rozvíjať debatu, ja som tu chcela napísať svoju recenziu, ktorá je žiaľ, taká aká je, čo pani učiteľka svojimi slovami potvrdila, že to nebol výmysel.
Žiaľ, inde sa recenzie na školu Didacticus nedajú napísať. V minulosti to bolo možné aj cez google.
A myslím si, že to ešte bude mať dohru, možno postačí, ak si to náhodne prečítajú rodičia prvacikov, ktorých učí…a možno im to niečo dá. To bolo vlastne aj tzv. zamerom mojej recenzie, aby sa nebáli problém riešiť, a aby to možno nemuseli riešiť tak ako my, a to rovno prestupom na inú školu. A taktiež pre Vás ďalších, ak by ste tam aj dieťa prihlásili, aby ste vedeli, že tam pôsobí aj niekto taký…
Ďakujem a každému len správne rozhodnutie.

jankaropy
27. mar 2025

@sofih @vefe @janka_danka_vranka @22marcelka0105 ahojte, kde nakoniec zapisujete deti? My stale zvazujeme Didacticus. Dik

janka_danka_vranka
27. mar 2025

@jankaropy my budeme mat pravodepodobne odklad,takze to rozhodnutie nechame az na buduci rok

22marcelka0105
3. apr 2025

@jankaropy ja sa este rozhodujem ale ideme na triedu Snp a Lermontovovu (plus nasa dedinska)

lydka220205
Autor odpoveď zmazal
jankaropy
Autor odpoveď zmazal
lugreza
Autor odpoveď zmazal
tananana
18. júl 2025
@eclady

@bami8888 áno, môže byť, vidím, že dobre viete o ktorú triedu sa jedná…to ale nič nemení na tom, čo som písala. Pokiaľ viem, pani učiteľka má už prvákov. Nie triedu, z ktorej jej poodchádzali deti. Ale s tým ani Vy nič nenarobíte. Boli tam aj iné, milé pani učiteľky.

@eclady píšete prosím o pani Prakoso ?

anonym_606a39
18. júl 2025
@tananana

@eclady píšete prosím o pani Prakoso ?

@tananana áno

tananana
18. júl 2025
@eclady

Ja som tu nechcela rozvíjať debatu, ja som tu chcela napísať svoju recenziu, ktorá je žiaľ, taká aká je, čo pani učiteľka svojimi slovami potvrdila, že to nebol výmysel.
Žiaľ, inde sa recenzie na školu Didacticus nedajú napísať. V minulosti to bolo možné aj cez google.
A myslím si, že to ešte bude mať dohru, možno postačí, ak si to náhodne prečítajú rodičia prvacikov, ktorých učí…a možno im to niečo dá. To bolo vlastne aj tzv. zamerom mojej recenzie, aby sa nebáli problém riešiť, a aby to možno nemuseli riešiť tak ako my, a to rovno prestupom na inú školu. A taktiež pre Vás ďalších, ak by ste tam aj dieťa prihlásili, aby ste vedeli, že tam pôsobí aj niekto taký…
Ďakujem a každému len správne rozhodnutie.

@eclady mám mimoriadne negatívnu skúsenosť so SZS Didacticus.Prosim mamičky,kontaktujte ma...situaciu riešim právnou cestou...bolo konštatované niekoľko porušení práv môjho dieťaťa

tananana
18. júl 2025
@anonym_606a39

@tananana áno

@anonym_606a39 prosím kontaktuje ma do súkromnej správy

tananana
18. júl 2025
@bami8888
Odpoveď bola zmazaná

@bami8888 podľa štýlu komunikácie a urputnej snahy obhajovať prejavy pani učiteľky to pôsobí ,ako keby za týmto nickom bola pani Petrova.Prosim zverejnite svoju identitu dakujeme ..aby sme prípadne vedeli komu dať priestor k ďalšej konfrontácii.

tananana
28. aug 2025
@ange123

@bami888
22marcelka0105
eclady
a ostatni-
Skolu sa da hodnotit prvom rade aj podla ucitelov. Bohuzial, dobre skusenosti nemame s jednou pani ucitelkou na tej skole. Ta menovana "super" ucitelka ma zvlastne sposoby ucenie. Napriklad ked dievca v prvom rocniku nevie odpovedat na otazku tak jej nuti robit drepy, ked niekto odpovie zle tak jej odpoved je "Povedz este nieco nech sa zasmejeme!" Ked ma v triede 10 ziakov pat z desiatich nie ze len posle k pschylogovi ale je schopna hned aj diagnozu nastavit a povie Vam, ze vyzera, ze Vase dieta ma ASD alebo o tyzden je to uz ADHD. A ako to riesi pani riaditelka? Neriesi! Radsej necha odist deti zo skoly a pani ucitelku necha dalej robit svoju "fantasticku pracu". Rozmyslali sme napisat do televizie nech vsetci vedia aka ucitelka robi na tej skole. Ucitelka hlavne v prvom rocniku mala by byt empaticka, mat vynikajuce pedogicke schopnosti, lasku k uceniu, kladny a profesionalny pristup. Ta menovana ucitelka prave tie schopnosti nema a ako ja viem nema ani vedomosti ani diplom nato aby mala narok deti diagnostikovat. Takze @bami888 ked vy viete presne, ze do tej triedy sedem deti pribudlo tak presne viete o kom sa tu pise! A ked si myslite, ze to je nefer, ze pani ucitelka sa nevie vyjadrit k tomu, kludne jej ukazte a nech sa ona vyjadri.

Strana
z2