Skúsenosti s autoškolami Dušička a Kuželka v Košiciach
Dnes o 10:57
Ahojte, potrebujem poradiť – rozhodujem sa medzi dvoma autoškolami v Košiciach, Dušička vs. Kuželka, a neviem sa rozhodnúť. 😊 Máte niekto skúsenosti s týmito autoškolami? Ako hodnotíte inštruktorov, prístup, flexibilitu termínov a celkovú atmosféru? Každý tip mi veľmi pomôže.
Ďakujem.

Ja som robila pred 4 rokmi v kúželke. Za mňa v pohode autoškola, najviac mi z v tedy inštruktorov nesadol Roman, kvôli nemu som sa bála šoférovať, keďže na mňa tak fajne nakričal keď mi na 3 jazde 3 krát po sebe na rôznych semaforoch zdochlo auto. Ale potom som začala jazdiť s veľmi milým starším pánom Mika sa volal strašne úžasný človek. Vďaka nemu som dorobila autoškolu, vždy mi všetko vysvetlil s kľudom nikdy nekričal aj keď som urobila chybu. Taktiež veľmi zlatý bol ešte Budkaj. Predtým plánovanie bolo hrozné, písali ste SMS niekedy ste nedostali ani odpoveď a termíny sa veľmi míňali. Teraz už som videla že majú žiaci prístup a plánujú si jazdy sami. Akože ako hovorím za mňa v pohode autoškola dá sa si vybrať učiteľa. Aj keď no blbe je to že keď ja som končila tak zo bolo tak, že nerobili ste skúšky na tom aute čo ste celý čas jazdili. Proste ste išli s iným inštruktorom preto najlepšie bolo si vyskúšať každé auto aby ste vedeli ako sa správa a potom pred skúškou kondične jazdy.
Dušička čo som počula tiež je bola fajn ale to neviem posúdiť