icon

Skúsenosti s cisárskym rezom v nemocnici Šaca?

Dnes o 01:03

Ahojte viete mi povedat svoju skusenost? Prvu sekciu som mala v starej nemocnici zo zdravotnych dovodov, ktore su nemenne. Sekciu som mala tri dni pred terminom kvoli schvaleniu atd atd, bolo to styri roky dozadu cize vtedy tam nebol primar Rosocha. Aktualne je primarom Dr.Rosocha a bolo mi povedane mladym lekarom, ze on je proti cisarskym rezom aj co som teda citala na internete a maloco schvali.. Vyvolalo to vo mne dost velky strach a tak zvazujem porod v nemocnici v Saci. Ako je to tam so sekciou? Bola som u dvoch lekarov starsich, skusenych , ktori mi odporucali sekciu aj druhe presne kvoli mojej diagnoze nie psychiatrickej....tlacia tam aj oni na prirodzeny porod hoc som prvy mala sekciu a nie len tak s rozmarov? Poprosim realne skusenosti zien ktore tam rodili, nie nazory typu kazda zena porodi normalne atd., atd....tiez by ma zaujimalo, ze ak je pri kazdej poradnu ini lekar ,kto tu sekciu schvaluje? Pripadne vas poprosim cennik zazmluvnenia lekara ku porodu. Dakujem

vkatush
Dnes o 03:22

Kamoška rodila 2x v starej. Prvý cisársky pre nepostupujúci pôrod (aj keď čakali dlho a dávali vyvolávačky), druhý už mala naplánovaný, nebol problém, na poradni dohodli termín.

Druhá kamoška v Šaci, tiež pre nepostupujúci pôrod sekcia. Ale tam zase mala pocit, že to urýchlili a nedali jej čas na to, aby to šlo prirodzene.

Do tretice, tretia mala tiež plánovanú v novej na odporúčanie viacerých lekárov a hlavne sama chcela, odmietala rodiť prirodzene.

anonym_30b088
Dnes o 07:05

kamoška rodila v šaci - planovany cisar. Spokojna so vsetkym, isla by tam zas

veronikah96
Dnes o 07:44

Rodila som v 2024 v Šaci. Bol to síce akútny cisársky, ale bola som za to vďačná, keďže sám lekár povedal, že aj keby dcérka nemala pupočnú šnúru obmotanú okolo krku a nebol by nutný akútny cisársky, pravdepodobne by som pri ňom aj tak skončila, lebo pôrod nepostupoval dobre. Niekto by vyslovene chcel prirodzený pôrod, ale ja som bola vďačná za lekára, ktorý vedel zhodnotiť, že by to bolo dlhé trápenie a nemuselo skončiť dobre. Lekára som nemala zamzluvneného, ale v Šaci som to veľmi ani nepovažovala za nutné, keďže aj na poradniach som mala vždy iného lekára a so všetkými som mala len dobrú skúsenosť.

diusik7
Dnes o 09:56

@anonym_autor na prirodzený pôrod netlačia , viacmenej je ti na vás ak chcete cisársky tak budete ho mat .. zazmluvnenie minuly rok stalo 400€ ale tento sa mi zdá že to išlo hore cenovo

stopa6
Dnes o 10:33

@anonym_autor rodila som min.rok v septembri v Šaci....cisárskym rezom....bez problémov a komplikácii....ak si mala 1.pôrod cisárskym,pôjdeš automaticky aj 2x....jedine,zeby si si sama žiadala prirodzený pôrod🙂

matkahelka
Dnes o 11:58

@anonym_autor rodila som v Saci u Dosedlu. ak si ho zazmluvnis, ziadne diagnozy na sekciu nepotrebujes. vlastna skusenost. mimochodom, fantasticka. taky porod, hoci aj kazdy rok.