Skúsenosti s pôrodnicami v Košiciach
Ahojte ,prosím Vás ,ktorú pôrodnicu odporúčate na základe vašich osobných skúseností? Zvažujem novú nemocnicu ale rozmýšľala som aj nad starou.Kde majú lepšie vybavenie,prípadne prístup sestier či už pri pôrode alebo šestonedelí? Dakujem 🫶🏻
Nova nemocnica 5x
@anonym_autor pokial ti ide o spickovu starostlivost o dieta a odbornost co sa tyka aj matky
Nova nemocnica
Ďakujem zatiaľ za info ☺️
2x pôrod v starej.
Do novej som mala v pláne jedine, ak by sa deti pýtali predčasne.
@anonym_autor Stará nemocnica MUDr.Kraus velka spokojnost
Rodila som predčasne v starej nemocnici a bola som spokojná, šla by som tam znovu 🙂
Rodila som predčasne v starej nemocnici a bola som spokojná, šla by som tam znovu 🙂
Ja som rodila v novej a neviem si to vynachváliť. Lekárku som mala Lule Tomiq, pôrod bol bolestivý, ale hneď v ten deň som vedela krásne fungovať

Čauko. Ja som rodila v starej nemocnici minulý rok. Pôrod bol dlhy takže som si “vyskúšala” aj super prístup a potom aj čistý socializmus. Čiže závisí na koho natrafiš. Neonatologia v starej je super, pani primárka je naozaj veľmi mila, odborníčka, ma ľudsky prístup. Na šestonedelí natrafiš aj na nepríjemne sestričky ale tých je malo. Kebyže chceš vedieť viac, kľudne sa ozvi do správy 🙂