icon

Skúsenosti s pôrodnicami v Košiciach

28. aug 2025

Ahojte ,prosím Vás ,ktorú pôrodnicu odporúčate na základe vašich osobných skúseností? Zvažujem novú nemocnicu ale rozmýšľala som aj nad starou.Kde majú lepšie vybavenie,prípadne prístup sestier či už pri pôrode alebo šestonedelí? Dakujem 🫶🏻

egedka
28. aug 2025

Čauko. Ja som rodila v starej nemocnici minulý rok. Pôrod bol dlhy takže som si “vyskúšala” aj super prístup a potom aj čistý socializmus. Čiže závisí na koho natrafiš. Neonatologia v starej je super, pani primárka je naozaj veľmi mila, odborníčka, ma ľudsky prístup. Na šestonedelí natrafiš aj na nepríjemne sestričky ale tých je malo. Kebyže chceš vedieť viac, kľudne sa ozvi do správy 🙂

ivangeline
28. aug 2025

Nova nemocnica 5x

taktotedanie
28. aug 2025

@anonym_autor pokial ti ide o spickovu starostlivost o dieta a odbornost co sa tyka aj matky
Nova nemocnica

autor
28. aug 2025

Ďakujem zatiaľ za info ☺️

vkatush
28. aug 2025

2x pôrod v starej.

Do novej som mala v pláne jedine, ak by sa deti pýtali predčasne.

jankab218
29. aug 2025

@anonym_autor Stará nemocnica MUDr.Kraus velka spokojnost

anonym_bd97b6
29. aug 2025

Rodila som predčasne v starej nemocnici a bola som spokojná, šla by som tam znovu 🙂

neznama306
30. aug 2025
@anonym_bd97b6

Rodila som predčasne v starej nemocnici a bola som spokojná, šla by som tam znovu 🙂

Ja som rodila v novej a neviem si to vynachváliť. Lekárku som mala Lule Tomiq, pôrod bol bolestivý, ale hneď v ten deň som vedela krásne fungovať