Skúsenosti s pôrodom sekciou v Šaci: bez príplatkov
Ahojte, viem ze je tu osobitna skupina pre porodnicu Ke -saca, ale dost malo mamiciek tam reaguje, tak skusim takto.
Ma niekto skusennost z vyberom porodu v tejto nemocnici? Viem, ze ak mate znamost alebo si zaplatite porodnika tak sa vsetko da.
Ale ak nemate? A nechcete si priplacat za porodnika? Urobia vam sekciu bez indikacie? Ma niekto realnu skusennost? Dakujem krasne za odpovede.
Nie, bez zazmluvnenia ti tam sekciu nikto neurobi. to zazmluvnenie je vlastne ta kvazi znamost.
A inak Sacu odporucam vsetkymi 10, sekcia tam bola pre mna krasny zazitok.
@taktotedanie mna nezaujima JPP, rodilo tam vela zien z mojho okolia a vsetky max spoko, rodila som tam ja. lezala som v starej aj novej pocas tehu a modlila som sa dostat sa odtial cim skor prec.
@taktotedanie mna nezaujima JPP, rodilo tam vela zien z mojho okolia a vsetky max spoko, rodila som tam ja. lezala som v starej aj novej pocas tehu a modlila som sa dostat sa odtial cim skor prec.
@matkahelka 🤷🏻♀️ co zena to iny nazor
Ja viem svoje
Samozrejme odborne su na vysokej urovni to bez debaty ale to mne ako pacientke nestaci
V podstate je jedno co kto napise..🤷🏻♀️
Ked nechces zaznluvnovat a platit navyse vybav si papier od psychiatra, ze sa boji prirodzeneho porodu a urobia ti sekciu aj bez zazmluvnenia a dalsich extra penazi
Tot moja rada
@monsterablue od lekara paychiazra pokial niesu nejake obmedzenia v ramci operacie ako takej co sekcia je , tak papier je rozhodujuci a nestretla som sa aby to nerespektovali kedze tam hrozi nespolupraca tazka zo strany rodicky co moze ohrozit dieta a matku
@monsterablue presne tak. a nie kazdy psychiater len tak na pockanie vystavi papier. tiez je to bud o znamosti alebo o pravidelnych sedeniach.
Nemám osobnú skúsenosť ale nepočula som o tejto pôrodnici veľmi dobré skúsenosti. Ja som rodila v novej nemocnici a previezli tam dehydorvaného a podvíživeného novorodenca zo šace pretože matka nemala mlieko a sestričky im neposkytli umelé lebo že počkajú kým sa jej rozbehne
Dakujem baby tak to budem musiet prezit😂
@petronela125 Co sa tyka porodu rodila som tam 3x max spokojna, dokonca pri poslednom som mlieko nemala a malemu dali UM. Len tie porody su pre mna doslova horor. Chcela som mat pri poslednom ten, materinsky zazitok.
Ak chces planovanu sekciu, tak urcite nie Saca, tam budes 24 hod. na JIS bez dietata.
@monsterablue zase vies asi lepsie ze? 🤷🏻♀️ ako myslis
V tomto si predstav rozhodujem a take papiere sa len tak nerozdavaju
Psychiater je najistejsi
Ak chces planovanu sekciu, tak urcite nie Saca, tam budes 24 hod. na JIS bez dietata.
@tehula2016 to uz neplati. po 6 hod. ide rodicka z jis dole na novorodenecke
@monsterablue v Saci dovod na sekciu nepotrebuju. tam staci to zazmluvnenie. ja mam aj v prepustacej sprave "sekcia na ziadost rodicky"
a penta v menších mestách kde je zazmluvnenie lacnejšie? mi, vt či tv? v tv sú napr všetky izby 1lozkove so sprchou a wc na izbe a zdarma
@monsterablue lebo mi to pride vela dat 400€ za doktora.
Este ked si priratam izba, box, otec pri porode…
@tehula2016 to uz neplati. po 6 hod. ide rodicka z jis dole na novorodenecke
@matkahelka tak to si neviem predstaviť. Ja som bola rada že som tam ležala 24h a potom som už bola aspoň ako tak schopná existovať 🤯
Spravia ti tam sekciu aj bez zazmluvneného lekára. Ja som tak rodila sekciou pred 4 rokmi.
Dieťa ti nosia na jisku každé 3 hodiny aby si ho prilozila
@weuska1559 presne pred rokom nám na jisku doniesli deti len raz na pol hodinu
Spravia ti tam sekciu aj bez zazmluvneného lekára. Ja som tak rodila sekciou pred 4 rokmi.
@weuska1559 a povedala si na prvej poradni, ze si zelas rodit sekciou? Ci?
@weuska1559 áno pred rokom len raz na 20 minút priniesli bábätko...Kvôli tomu aby neprechladli na chodbe keďže novorodenecke je v inej budove.
@weuska1559 a povedala si na prvej poradni, ze si zelas rodit sekciou? Ci?
@anonym_autor ja som mala pôrodné prísť na vyvolanie pôrodu v streedu ale mala sa rozhodla v nedeľu ráno že nie odtiekla mi plodová voda ale keďže som sa neotvárala tak v pondelok ráno sekcia

Nemám osobnú skúsenosť ale nepočula som o tejto pôrodnici veľmi dobré skúsenosti. Ja som rodila v novej nemocnici a previezli tam dehydorvaného a podvíživeného novorodenca zo šace pretože matka nemala mlieko a sestričky im neposkytli umelé lebo že počkajú kým sa jej rozbehne