Skúsenosti s výberom medzi ZŠ Staničná a ZŠ Gemerská?
Zvazujeme zapis do 1.rocnika ZS Stanicna nejake skusenosti? Blizsie mame ZS Gemersku ak mate tiez skusenosti.dakujem
minulý rok bola Staničná najlepšou ZŠ v Košiciach podľa INEKO, syn má odtiaľ spolužiakov a všetci sú veľmi fajn, na vysokej úrovni
@lucka_ke nespoliehajte sa na hodnotenia ineko prosím vás stále Ke to o učiteľovi !
@juzanka151 môj syn tam do školy nechodil, ale je na gymnáziu a má odtiaľ viac spolužiakov, všetci sú veľmi dobre pripravení, preto si dovoľujem tvrdiť, že táto škola je veľmi dobrá... a na 1 učiteľovi to nikdy nestojí
@lucka_ke to je síce pekne a viem , ze na 1 to nestojí učiteľovi ale v Ke je kopec dobrých skol. Aj z iných škôl su deti dobre pripravené hlavne keď mu to trosku pali a ma chuť sa vzdelávať
@juzanka151 pani sa vyslovene pýtala na ZŠ Staničná tak aký máte problém, že som si dovolila napísať svoju skúsenosť...
@lucka_ke žiaden len ma dvíha keď čítam , ze hodnotenie INEKO
Mňa by tiež zaujímali skúsenosti rodičov s touto školou. Počula som, že sa tam veľmi tlačí na výkon detí a že si veľmi detstvo neužijú, lenže to môže byť len nejaký subjektívny názor, keď jedna teta povedala a potom to ľudia šíria ďalej... Poprosím o reálnu skúsenosť, ak by bol niekto ochotný zdieľať svoju skúsenosť.
Vopred ďakujem ❤️🙏
@meryangelka dobrý deň, dostali ste sa k nejakej odpovedí mimo MK ? 🙂 Tiež zvažujeme. Každý sa obáva toho ze "výkonová skola" ,čo si pod tým predstaviť
@mi_el_ja Zatiaľ nemám žiadne nové info, idem podľa vnútorného presvedčenia, že táto nám vyhovuje najviac... Verím, že sa včas dozvieme všetko, čo potrebujeme vedieť. Ak budem mať niečo nové od overeného zdroja, zazdieľam aj sem pre ostatné mamičky 🥰

Ja by som odporúčala Ďumbiersku ...