icon

Skúsenosti s ZŠ Laca Novomeského. Podľa vás je táto škola?

susannnsusan123
19. mar 2026

Ahijte, silne zvazujem zakladnu skolu - Nam. Laca Novomeskeho, chodi tam niekomu dieta? Ake mate skusenosti? prvy a druhy stupen? prosim a dakujem 🙂

biba_18
21. mar 2026

a bývaš niekde tam? či prečo to zvažuješ?

susannnsusan123
autor
22. mar 2026
@biba_18

a bývaš niekde tam? či prečo to zvažuješ?

@biba_18 zvazujem, pretoze vyzera silne zalozena jazykova skola.

anonym_dd6431
22. mar 2026
@susannnsusan123

@biba_18 zvazujem, pretoze vyzera silne zalozena jazykova skola.

@susannnsusan123 my tam ideme dávať, bývame blízko - čiže aj logisticky aj deti z ulice chodia tam (nepočula som zatiaľ niečo zle na tú školu)
Boli sme na DOD, páčilo sa nám, v hodnotení skončila na 16 mieste

susannnsusan123
autor
22. mar 2026
@anonym_dd6431

@susannnsusan123 my tam ideme dávať, bývame blízko - čiže aj logisticky aj deti z ulice chodia tam (nepočula som zatiaľ niečo zle na tú školu)
Boli sme na DOD, páčilo sa nám, v hodnotení skončila na 16 mieste

@anonym_dd6431 dakujem, to vsetko viem. Boli sme na DOD, ale mna zaujima realna skusenost, komu uz tam chodia deti. Aki su ucitelia, ci su ozaj empaticki voci detom, ako su rozdelene triedy - 1. a 2. stupen, ci su mixnuti po chodbach a poschodiach, a tak napriklad, ci pohlcuju rodicov a deti domacimi ulohami, ako realne funguje SKD. Jedno je co hovoria v skole ucitelia a druhe rodicia ako to vnimaju. A dalsia skupina su deti, avsak niektore boli dost skupe na slovo.

anonym_f320e9
22. mar 2026
@susannnsusan123

@anonym_dd6431 dakujem, to vsetko viem. Boli sme na DOD, ale mna zaujima realna skusenost, komu uz tam chodia deti. Aki su ucitelia, ci su ozaj empaticki voci detom, ako su rozdelene triedy - 1. a 2. stupen, ci su mixnuti po chodbach a poschodiach, a tak napriklad, ci pohlcuju rodicov a deti domacimi ulohami, ako realne funguje SKD. Jedno je co hovoria v skole ucitelia a druhe rodicia ako to vnimaju. A dalsia skupina su deti, avsak niektore boli dost skupe na slovo.

@susannnsusan123 O tejto skole som pocula, ze je v porovnani s inymi narocna a deti chodia znackovo poobliekane.

anonym_dd6431
23. mar 2026
@susannnsusan123

@anonym_f320e9 to počúvam o park Angelinum
Ale v konečnom dôsledku, koľko ľudí toľko názorov, jedni budú spokojní a iní nie
@susannnsusan123 známi tam majú deti a nesťažujú sa na nič, že učitelia sú v pohode, domáce majú tak primerane
ŠKD neviem povedať... susedom tam chodili obaja chlapci a tiež nemali žiadne výhrady, ale do detailov neviem povedať

susannnsusan123
autor
Autor odpoveď zmazal
susannnsusan123
autor
23. mar 2026
@anonym_f320e9

@susannnsusan123 O tejto skole som pocula, ze je v porovnani s inymi narocna a deti chodia znackovo poobliekane.

@anonym_f320e9 v com je skola narocna? Co ste poculi konkretne?

susannnsusan123
autor
23. mar 2026
@anonym_f320e9

@anonym_f320e9 je jedno ako chodia deti, hlavne aby sa citili dobre tie deti a rodicia nefrflali ak si to oblecenie znicia 🤣 su to predsa deti 🙂

anonym_f320e9
23. mar 2026
@susannnsusan123

@anonym_f320e9 je jedno ako chodia deti, hlavne aby sa citili dobre tie deti a rodicia nefrflali ak si to oblecenie znicia 🤣 su to predsa deti 🙂

@susannnsusan123 Ja sa tym hlbsie nezaoberam. Netyka sa ma to. Ty si vsak rozhodnuta tam deti dat a silno obhajujes tu skolu. Tak tam deti jednoducho daj a nepytaj sa na fore.

susannnsusan123
autor
23. mar 2026
@anonym_f320e9

@susannnsusan123 Ja sa tym hlbsie nezaoberam. Netyka sa ma to. Ty si vsak rozhodnuta tam deti dat a silno obhajujes tu skolu. Tak tam deti jednoducho daj a nepytaj sa na fore.

@anonym_f320e9 vtipne 😃 ja neobhajujem skolu a nie som rozhodnuta este 🙂 dakujem za sprostredkovany nazor. Avsak netozumiem, preco reagujes ak sa ta to netyka. 🙂 pekny den

anonym_f320e9
23. mar 2026
@susannnsusan123

@anonym_f320e9 vtipne 😃 ja neobhajujem skolu a nie som rozhodnuta este 🙂 dakujem za sprostredkovany nazor. Avsak netozumiem, preco reagujes ak sa ta to netyka. 🙂 pekny den

jeennyv
24. mar 2026

Ja som tam chodila, ked tam sluzili tie najhorsie a obstarozne ochechule, tradicia atd..teraz co pocujem je to lepsie, uz ok…ale za mna by som keby tam nebyvam blizko nedala svoje dieta…podla mna su lepsie skoly