Skúsenosti so škôlkami na Terase: Šafarikova, Humenská, Trebišovská
Ahojte, prosím o skúsenosti so škôlkami na Terase. Hlavne Šafarikova ,Humenska a Trebišovská. Uvažujem najmä o Humenskej.
+ korculiarsky som zabudla
Ale to už ma väčšina škôlok v KE.
Na Šafarikovu nosia deti s intoleranciami, pokiaľ viem, vedia ponúknuť špeciálnu stravu. Humenská taký normál, kamošky tam až také spokojne neboli, možno subjektívna vec.
@slniecko5 prosím ťa, máš nejakú informáciu o tom, že by bol problém s prijatím detí z dôvodu veľkého počtu prihlásených? Trebišovská je pre mňa zatiaľ TOP a chcela by som tam od septembra prihlásiť malú. Nepatrime do spádovej oblasti... V podstate ani netuším či je možné si ešte pred zápisom overiť pravdepodobnosť prijatia ak ešte ani nevedia koľko detí sa prihlási... Budem vďačná za akékoľvek info alebo radu
@zuzanarony uf, tak toto neviem, ale podľa mojich info práveže nemajú problém prijať ani dvojročné detičky, majú vždy sj taku triedu otvorenú. Je to veľká škôlka, kapacít majú dosť, kludne tam skús zavolať a povedia Ti. Pravdupovediac som sa nestretla s tým, že by niekoho nevzali, ale možno som len po tom nejak nepátrala, v triede majú aj deti mimo Terasy,
Držím palce! Tiež sa chystame na zápis v máji, dcérka bude mať v lete 3 roky🙂.
@slniecko5 ďakujem krásne. Vyskúšam zavolať 🙂

Všetky mi chodili na trebiskovsku a stále chodia, strašne dobra škôlka to je, nemám jednu výhradu a to som tam mala už 4 deti a ďalšie nastupuje v septembri. Jedna učiteľka z tých 10 už je vyhorena, ale odchádza do dôchodku. Napíšem výhody:
- deti majú milión aktivít, koncertov, divadiel priamo v škôlke
- eko škôlka, pestujú na dvore
- celoročne chodia plávať predškolaci
- lyžiarsky, plavecký, chodia do knižnice
- učiteľky majú deti radi
- spolupráca s kalimerom, nosia ich odtiaľ na gymnastiku
- obrovský dvor nie pri ceste, ako ma napríklad Humenská