icon

Skúsenosti so ZŠ Hroncová a ZŠ Polianska Košice

registracka
21. mar 2022

Ahojte mamičky,

aké máte skúsenosti so školami v Košiciach Hroncova a Polianska? Zaujíma ma prístup učiteliek k deťom, riešenie prípadných problémov v kolektíve...Ďakujem!

lucka_ke
21. mar 2022

Hroncova išla dole vodou, kedysi tam boli športové triedy a teraz ani telocvičňu nepoužívajú

registracka
autor
21. mar 2022

@lucka_ke nepoužívanie telocvične asi súviselo s covidom,nie? A predpokladám, že sa to netýkalo len Hroncovej

zanka777
21. mar 2022

@registracka Hroncova je super môžem len odporučiť všetkými 10 timi 👌❤️syn tam chodí a sme maximálne spokojní

zanka777
21. mar 2022

@registracka presne tak boli opatrenia tak preto sa nechodilo do telocvične. . nerozumiem ako to môže niekto spájať s tým že tá škola ide "dole vodou"...

lucka_ke
22. mar 2022

známa tam má dve deti, len píšem čo hovorila - dala tam deti kvôli športu a nerobia nič, cvičia na chodbách, športové triedy už nie sú

registracka
autor
22. mar 2022

@zanka777 ďakujem 🙂 koľko majú deti v triede?

zanka777
22. mar 2022

@registracka v synovej triede je ich 23 😊

nanka3
1. apr 2022

@lucka_ke ZS Hroncova nie je sportova skola, a nie su a ani tam neboli sportove triedy. Pred koronou chodievali deti korculovat, co bol aj normalny predmet zapisovany na vysvedceni, ale zial, kvoli pandemii sa to muselo prerusit, Tento skolsky rok su telocvicne vyuzivane, aj ked iste obmedzenia tam boli (napr. TV pred koronou zvykli mat dievcata 2 tried spajanu telesnu a zasa chlapci A,B mali spolu, co sa samozrejme pocas opatreni nedalo, takze namiesto 2h TV do tyzdna v telocvicni, boli raz v telocnicni 1 trieda- chlapci a dievcata spolu a na druhej hodine boli spolu ziaci dalsej triedy. A nie, je pravda ze Hroncova sla dolu, prave naopak, svedci p tom pocet zapisanych prvakov…. hroncova ma prave privlastok ako skola, ktora dokaze k detom pristupovat individualne…

zanka777
1. apr 2022

@nanka3 presne tak mám tam syna tak viem o čom je reč... Keby bola taká slabá škola tak sa tam pred dvomi rokmi neotvára 5 prvackych tried 😉

lucka_ke
2. apr 2022

@nanka3 boli a práve kvôli športu tam dala obe deti, teraz už nie je nič, navyše nový riaditeľ do malého priestoru stále berie nové a nové deti

lucka_ke
2. apr 2022

.

ifka888
8. mar 2024

@registracka Dobrý deň, prosím máte nakoniec skúsenosť so ZŠ Hroncova?

registracka
autor
9. mar 2024

@ifka888 áno, mame, sme spokojní. Dcéra vyhrala úžasnú pani ucitelku a vychovavatelku, vela závisí od práve od toho,akého učiteľa dieťa ma🙂

katarina412
Autor odpoveď zmazal
bublinka8845
13. jan 2025

@ifka888 neodporúčam v plnom rozsahu tu školu a ak aj áno max iba vtedy keď budu kamery s hlasov im odposluchom na ochranu detí. V prvom stupni sa vyskytujú pedagógovia ktorý nemajú dobrý vzťah k deťom.

zanka777
13. jan 2025

@bublinka8845 môžem sa opýtať hoci aj v súkromnej správe o čo ide?čo je na tej škole také zle?vďaka

bublinka8845
13. jan 2025

@registracka Rada sa vyjadrím k tomu načo ste sa pýtala. Moja dcéra tam ešte chodí a riešime problém a prístup aj pedagógov a samozrejme problematické deti ale žiaľ. Bez kamerového systému sa nemôže nič 😏😢

bublinka8845
13. jan 2025

@zanka777 Samozrejme ze môžete riešim problém s chovanie žiačky a aj pedagógov. Čiže prepáčte ale ta škola nieje už tak fajn.

zanka777
13. jan 2025

@bublinka8845 môžte mi napísať v súkromnej správe viac lebo máme niečo podobné ďakujem

bublinka8845
13. jan 2025

@zanka777 Dobre napisem

bublinka8845
13. jan 2025

@zanka777 skúste vy mne napísať lebo mi nejako neide odoslat

katarina412
26. jan 2025

@registracka presne tak, 1. stupeň je o hlavne triednom učiteľovi. 2. stupeň na Hroncovej je pre nás veľké sklamanie. Hlavne pána riaditeľa zaujíma viac medializácia ako skutočná atmosféra a úroveň na škole.

reni1512
28. feb 2025

@bublinka8845 panecku to ako fakt???? My sa zajtra chystame na DOD.. teraz som trosku v soku uprimne

bublinka8845
28. feb 2025

@reni1512 moja dcéra už je preč stej školy a som rada a spokojná tam kde je teraz

akibag3
11. apr 2025

@bublinka8845 a kde je teraz? 🙂

bublinka8845
15. apr 2025

@akibag3 bohužiaľ som ju dala na Tomasikovu ale ľutujem ze som si neprečítal recenzie a ze aj ľudia mi povedali tak neskoro huza des

patus_2
16. máj 2025
@bublinka8845

@akibag3 bohužiaľ som ju dala na Tomasikovu ale ľutujem ze som si neprečítal recenzie a ze aj ľudia mi povedali tak neskoro huza des

@katarina412
@bublinka8845 dobrý deň, môžte mi kľudne aj v správe napísať viac. Myslela som si, že dcéru dám na túto školu, ale teraz som znečistená, hlavne kvôli tomu II. stupnu :(

zuzi0110
25. máj 2025
@katarina412

@registracka presne tak, 1. stupeň je o hlavne triednom učiteľovi. 2. stupeň na Hroncovej je pre nás veľké sklamanie. Hlavne pána riaditeľa zaujíma viac medializácia ako skutočná atmosféra a úroveň na škole.

@katarina412 súhlasím. Moja dcéra je už z Hroncovej tiež preč. Prvý stupeň bol skvelý vďaka staršej pani učiteľke. Ako prišiel druhý stupeň a učitelia, ktorých nabral nový riaditeľ, tak čistá tragédia.