Skúsený kožný odborník na HPV v Košiciach
Zdravim,
chcem sa informovať, resp. skôr poradiť nejakého odborníka na HPV v Košiciach.
Kožný mi diagnostikoval HPV vírus v oblasti konečníka, chodím opakovane už 3 týždeň na "vypaľovanie dusikom" , tvrdí, že je veľmi účinná metóda na zbavenie sa HPV vírusu (po vizuálnej stránke), no v detstve som mal kúrie oko a nakoniec na to pomohlo Kolodium forte (samozrejme, kvôli sliznici sa to v mojom prípade aplikovať teraz nedá), preto som mierne voči dusíku skeptický,ale samozrejme chápem, že to chce viac sedení (tvrdí že efekt je po 5-6 aplikovaní), aspoň mám pocit, že sa to vďaka nemu nerozšíruje ďalej.
Trochu som čítal odborné články a fóra a zistil som, že často sa kombinuje metóda dusík + Isoprinosine , že je to veľmi účinné hlavne Isoprinosine, ktorý je hlavne na imunitu a je zároveň aj virotikom.
No po dnešnej konzultácii,mi to odmietol predpísať, že to musím absolvovať imunitný test u alergológa a na základe toho sa on vyjadrí, samozrejme on vie prepisať Isoprinosine ako dermatológ, zas nie je tento liek antibiotikom,ale skôr podpora imunity tak neviem prečo mal problém...
Premýšľam, že skúsim osloviť obvodnú, či mi vie predpísať Isoprinosine alebo viete mi odporučiť nejakého dobrého lekára v Košiciach s kým ste riešili HPV a pomohol Vám,lebo tento mu už isté roky praxe,ale mám pocit, že sa drží starých menej efektívnych metód.
@igorke ja som sa s tym trapila roky. inak je na to specialny krem Aldara. moze zabrat, nemusi. predpisoval gynekolog. chodila som ku koznej opakovane na vypalovanie kauterom, ale z neho stale dorastali. pomohol specialny laser, ktory nici tie virusove bunky aj do hlbky, nielen na povrchu a osetril nim aj okolitu zdravu kozu a odvtedy mam pokoj.
a zrovna vcera na mna vyskocila tato reklama. moze tiez pomoct https://onepharma.sk/c/vsetky-produkty/onepharm...
@stellarstar ano ale ževraj ten Isoprinosine je veľmi účinný na imunitu a zároveň pôsobí ako virotikum
@igorke ja som mala bradavice kvôli hpv a v tom čase som pila kefír z tibetskej huby a pomohlo to. Fakt stačí kvalitné colostrum ci ta hliva
@igorke isoprinosine predpise obvodný lekár. Mužovi keď mal koronu bez problémov predpísala. Toto je tiež vírusové a tam sú potrebné lieky na podporu imunity.
@igorke mozes vypytat isoprinosien, ale na prevenciu vyskytu sa dava ockovanie

@igorke na imunitu stačí hliva ustricova alebo colostrum