icon

Skúsený kožný odborník na HPV v Košiciach

igorke
16. jan 2023

Zdravim,
chcem sa informovať, resp. skôr poradiť nejakého odborníka na HPV v Košiciach.

Kožný mi diagnostikoval HPV vírus v oblasti konečníka, chodím opakovane už 3 týždeň na "vypaľovanie dusikom" , tvrdí, že je veľmi účinná metóda na zbavenie sa HPV vírusu (po vizuálnej stránke), no v detstve som mal kúrie oko a nakoniec na to pomohlo Kolodium forte (samozrejme, kvôli sliznici sa to v mojom prípade aplikovať teraz nedá), preto som mierne voči dusíku skeptický,ale samozrejme chápem, že to chce viac sedení (tvrdí že efekt je po 5-6 aplikovaní), aspoň mám pocit, že sa to vďaka nemu nerozšíruje ďalej.

Trochu som čítal odborné články a fóra a zistil som, že často sa kombinuje metóda dusík + Isoprinosine , že je to veľmi účinné hlavne Isoprinosine, ktorý je hlavne na imunitu a je zároveň aj virotikom.

No po dnešnej konzultácii,mi to odmietol predpísať, že to musím absolvovať imunitný test u alergológa a na základe toho sa on vyjadrí, samozrejme on vie prepisať Isoprinosine ako dermatológ, zas nie je tento liek antibiotikom,ale skôr podpora imunity tak neviem prečo mal problém...

Premýšľam, že skúsim osloviť obvodnú, či mi vie predpísať Isoprinosine alebo viete mi odporučiť nejakého dobrého lekára v Košiciach s kým ste riešili HPV a pomohol Vám,lebo tento mu už isté roky praxe,ale mám pocit, že sa drží starých menej efektívnych metód.

stellarstar
16. jan 2023

@igorke na imunitu stačí hliva ustricova alebo colostrum

surama
16. jan 2023

@igorke Znamy s tymto problemom chodil do vojenskej nemocnice. Pomohlo, ale velakrat tam bol...aj niekolko mesiacov chodil.

lyci
16. jan 2023

@igorke ja som sa s tym trapila roky. inak je na to specialny krem Aldara. moze zabrat, nemusi. predpisoval gynekolog. chodila som ku koznej opakovane na vypalovanie kauterom, ale z neho stale dorastali. pomohol specialny laser, ktory nici tie virusove bunky aj do hlbky, nielen na povrchu a osetril nim aj okolitu zdravu kozu a odvtedy mam pokoj.
a zrovna vcera na mna vyskocila tato reklama. moze tiez pomoct https://onepharma.sk/c/vsetky-produkty/onepharm...

igorke
autor
16. jan 2023

@lyci Algaru mi vzhľadom na miesto kde sa to nachádza nepredpisal, pretože to musim správne natrieť co je na tomto mieste tazke

Pisu na nete este o tea tree olej apod. nechcem aby som si náhodou ešte nepoškodil sliznicu.

igorke
autor
16. jan 2023

@surama náhodou nevieš ako ho liečili, keďže chodil tam mesiace tak predpokladám,ze asi dusikom

igorke
autor
16. jan 2023

@stellarstar ano ale ževraj ten Isoprinosine je veľmi účinný na imunitu a zároveň pôsobí ako virotikum

stellarstar
16. jan 2023

@igorke ja som mala bradavice kvôli hpv a v tom čase som pila kefír z tibetskej huby a pomohlo to. Fakt stačí kvalitné colostrum ci ta hliva

surama
16. jan 2023

@igorke Ano, vypalovali to dusikom. Inak nic ine. On vravel, ze to mal hlbsie, ze aj ked sa zdalo, ze uz nema nic, tak aj tak isiel, lebo hlboko v kozi to stale bolo. Ale zbavil sa toho potom.

luccija
16. jan 2023

@igorke veď skús tu obvodnú, alebo imunologa.Bradavice snáď budeš mať šťastie, ale zvyknú sa vrátiť a zničiť ich je dosť ťažké.

dominikuska
16. jan 2023

@igorke isoprinosine predpise obvodný lekár. Mužovi keď mal koronu bez problémov predpísala. Toto je tiež vírusové a tam sú potrebné lieky na podporu imunity.

ladybug138
16. jan 2023

@igorke mozes vypytat isoprinosien, ale na prevenciu vyskytu sa dava ockovanie