icon

Stretli ste influencerku L3nik v Košiciach?

4. jún 2026

Nestretávate ju niekto?
Ja som ju pár krat v KE stretla ale taká pozitívna ako
Sa prezentuje nazivo nikdy nebola

anonym_5432c9
4. jún 2026

No ved vacsina influencerov sa pretvaruje na IG. To neni nic prekvapive. Mne nikdy sympaticka nebola a uz vobec nie ten jej muz, ktory vyzera jak nafuknuty balon

anonym_43e30b
4. jún 2026

pozitivna? mne pride dost falosna a namyslena 😂 kedysi (niekolko rokov dozadu) som ju mala rada ale teraz uz ma irituje takze ani ju nesledujem. Schvalne som davnejsie porovnala videa z doby kedy som ju sledovala a najnovsie a ten rozdiel bol pre mna bijuci do oci

miselka257
4. jún 2026

tiež som ju stretla a aj sa s ňou rozprávala, čakala som, že bude iná, nikto nie je v skutočnosti taký, ako sa prezentuje na internete 😀 bola mi sympatická ešte keď študovala na technike a pridávala videá na youtube z jej bežného života, dlho som o nej nič nepočula a raz mi vybehla na IG, pár dní na to som ju stretla... teraz je už taká, povedzme ovplyvnená influencerstvom 😀

autor
4. jún 2026

Ako mna to prekvapilo len preto, lebo keď si vypi zjete nejaký podkast v ktorom bola tak tvrdí, že je jedna z mala influencerov ktorí alo pôsobia na Ig sú aj v skutočnosti. A že ona nikdy nieje negatívna že no stop sa smeje a že pre ňu je život Gombička Lwbo ma tak nastavené myslenie. Ale c realite bola “normlana” ani sa tak neškerila nasilu tak či som mala len ja to “stastie” ju zazit takú

autor
4. jún 2026

Vypočujete*

autor
4. jún 2026

Lebo mne prišla taká nevyskerena sympatickejšia ako keď natočí video ktoré je o ničom a len sa tam smeje aká je vtipná a zábavná a pritom nič vtipne ani nepovedala len sama na sebe sa smeje a hovorí aká je pozitívna nechápem 😃

anonym_d5b497
4. jún 2026

@anonym_autor baby...ženy čo vedia ludí sledovat dalsich ludi na insta? Co tam davaju alebo co pozerate lebo ja som teda na tento trent ešte neprišla alebo som už ozaj stará tak isto kupovanie od nich veci ktore prezentujú pritom to ani nepouzivaju len dostavaju peniaze za spolupracu....takze za peniaze by predala doslova aj seba...tak nechapem to tisicove slwdovanie ludi

miselka257
4. jún 2026
@anonym_d5b497

@anonym_autor baby...ženy čo vedia ludí sledovat dalsich ludi na insta? Co tam davaju alebo co pozerate lebo ja som teda na tento trent ešte neprišla alebo som už ozaj stará tak isto kupovanie od nich veci ktore prezentujú pritom to ani nepouzivaju len dostavaju peniaze za spolupracu....takze za peniaze by predala doslova aj seba...tak nechapem to tisicove slwdovanie ludi

@anonym_d5b497 pozerám rôzne veci, varenie, cvičenie, turistiku, rôzne inšpirácie čo sa týka módy, líčenie 😁 samozrejme aj zábavné videá, pri ktorých sa posmeješ kus
ale kupovanie produktov od influencerov? nevidím v tom zmysel, jedine ak je dobrá značka a používam ju, tak sa zíde občas promo kód od nejakého, ale vyslovene to nevyhľadávam 😁

slavka1988
4. jún 2026
@miselka257

@anonym_d5b497 pozerám rôzne veci, varenie, cvičenie, turistiku, rôzne inšpirácie čo sa týka módy, líčenie 😁 samozrejme aj zábavné videá, pri ktorých sa posmeješ kus
ale kupovanie produktov od influencerov? nevidím v tom zmysel, jedine ak je dobrá značka a používam ju, tak sa zíde občas promo kód od nejakého, ale vyslovene to nevyhľadávam 😁

@miselka257 toto je slušna a pekna odpoveď 🙂

anonym_6a990e
4. jún 2026

Ja ju teda vobec nepoznam. Ale idem ju vygooglit, ci som ju uz v KE stretla😄

anonym_c89ba0
9. jún 2026

@anonym_autor ja raz s byvalym priatelom, s tym maliarom ci kto to bol, spravala sa nenapadne a normalne prechsdzala cez cestu

jeennyv
9. jún 2026

Ja som ju sledovala z jej mladsich cias, tak sporadicky potom …a teraz ked uz ako znova zacala, ale mne na nej vadia tie upravy, co aj odprezentovala, ved jedna mlada zena to je a predtym vyzerala ok…mne pripada, ze sa nevidi, ze jej nieco nejde nesedi..aj teraz dala za nejake plavky xyz eur a su jej velke a nesedia jej

anonym_c89ba0
9. jún 2026

Tak na ig ukazuje len to najlepsie
Naj rodina ziadne potiaze auto pozicane sponzorovane
Nikto nevie co je za zatvorenymi dverami
Zase taka vysmiata slnieckarka nemusi byt ked ju stretnes v meste
Ani ty nemas kazdy den super nie

anonym_77be15
9. jún 2026

@anonym_autor ja som raz bola v rovnakom čase s košickou me_alexxandra v Jasnej v hotel Grand. V story na instagrame aké je to tam super, skvelé jedlo, deti sa vyhrajú... v skutočnosti celý čas sa tvárila skysnuto, deti naháňal do kútika, aby ich odfotila a odchádzali... cize tak funguju

anonym_29dea1
9. jún 2026

Tiež poznám jednu influencerku, samé fotečky s dieťaťom, na deň matiek a detí ódy, pritom o malú sa nestará, má opatrovateľku a mamu na dôchodku, detto otecko, raz za mesiac si ju zoberie, urobí milión fotiek, ktoré postupne dávkuje akože je s ňou stále 😐 Neverte Ig fakt.

lucinka1324
11. jún 2026

@anonym_autor tak čo ja viem, určite taká pozitívna nemôže byť nonstop 24hodin denne, aj ona má svoje starosti, nie len radosti. Ale prečo by mala zverejňovať svoje trápenie a negativitu? Veď toho je všade dosť.

inulienka29
11. jún 2026

Minule som ku nej zablúdila, skrz jeden príspevok že nejake dievčatá rozprávali o jej mužovi niekde vonku či čo… 😀 úplne ale úplne primitívny príspevok, dostala aj na insta aj na fb riadny hejt. Prekvapilo ma to, už veľmi veľmi dávno som ju prestala sledovať, vadilo mi aká je slnieckarka 😅 a presne to bolo aj v tých komentároch že pretvárka. Ale veď taký je svet influ ;) pretvárka.

autor
15. jún 2026
@lucinka1324

@anonym_autor tak čo ja viem, určite taká pozitívna nemôže byť nonstop 24hodin denne, aj ona má svoje starosti, nie len radosti. Ale prečo by mala zverejňovať svoje trápenie a negativitu? Veď toho je všade dosť.

@lucinka1324 ako ja som toho názoru, že nedá sa byt 24/7 pozitívne naladená, kazda mame svoje zivoty a nie vždy je všetko ružové, ale keď si pozrieš nejaký podcast alebo rozhovor s ňou pochopíš preco som sa to oytala, ona totiž to o sebe hovorí, že úsmev od ucha k uchu je pre nu niečo prirodzene, že zo je výchovou jej rodičov a ze oni sú cela rofina taká pozitívna, a ze ona tak funguje stále,lebo zije na svojom ružovom oblaciku kde neexistuju negatívne veci a že aj keď sa jej deje niečo negatívne tak s usmevom na tvári to znasa 😂😂😂 …niekde na ig som akurát postrehla jedna bývala casnicka z alpinky písal, vraj tam
chodili jednu dobu sttasne často a v bola 90% času zduta ale storky vycerene zuby a úsmev. Ja berem, že ig neni realita ale mne sa na tých podkastoch práveže paci, že sa ti ľudia úkazu v reálnemu svetle a sami povedia že instagram je niečo iné ako realita a nie že ona na ig úsmev, v rozhovoroch úsmev ze zije detsky život atd. Raz tam aj povedala niečo take že toľko zdutych ľudí chodi po svk že ona chce byt slniecko medzi ľudmi 😂😂😂 proste načo take trepe veci

anonym_5e26bc
15. jún 2026

Ja som ju raz pred rokmi stretla v restike aj s jej muzom, ona na mobile, on na mobile, taka klasika dnesnej doby 🙂 ale nebola zduta alebo tak..