Stretli ste influencerku L3nik v Košiciach?
Nestretávate ju niekto?
Ja som ju pár krat v KE stretla ale taká pozitívna ako
Sa prezentuje nazivo nikdy nebola
pozitivna? mne pride dost falosna a namyslena 😂 kedysi (niekolko rokov dozadu) som ju mala rada ale teraz uz ma irituje takze ani ju nesledujem. Schvalne som davnejsie porovnala videa z doby kedy som ju sledovala a najnovsie a ten rozdiel bol pre mna bijuci do oci
tiež som ju stretla a aj sa s ňou rozprávala, čakala som, že bude iná, nikto nie je v skutočnosti taký, ako sa prezentuje na internete 😀 bola mi sympatická ešte keď študovala na technike a pridávala videá na youtube z jej bežného života, dlho som o nej nič nepočula a raz mi vybehla na IG, pár dní na to som ju stretla... teraz je už taká, povedzme ovplyvnená influencerstvom 😀
Ako mna to prekvapilo len preto, lebo keď si vypi zjete nejaký podkast v ktorom bola tak tvrdí, že je jedna z mala influencerov ktorí alo pôsobia na Ig sú aj v skutočnosti. A že ona nikdy nieje negatívna že no stop sa smeje a že pre ňu je život Gombička Lwbo ma tak nastavené myslenie. Ale c realite bola “normlana” ani sa tak neškerila nasilu tak či som mala len ja to “stastie” ju zazit takú
Vypočujete*
Lebo mne prišla taká nevyskerena sympatickejšia ako keď natočí video ktoré je o ničom a len sa tam smeje aká je vtipná a zábavná a pritom nič vtipne ani nepovedala len sama na sebe sa smeje a hovorí aká je pozitívna nechápem 😃
@anonym_autor baby...ženy čo vedia ludí sledovat dalsich ludi na insta? Co tam davaju alebo co pozerate lebo ja som teda na tento trent ešte neprišla alebo som už ozaj stará tak isto kupovanie od nich veci ktore prezentujú pritom to ani nepouzivaju len dostavaju peniaze za spolupracu....takze za peniaze by predala doslova aj seba...tak nechapem to tisicove slwdovanie ludi
@anonym_autor baby...ženy čo vedia ludí sledovat dalsich ludi na insta? Co tam davaju alebo co pozerate lebo ja som teda na tento trent ešte neprišla alebo som už ozaj stará tak isto kupovanie od nich veci ktore prezentujú pritom to ani nepouzivaju len dostavaju peniaze za spolupracu....takze za peniaze by predala doslova aj seba...tak nechapem to tisicove slwdovanie ludi
@anonym_d5b497 pozerám rôzne veci, varenie, cvičenie, turistiku, rôzne inšpirácie čo sa týka módy, líčenie 😁 samozrejme aj zábavné videá, pri ktorých sa posmeješ kus
ale kupovanie produktov od influencerov? nevidím v tom zmysel, jedine ak je dobrá značka a používam ju, tak sa zíde občas promo kód od nejakého, ale vyslovene to nevyhľadávam 😁
@anonym_d5b497 pozerám rôzne veci, varenie, cvičenie, turistiku, rôzne inšpirácie čo sa týka módy, líčenie 😁 samozrejme aj zábavné videá, pri ktorých sa posmeješ kus
ale kupovanie produktov od influencerov? nevidím v tom zmysel, jedine ak je dobrá značka a používam ju, tak sa zíde občas promo kód od nejakého, ale vyslovene to nevyhľadávam 😁
@miselka257 toto je slušna a pekna odpoveď 🙂
Ja ju teda vobec nepoznam. Ale idem ju vygooglit, ci som ju uz v KE stretla😄

No ved vacsina influencerov sa pretvaruje na IG. To neni nic prekvapive. Mne nikdy sympaticka nebola a uz vobec nie ten jej muz, ktory vyzera jak nafuknuty balon