Sú tu nejaké maminky na kočíkovanie v Košiciach?
Je prijemnejsie kocikovat este s nejakou mamickou ako sama 🙂
ja som z Varšavskej,maličká bude mat 11mesicov,kkedy mas termin?
no aj my dnes ideme na ockovanie tak som zvedava ci pride aj ten veelky fujas co vcera hlasili v telke..
ahojte, tiez by som rada pokocikovala - s niekym 🙂 , som z terasy.
ahojte kočky...je tu niekto z Furče?
ahojte baby vidim ,ze nas tu pekne pribuda co ma velmi tesi ... ako trávite tie mrazy ? 🙂
cvicime vojtovu metodu....
@aischa61 aj my cvicime vojtovku kde chodite ?
@viktoria12 aj my cvicime nanestastie...nerada to robim, bo mala pri tom dost rici...a neviem ci je to na daco dobre ...ale ta nie som doktor no...aspon ze cvicitelku mame zlatu 🙂 mali sme ist vcera ale som jej volala ze ja do takej zimy s babom nejdem 🙂
@matonka26 aj moja pri to vrieska krici nepaci sa jej to , a kde choite cvicit my na obrancou
@viktoria12 my do novej nemocky 🙂
aj my chodíme do novej nemocnice a aj ked pri tom place cvičíme,pomaha jej to a škoda,že nas nedali od narodenia cvičiť,ale nevadi vsetko donehneme
Ku Slavke Skorsepovej chodime.....a vy preco cvicite?
@aischa61 a o koľko ste sa narodili skôr? ja som bola v 32 tt. v nemocnici na magneziových infúziách lebo mi hrozil predčasný pôrod...den pred tým než som nastúpila do nemocnice som mala také bolesti že som predýchavala ale nemylslea som si že to môžu byť kontrakcie...ale našťastie sme to ustali do 38.tt
ako pozeram mam tu asi najstarsie dieta medzi nami 🙂 len aby mi este chcel sediet v kociku 😀
@aischa61 aj ma sme sa skor narodili
v ktorom tyzdni a preco si skor rodila ak sa mozem spytat?

@aischa61 mozme odkial si ja som s Budapestianskej, ked tu bude malicky dohodneme sa kde sa stretneme. Kolko ma tvoje babetko?