icon

Sú zajtra všetky MHD linky mimo prevádzky?

13. feb 2023

Tak zajtra mhd ke mimo prevádzky všetky linky?

lenkakravcova
13. feb 2023

Vraj linky do nemocnice a do US stell pôjdu. Náhradné. Aké to budú sa zatiaľ ešte nevie.

viestta
13. feb 2023

Zo stanice k novej ak k starej nemocnici bude chodit nahradna doprava

autor
13. feb 2023

@lenkakravcova není toto normálne v takom veľkom meste by mhd mala byť na prvom mieste

autor
13. feb 2023

@viestta a na furci sme odstavení

viestta
13. feb 2023

Vsetci sme odstaveni. Prezili sme minuly strajk, prezili sme ked tu bol papez, tak prezijeme aj toto. Kazdy nejak.

autor
13. feb 2023

@viestta tak tak všetci.. len aby to netrvalo viac ako deň

lenkakravcova
13. feb 2023

@viestta No len nie je to príjemné. Ja mám ísť zajtra s novorodencom na ortopédiu (mimo nemocnice). Či tam pôjde MHD netuším. A brat taxík. No zábava, kvôli primátorovi, ktorý si rozhodol, že peniaze na MHD netreba, radšej ich nalial inde.. Asi sa radšej preobjednam. 😐

drzaopica
13. feb 2023

@lenkakravcova ty máš ďalšie bábo?🙂

lenkakravcova
13. feb 2023

@drzaopica Áno, dcérku 🙂

nafka0483
13. feb 2023

@lenkakravcova Jeej ty uz mas babo 🙂 gratulujem 🙂

zapalkazapalkova
13. feb 2023

Rky, linka stanica-nemocnice chodi. Dá sa využiť aj Sadka (napr chodi z lingova) alebo z obce thc ešte vlak 🤷‍♀️. S detmi sa nedá, ale zvyšok vie ísť 🛴🚲🛹🚶

simona2001
13. feb 2023

Podľa tohto dúfam ze to nebude dlho trvať. Lebo akože v KE sa bez MHD nedá fungovať. Dnes išiel môj snúbenec do práce a stretol na zastávke vodiča MHD a ten mu povedal ze preto je štrajk lebo ze nemajú z coho žiť ze dostavaju 500€ iba. A na koniec to zakončil vetou: "Tak máte teraz smolu."