icon

Súkromná stredná odborná škola Postupimská v Košiciach

katulienka30
25. dec 2025

Ahoj, dcéra si vyberá strednú školu a rozmýšľa nad touto školou (SSOS ekonomicko-technicka) odbor digitálnych médií. Má niekto osobné skúsenosti ako to tam chodí a čo po škole ako je to s uplatnením? Informácie zo školy máme, ale chcela by som aj iné nielen tie od nich.

anonym_92fd7b
Včera o 21:12

@katulienka30 škola je fajn, učitelia aspoň za mojich čias veľmi úžasní. Rada som chodila do školy. Čo sa týka učenia dá to základy. Z každého rožku trošku. Či kreslenie, 3d grafika, web stránky. Určite mňa to bavilo. Na výšku som išla úplne iným smerom nakoľko mňa zo prestalo po 4 rokoch baviť. Vyhorenie ale to je v tejto praxi bežné. Tak dá sa ísť na iné umelecké vysoké školy. Tak isto dá sa uplatniť v reklamných agentúrach.
Ale no úprimne si povedzme že určite nemá tá škola takú laťku ako na Jakobyho.

anonym_92fd7b
Včera o 21:20

Čo sa týka vybavenia tak v mojom ročníku sa dosť investovalo takže sa zmodernizovali učebne. Tým že človek ma zadarmo Adobe balíky vie sa aj doma učiť zdokonaľovať či robiť si popri škole zákazky.
Ale veľa veci sa človek učí aj sám. Ono nie je čas na to vždy všetko prebrať ako čo sa robí. Takže študent si musí to doštudovať ak ho to zaujíma. Ale ja som bola vcelku spokojná hlavne učitelia boli super nikdy s nimi nebol žiaden problém. Učenie nie je vôbec ťažké. Základy zo všetkého jeden rok biológia, ekonomika, občianska.. ale vždy len základy takže tak isto to nebolo ťažké ale kto vie čo som počula sa vymenil dosť učiteľský zbor čo je škoda. Ja som maturovala skoro na čisté takže keďže anj mi nešla. No je to voľnejšia škola aspoň bola. Keďže tak skoro stále človek robí na počítači, kreslí si a neučí sa ako na gymnázium.