icon

Ktoré taxi ponúka detskú autosedačku bez poplatkov?

Včera o 01:54

Ahojte
Ktora taxi to ponuka? Bez ubytocnych poplatkov za namontovanie a hundranie okolo toho
Potrebujem len v ramci mesta (stare mesto-terasa)

anonym_65ae33
Včera o 04:51

@anonym_autor Ak je dieťa staršie ako 3r. v meste autosedačku nepotrebuje.

anonym_cd22dd
Včera o 05:29
@anonym_65ae33

@anonym_65ae33 nikdy nevozit take male dieta bez autosedacky!!! A to kde si pocula tuto hlupost ze nepotrebuje?

autor
Včera o 05:36
@anonym_65ae33

@anonym_65ae33 to je co za somarina!
Precitaj si zakon a odporucania!
Boze dufam, ze ty deti nemas

anonym_65ae33
Včera o 05:52
@anonym_autor

@anonym_65ae33 to je co za somarina!
Precitaj si zakon a odporucania!
Boze dufam, ze ty deti nemas

@anonym_cd22dd
@anonym_autor
žiadna somarina, prečítaj si Nariadenie vlády SR č. 554/2006 Z. z. v § 7 ods. 3., tým sa riadia taxislužby

vulka
Včera o 05:59
@anonym_65ae33

@anonym_cd22dd
@anonym_autor
žiadna somarina, prečítaj si Nariadenie vlády SR č. 554/2006 Z. z. v § 7 ods. 3., tým sa riadia taxislužby

@anonym_65ae33 Henten paragraf hovorí o technickej dokumentácii strojových zariadení 🙂

anonym_59dea8
Včera o 06:01
@vulka

@anonym_65ae33 Henten paragraf hovorí o technickej dokumentácii strojových zariadení 🙂

@vulka moc nevieš vyhľadávať v zákonoch 😂
https://www.slov-lex.sk/ezbierky/pravne-predpis...

anonym_65ae33
Včera o 06:02
@vulka

@vulka Citujem : https://www.slov-lex.sk/ezbierky/pravne-predpis...
§ 7
Spoločné a prechodné ustanovenia
(3)
Ak vozidlá kategórie M1 a N1 nie sú vybavené detským zadržiavacím zariadením alebo je týchto zariadení vo vozidle nedostatočný počet, možno dieťa vo veku tri a viac rokov pri preprave v obci pripútať na zadnom sedadle vozidla bezpečnostným pásom, ktorým je vozidlo vybavené.

anonym_417383
Včera o 06:56

@anonym_autor Bez poplatkov? Je to služba navyše, tak prečo by mala byť bez poplatkov.

autor
Včera o 07:46
@anonym_417383

@anonym_autor Bez poplatkov? Je to služba navyše, tak prečo by mala byť bez poplatkov.

@anonym_417383 tak sorry ale ze si zasunie sedacku do izofixu ? Ruky odpadnu?
Vies mi konkretne poradit ci len sprosto mudrovat?

autor
Včera o 07:47
@anonym_59dea8

@vulka moc nevieš vyhľadávať v zákonoch 😂
https://www.slov-lex.sk/ezbierky/pravne-predpis...

@anonym_65ae33
@vulka
@anonym_59dea8

Viete poradit k teme ? Ak nie, nespamujte
Dovidenia

anonym_59dea8
Včera o 07:49

@anonym_autor 😂 tak drž sa vlastnej rady napríklad - prečítaj si zákon 😂

ešte šťastie že sme na DISKUSNOM fóre a nikomu nemôžeš zakazovať sa vyjadrovať 😉

anonym_417383
Včera o 07:56
@anonym_autor

@anonym_417383 tak sorry ale ze si zasunie sedacku do izofixu ? Ruky odpadnu?
Vies mi konkretne poradit ci len sprosto mudrovat?

@anonym_autor tú sedačku musí nosiť v kufri, čo teda zaberá dosť miesta, ktoré môže chýbať, keď niekto cestuje s kuframi. Tak aspoň nejaká finančná kompenzácia je iste na mieste.

autor
Včera o 08:07
@anonym_417383

@anonym_autor tú sedačku musí nosiť v kufri, čo teda zaberá dosť miesta, ktoré môže chýbať, keď niekto cestuje s kuframi. Tak aspoň nejaká finančná kompenzácia je iste na mieste.

@anonym_417383 vies co , dake euro mi nevadi hore dole ale nie ze by 10€ a vacsinou to musis nahlsit dopredu takze pochybujem, ze to nosi v kufri a obmedziuje tym dalsich potencionaonych zakaznikov!

autor
Včera o 08:07

ANI JEDEN TIP NA NEJAKU TAXISLUZBU SOM NEDOSTALA TAK AK VIETE PORADTE AK NIE DOVIDENIA

anonym_8db0ac
Včera o 11:44
@anonym_autor

ANI JEDEN TIP NA NEJAKU TAXISLUZBU SOM NEDOSTALA TAK AK VIETE PORADTE AK NIE DOVIDENIA

@anonym_autor Ja som sa to tu tiez pytala pred mozno rokom a nikto mi ziadnu konkretnu taxi sluzbu neporadil. Ani Bolt support mi nepomohol. Keby, ze ide o prevoz bernardina - s nadsazkou, ok beriem, ze ide o nadstandardnu poziadavku, ale robit nadstandard/nieco extra zo ziadosti odviezt dieta?

anonym_65ae33
Včera o 12:58
@anonym_8db0ac

@anonym_autor Ja som sa to tu tiez pytala pred mozno rokom a nikto mi ziadnu konkretnu taxi sluzbu neporadil. Ani Bolt support mi nepomohol. Keby, ze ide o prevoz bernardina - s nadsazkou, ok beriem, ze ide o nadstandardnu poziadavku, ale robit nadstandard/nieco extra zo ziadosti odviezt dieta?

@anonym_8db0ac Nadštandard v meste je autosedačka pre dieťa, pretože nie je povinná. Dieťa ti bez problémov odvezú, ak žiadaš autosedačku musíš priplatiť, za jazdu vodiča pre ňu na centrálu, aj za jazdu čo ju pôjde odniesť späť.

milanemila
Včera o 13:05

Ja som nikdy nemala problem aby taxikar supol nasu sedacku na isofix 🙈 ale ked si taka velmi prijemna ako v tejto diskusii aj na ludi od kt nieco chces, tak sa nedivim ze si este neobjavila taku taxisluzbu.

oblecenie99
Včera o 13:17

Ja som vozila škôlkara aj taxíkom a vozil sa bez sedačky. Na jednej strane hazard, na druhej: ako tehotná s druhým dieťaťom v bruchu, na jednom pleci kabelka, na druhom sa hompalala taška s notebookom či nákupom, za ruky som držala staršieho, a stáli sme v preplnenej 72, či 71 (autobuse) BEŽNE. Úplne bežne a veľmi casto.

Mali sme aj nehodu, kedy autobus, v ktorom sme sedeli, musel prudko zabrzdiť a malý vtedy 4 ročný syn letel zo sedadiel a museli ho skontrolovať v nemocnici (bolo všetko OK). Napriek tomu nemôžem to vyriešiť ináč, a áno, chodíme tým MHD pravidelne, teraz už skôr elektrickou a s kočíkom, v ktorom mám tiež dieťa (keď bolo vo vaničke, tak aj nepríputané lebo v tej vaničke sme nemali pásy.).

Chápem tvoje obavy, chápem ako to myslíš a máš pravdu. Ja keď idem autom, ani 5 metrov neprejdú bez sedačky a bez poriadneho pripútania. Čiže ak nesúhlasis tým, aby dieťa sedelo bez sedačky, budeš asi musieť zaplatiť ten poplatok, keďže to berú ako nadštandard.

Ale aby som ti aj prakticky poradila, skús sa spýtať v Košických skupinách na FB (mari sa mi, že som v skupine "Vzájomná pomoc" videla kedysi dávno príspevok jednej ženy, ktorá napísala, že jej muž robí taxikára a majú sedačku). Možno takto vieš rýchlejšie vylusrovat jednotlivca, ktorý nemá problém odviesť za menší (alebo žiadny) poplatok.

anonym_be94d6
Včera o 13:43

Smejem sa tu, lebo autorka dala otázku, a ani jedna odpoveď nie je k jej otázke, ale úplne od veci 🙄

autor
Včera o 14:05
@milanemila

Ja som nikdy nemala problem aby taxikar supol nasu sedacku na isofix 🙈 ale ked si taka velmi prijemna ako v tejto diskusii aj na ludi od kt nieco chces, tak sa nedivim ze si este neobjavila taku taxisluzbu.

@milanemila ja som este ziadnu nekontaktovala, chcela som tip
A nemam k dispozicii autosedacku takze nie zasupnut nasu nemam moznost
A ked nemas konkretnu taxisluzbu prosim scrolluj dalej

autor
Včera o 14:06
@oblecenie99

Ja som vozila škôlkara aj taxíkom a vozil sa bez sedačky. Na jednej strane hazard, na druhej: ako tehotná s druhým dieťaťom v bruchu, na jednom pleci kabelka, na druhom sa hompalala taška s notebookom či nákupom, za ruky som držala staršieho, a stáli sme v preplnenej 72, či 71 (autobuse) BEŽNE. Úplne bežne a veľmi casto.

Mali sme aj nehodu, kedy autobus, v ktorom sme sedeli, musel prudko zabrzdiť a malý vtedy 4 ročný syn letel zo sedadiel a museli ho skontrolovať v nemocnici (bolo všetko OK). Napriek tomu nemôžem to vyriešiť ináč, a áno, chodíme tým MHD pravidelne, teraz už skôr elektrickou a s kočíkom, v ktorom mám tiež dieťa (keď bolo vo vaničke, tak aj nepríputané lebo v tej vaničke sme nemali pásy.).

Chápem tvoje obavy, chápem ako to myslíš a máš pravdu. Ja keď idem autom, ani 5 metrov neprejdú bez sedačky a bez poriadneho pripútania. Čiže ak nesúhlasis tým, aby dieťa sedelo bez sedačky, budeš asi musieť zaplatiť ten poplatok, keďže to berú ako nadštandard.

Ale aby som ti aj prakticky poradila, skús sa spýtať v Košických skupinách na FB (mari sa mi, že som v skupine "Vzájomná pomoc" videla kedysi dávno príspevok jednej ženy, ktorá napísala, že jej muž robí taxikára a majú sedačku). Možno takto vieš rýchlejšie vylusrovat jednotlivca, ktorý nemá problém odviesť za menší (alebo žiadny) poplatok.

@oblecenie99 chodime mhd , dieta je v kociari, bohuzial na tuto jednu vynimocnu prilezitost s kocikom ist nemozme a akoze ok, sla by som mhd ale toho sa presne obavam ked pojde na klasicke sedadlo

beata_k
Včera o 14:13
@anonym_autor

@anonym_autor Bolt ta vezme aj bez autosedacky.

oblecenie99
Včera o 14:17
@anonym_autor

@oblecenie99 chodime mhd , dieta je v kociari, bohuzial na tuto jednu vynimocnu prilezitost s kocikom ist nemozme a akoze ok, sla by som mhd ale toho sa presne obavam ked pojde na klasicke sedadlo

@anonym_autor Nám sa to stalo raz. Ale našťastie sa nič nestalo, ja som sa bála, že sa bude báť v autobuse, ale nie. Naozaj skús tie súkromné skupiny, možno sa niekto nájde, a takto budeš mať aj do budúcna kontakt 🙂

autor
Včera o 16:13
@beata_k

@anonym_autor Bolt ta vezme aj bez autosedacky.

@beata_k ty si precitaj temu este raz , na to ze si tu taka vyhlasena “matka roka” sa cudujem, ze je v poriadku pre teba ak vozis dieta len tak bez sedacky
Dufam, ze ty deti nikam nevozis a sedis s nimi doma na riti

vkatush
Včera o 16:53

Skús napísať do Košické mamky crew na FB, tam možno budú vedieť baby poradiť.

toccara
Včera o 17:02

@anonym_autor air taxi-letiskove taxiky maju autosedacky. Boltak bez sedacky ma nevzal (dcera ma 6 a 128cm)

autor
Včera o 17:55
@vkatush

Skús napísať do Košické mamky crew na FB, tam možno budú vedieť baby poradiť.

@vkatush dakujem ti

beata_k
Včera o 18:18
@anonym_autor

@beata_k ty si precitaj temu este raz , na to ze si tu taka vyhlasena “matka roka” sa cudujem, ze je v poriadku pre teba ak vozis dieta len tak bez sedacky
Dufam, ze ty deti nikam nevozis a sedis s nimi doma na riti

@anonym_autor Tebe co je? Si zasexuj a bude ti lepsie. Normalne som ti odpovedala na otazku.
A mimochodom, deti vozim vo vlastnom aute 😉

autor
Včera o 18:22
@beata_k

@anonym_autor Tebe co je? Si zasexuj a bude ti lepsie. Normalne som ti odpovedala na otazku.
A mimochodom, deti vozim vo vlastnom aute 😉

@beata_k a tebe? Nerozumies prispevku alebo mas problem s porozumenim? Skus ginko alebo sa vyspi, z deti ti uz asi nedokrvuje mozog
Veeelmi dobre si tu znama, tie tvoje nazory tu uz opakovane prepierane, o nicom
Az by som sa cudovala keby sa “matka Kosic” nevyjadrila a samozrejme rada o nicom
Venuj sa tym detom radsej a nerad tu sprostosti po celom MK

beata_k
Včera o 18:25
@anonym_autor

@beata_k a tebe? Nerozumies prispevku alebo mas problem s porozumenim? Skus ginko alebo sa vyspi, z deti ti uz asi nedokrvuje mozog
Veeelmi dobre si tu znama, tie tvoje nazory tu uz opakovane prepierane, o nicom
Az by som sa cudovala keby sa “matka Kosic” nevyjadrila a samozrejme rada o nicom
Venuj sa tym detom radsej a nerad tu sprostosti po celom MK

@anonym_autor Ako povies 😆