Tipy na kvalitnú pedikúru v Košiciach
Ahojte,
Prosím dajte mi nejaký tip na dobrú kvalitnú pedikúru v KE. Ideálne aj s nejakým lakovaním alebo gél lakom. Ďakujem 😊
@zanka777 JD studio pedikura, Holleho 3A
@zanka777 velvet beauty bar, za mna naj v KE
@zanka777 v Košútoch nad podchodom u pani Gejzerove Trudu. Robi aj on aj nie on a ide si dat pedikuru a manikúra s tym nechtom. Odporúčam
@anonym_39358b toto som vobec nerozumela. ty si madar?
@anonym_30ab64 ani ja som to nepochopila 😁
Na palackeho je super pani 🩷len netuším momentálne ako sa vola. Hneď pri zastávke
@anonym_30ab64 ? Vravi pani o pedikure nue nic ineho ako si myslis ty a nie .
@anonym_30ab64 ani ja som to nepochopila 😁
@zanka777 ako je podchod na kosuroch tam je pani Trudu a robi pedikuru aj nie mani. Len je treba volat prv na fb ma Trudu
@anonym_39358b toto fakt nie je slovensky ...
@zanka777 ako je podchod na kosuroch tam je pani Trudu a robi pedikuru aj nie mani. Len je treba volat prv na fb ma Trudu
@anonym_39358b aké Trudu? Aké Košúty? Bavíne sa o KE, nepi od rána.
@anonym_39358b aké Trudu? Aké Košúty? Bavíne sa o KE, nepi od rána.
@anonym_30ab64 clovek ce poradit a zle je.. ja nepojdem alkohol nemam to do seba dat fuj. Košúty a pani salón Trudu
@anonym_30ab64 clovek ce poradit a zle je.. ja nepojdem alkohol nemam to do seba dat fuj. Košúty a pani salón Trudu
@anonym_39358b žiadny salón Trudu v Košiciach nie je, a u nás nemáme Košúty, tie sú v Martine. Dnes nezakapčalo dajak, že?
@anonym_39358b kde sú prosím Košúty?? lebo v košiciach určite nie
@anonym_39358b žiadny salón Trudu v Košiciach nie je, a u nás nemáme Košúty, tie sú v Martine. Dnes nezakapčalo dajak, že?
@anonym_30ab64 tebe zakapkalo do hrinty
@anonym_30ab64 tebe zakapkalo do hrinty
@anonym_39358b daj link na salón Trudu v Košiciach, som zvedavá.

@zanka777 v Košútoch nad podchodom u pani Gejzerove Trudu. Robi aj on aj nie on a ide si dat pedikuru a manikúra s tym nechtom. Odporúčam