Tipy na výlety v Košiciach a okolí
Viete mi prosim poradit kam na vylet v Kosiciach v sobotu? Samozrejme moze byt aj dalej ale max. Hodinu. Chcela som ist na spissky hrad ale to je este zatvorene. V zoo aj botanickej sme boli uz vela krat. Uz mi doslinapady tak aby sme boli v prirode. Aj na vyhliadkovej vezi sme boli, taktiez na alpinke... skuste prosim dat nejake napady.. 😉
Na tom hrade neviete niekto prosim ci aj po slovensky su tie prehliadky?
my chodíme na hrad v kapušanoch alebo na šariský hrad ... ale to je taká túrka, nič náročné, ale chodenie ... a cestou do ke sa najeme v šariši v papa mia ...
Archeoskanzen Nizna Mysla, Hajske vodopady, Zadielska dolina, Turniansky hrad. Alebo pri Po je kopec veci...2x hrady, Opalove bane. Tiesnava Zapikan pri Davidove.
dakujem za dalsie napady
a teraz som si spomenula baby - keď bude sezóna - niekde pri košiciach je ružová záhrada!
Akurat som nasla ze od dnes (6.3 -10.3) je v domonikanskom kostole su sprievody aj so sprivodcom... urcite pojdeme v nedelu... davam aj odkaz ak by to niekoho zaujalo..
Chodte do Zadiela. Este nie su stromy olistene, vidiet cely kanon. Mozte sa prejst na Turniansky hrad, potom po planine a dole zidete cez roklinu
Vlacik v Palhaze je super zazitok pre deti v zime aj v lete. Je to jednokolajovka,ktora vas dovezie do Kokapu,kde je detske ihrisko,restauracia,cize sa mozete aj najest, a da sa prejst k jazeru.
Ani my,ruky nohy funguju 😁 vo vlaku vas popocita,date vacsi peniaz vyda vam,v restauracii vedia anglicky.
Okrem spomínaných skúste aj vyhliadkovú vežu Tojaj - to je akurát cca 1h dojazd. Odtiaľ sa môžte presunúť do obce Borša a pozrieť si kaštieľ v ktorom sa narodil František II. Rákoczi, múzeum je veľmi pekne urobené, je tam aj detské ihrisko.

Zaujal ma hrad fuzer v madarsku. Bol tam niekto?