Tomfer výroba z dreva Košice - recenzie
3. sep 2021
Ahoj poznáte prosím niekto tohto pána viete ho odporúčať resp. neodporúčať? Vďaka
@anitka44 dakujem nezdal sa mi po telefone tak ste mi to len potvrdili, velmi ste mi pomohli naozaj Vam dakujem za Vas cas a pomoc
@miska_mysicka ako on podpise aj znluvu,aj doklad o prijati zalohy,ale za tie natahovacky to ozaj nestojí ...tak som rada,ze som usetrila vas cas a energiu ;)

@miska_mysicka moj muz pana poznal osobne z prace, tak sme si u neho objednali chatku v decembri 2019...vravel,ze drevo ide zdraziet,aby sme cim skor zaplatili zalohu (6000€).... ziadne info nepodaval,stale sa vyhovaral,najprv pandémia a ze nema material,potom mal vraj zranenie....zas 3mesiacr ticho,opat sme ho urgovali,ani zvuk ani obraz,nedvihal,neodpovedal na sms... skoncili sme pri tom,ze sme ho cwz pravnicku vyzvali o ukoncenie zmluvu a teda vratenie zalohy...zas výhovorky,ze on nema peniaze atd..., zalohu nam vratil az ked sme podali dalsiu vyzvu s tym,ze to budeme riešiť sudne....kedze je živnostnik a nie sro,tak by mu siahli na majetok,zrejme sa zlakol...nastastie nam celu zalohu po častiach vratil po roku,nas to stalo 200€ (pravnicka) a moje nervy,ked som ho spucovala,ako si dovolil minut nase peniaze a nemat ani material,ani začatu chatku...jeho exkolegovia sami povedali,ze je to bajkar.,same kecy a skutek utek... za.mna urcite nie