icon

USG prsníkov v Košiciach - termín o 9 mesiacov

13. jún 2023

To akože fakt ?! Termín o 9 mesiacov??

taziona
13. jún 2023

Vcera som sa objednavala do Polikliniky Sever a v oktobri som dostala termin.

banalu
13. jún 2023

Poliklinika sever moze mat skor volne - rozumej 5-6 mesiacov. V procare si vies zaplatit cisto len usg prs so skorsim terminom, resp. sukromne aj inde ak to suri.

autor
13. jún 2023

@taziona tam nechcem ísť ku Hakovej ja som sa objednala do Vou

autor
13. jún 2023

Ide skôr o kvalitu je to len preventivka ale nikdy človek vek nevie

cookie29
13. jún 2023

ano a? pokial nie je urgent, mna to nesokuje

valeriakadarova
13. jún 2023

Ja som sa objednávala do Adna s.r.o (na Krivej) a termín mi dali o dva dni, platila som síce 15€ ale potrebovala som USG prsníkov a všade boli viac mesačné čakacie doby 🙂

ildiko36
13. jún 2023

Rožnava je sice kus ďalej od Košic ale chodí tam prímarka z Rimavskej kazdý pondelok a každý druhý týždeň v štvrtok.Robí sono a nepotrebuješ ani výmenný lístok ale treba zaplatiť.Ja ku nej chodím už roky a max čakacia lehota 1-2tyzden.Keď je niečo vážnejšie daju hneď termin.
Do teraz sme platili 20euro, no teraz kus zvýšila ceny.Niečo stojí 20 niečo 30 a 40eu.
Mudr Anna Rakayova

lilizzachy
13. jún 2023

Na krivej sa dá objednať, termín cca do 2 týždňov ale platí sa 40€, sú to súkromníci, netreba ani výmenný listok

lilizzachy
13. jún 2023

Prečo nechceš ísť ku Hakovej ak sa smiem opýtať?

luciella
13. jún 2023

Vojenská mi dali termín,aj.ked vraj nerobia co som čítala.
Prečo nie Hakova zaujíma aj mňa, lebo mam ísť na kontrolne a tiež zvazujem aby to bolo dôsledné vyšetrenie kvôli tomu ze mam ísť po mamografii na usg...

autor
13. jún 2023

@lilizzachy dvom kamarátkam neodhalila rak prsníka vraj len uzliny a jedna bola už v 3 štádiu! Na vodu hneď videli! A pritom má dlhoročné skúsenosti.... neodsudzujem ale vyberám si inú!!!

autor
13. jún 2023

@cookie29 za 9 mesiacov už aj urgent môže byť😢asi si zaplatím na Krivej

autor
13. jún 2023

@luciella prečo Vojenská nerobí?

valeriakadarova
13. jún 2023

@lilizzachy na Krivej sa neplatí 40€... 15€ som platila alebo možno 30€, nie som si teraz istá... Ale termín dali do dvoch dní...

taktotedanie
13. jún 2023

Este zeleznicna nemocnica

luciella
13. jún 2023

Vojenská robí,ved píšem že mi teraz dali termín. Ale baby inde v diskusii písali ze nie...
A tiež mal niekto negatívnu skúsenosť s diagnostikou, takže ako čítam ani ja neviem kam pôjdem....

lilizzachy
13. jún 2023

@valeriakadarova ja som bola pred 3 mesiacmi na usg prsníkov a platila som 40

lilizzachy
13. jún 2023

Bola som na krivej 17, ADNA, túto cenu majú aj oficiálne na stránke, možno si bola niekde inde.

lilizzachy
13. jún 2023

Ďakujem ja k nej tiež chodievam, tak dobre vedieť. Čo som bola na krivej, išla som sama bez výmenného lístka nakoľko som mala bolesť v prsníku asi mesiac a presne čakacie doby na vyšetrenia sú katastrofálne 😔

lalala94
13. jún 2023

Vojenská robí určite. Bola som tam dva mesiace dozadu.

katusskaa
13. jún 2023

@valeriakadarova uz sa plati 40. na jesen to.bolo 30.

jajanka2211
14. jún 2023

Tu budes mat termin hned, ale teda si zaplatis: https://www.gynendo.sk/gynekologia-a-porodnictv...