USG prsníkov v Košiciach - termín o 9 mesiacov
To akože fakt ?! Termín o 9 mesiacov??
Poliklinika sever moze mat skor volne - rozumej 5-6 mesiacov. V procare si vies zaplatit cisto len usg prs so skorsim terminom, resp. sukromne aj inde ak to suri.
Ide skôr o kvalitu je to len preventivka ale nikdy človek vek nevie
Ja som sa objednávala do Adna s.r.o (na Krivej) a termín mi dali o dva dni, platila som síce 15€ ale potrebovala som USG prsníkov a všade boli viac mesačné čakacie doby 🙂
Rožnava je sice kus ďalej od Košic ale chodí tam prímarka z Rimavskej kazdý pondelok a každý druhý týždeň v štvrtok.Robí sono a nepotrebuješ ani výmenný lístok ale treba zaplatiť.Ja ku nej chodím už roky a max čakacia lehota 1-2tyzden.Keď je niečo vážnejšie daju hneď termin.
Do teraz sme platili 20euro, no teraz kus zvýšila ceny.Niečo stojí 20 niečo 30 a 40eu.
Mudr Anna Rakayova
Na krivej sa dá objednať, termín cca do 2 týždňov ale platí sa 40€, sú to súkromníci, netreba ani výmenný listok
Vojenská mi dali termín,aj.ked vraj nerobia co som čítala.
Prečo nie Hakova zaujíma aj mňa, lebo mam ísť na kontrolne a tiež zvazujem aby to bolo dôsledné vyšetrenie kvôli tomu ze mam ísť po mamografii na usg...
@lilizzachy dvom kamarátkam neodhalila rak prsníka vraj len uzliny a jedna bola už v 3 štádiu! Na vodu hneď videli! A pritom má dlhoročné skúsenosti.... neodsudzujem ale vyberám si inú!!!
@lilizzachy na Krivej sa neplatí 40€... 15€ som platila alebo možno 30€, nie som si teraz istá... Ale termín dali do dvoch dní...
Vojenská robí,ved píšem že mi teraz dali termín. Ale baby inde v diskusii písali ze nie...
A tiež mal niekto negatívnu skúsenosť s diagnostikou, takže ako čítam ani ja neviem kam pôjdem....
@valeriakadarova ja som bola pred 3 mesiacmi na usg prsníkov a platila som 40
Bola som na krivej 17, ADNA, túto cenu majú aj oficiálne na stránke, možno si bola niekde inde.
Ďakujem ja k nej tiež chodievam, tak dobre vedieť. Čo som bola na krivej, išla som sama bez výmenného lístka nakoľko som mala bolesť v prsníku asi mesiac a presne čakacie doby na vyšetrenia sú katastrofálne 😔
Tu budes mat termin hned, ale teda si zaplatis: https://www.gynendo.sk/gynekologia-a-porodnictv...

Vcera som sa objednavala do Polikliniky Sever a v oktobri som dostala termin.