icon

V ktorej pôrodnici v Košiciach ste boli spokojné?

ivkakiwi
13. mar 2021
Strana
z2
zuvelyn
13. mar 2021

Rastislavova

soninka9
13. mar 2021

Nová nemocnica 😊

ivkakiwi
autor
13. mar 2021

O Rastislavovej som počula že je fakt dobrá,len teraz je covidova a neviem ako to bude o 4 mesiace🤷
Novú mám zatiaľ v zálohe 🙂

ab727
13. mar 2021

Stará je teraz covid,ja tam chodím na poradne a teda vôbec niesom spokojná,nakoľko tam chýba veľa dobrých lekárov a rodia tam zatiaľ len pozitívne...začala som chodiť do novej,sestra tam rodila 2 krát a chválila si🙂

diaalex
13. mar 2021

@ivkakiwi v KE jedine nová, v starej rodia len Covid pacientky, ostatné posielajú rodiť do novej 😊 a tie ktoré tam nechcú idú do Šace

soninka9
13. mar 2021

@ivkakiwi ja sa tam tiež chystám o štyri mesiace 😂

zuvelyn
13. mar 2021

@ivkakiwi rodia tam aj negatívne. Maju vyhradené jedno poschodie pre pozitivne rodicky a jedno a pre negatívne.

ivangeline
13. mar 2021

Su iba dve,nie? Bola som 2x v Novej. Ak by som nemala komplikacie a nebola rizikova,tak idem radsej do Sadce.

angelovka
13. mar 2021

@zuvelyn ano kamoska na rastislavovej pred 2 tyzdnami porodila a nie je pozitivna a druha tam dokonca dnes rano porodila

babovka2321
13. mar 2021

Ja som akurat rodila v Saci a maximalna spokojnost aj napriek vytazenosti. Lekari super, sestricky ako ktora, ale to je asi vsade tak. Manzel bol so mnou pri porode + po porode dokopy od rana az do polnoci.

kamagma
13. mar 2021

Nova nemocnica

ivkakiwi
autor
13. mar 2021

@soninka9 a termín aký máš?😃

ivkakiwi
autor
13. mar 2021

@babovka2321 super 🙂

soninka9
13. mar 2021

@ivkakiwi cca 1.7 😂

ivkakiwi
autor
13. mar 2021

@soninka9 Já cca 14.7.😁

kamagma
13. mar 2021

Ja 17.7.

lylyjana
13. mar 2021

@ivkakiwi Nova nemocnica (Sept 2020). Ano, nebol to wellness pobyt, no isla som tam za zdravotnou starostlivostou a ta bola naj.

bashawelle
13. mar 2021

@ivkakiwi nova ok, stara super, v Saci som nebola. Ale rodila som sekciou (prva urgentna, druha planovana). Do novej by som sla, ak by som vedela o nejakom riziku pre babatko dopredu, inak stara alebo Saca. Pre mna Nova bola fajn a prve babatko bolo rizikove, ale v starej som sa oproti tomu citila ako v hoteli.

ivkakiwi
autor
13. mar 2021

Treba si zamluvit doktora na sekcii? Ci stačí keď normálne prídem keď to na mňa príde?

bashawelle
13. mar 2021

@ivkakiwi to zavisi, ci a ako je sekcia planovana. Ak je planovana na datum, treba prist vtedy a sekciu urobi sluzbukonajuci lekar. Niekedy je sekcia az po rozbehnuti porodnej cinnosti, tak treba prist vtedy 🙂 je to na dohode s lekarom.

ivkakiwi
autor
13. mar 2021

@bashawelle ide oto, že gynekologa mám síce v Prešove ale rodiť chcem v KE, lebo s Prešovom mam zle skúsenosti co sa týka starej nemocnice. A vlastne aj monitorovanie bábätká neviem kde mam ísť ci v Prešove alebo už do Košíc 🤷‍♀️

bashawelle
13. mar 2021

@ivkakiwi ak je moznost, tak tam, kde planujes porod.

ivkakiwi
autor
13. mar 2021

@bashawelle toto som potrebovala vedieť, ďakujem 🙂

ivkakiwi
autor
13. mar 2021

Ozaj keď si mala sekcii to musia robiť klistir a aj cievkovanie? 😕 A keď to nechcem?? Už teraz sa bojím keď pôjdem na sekcii 🙁

bashawelle
13. mar 2021

@ivkakiwi pri akutnej sa klystir nestihal, cievkuju automaticky pri kazdej operacii. Pri planovanej v Starej sa ma pytali na suhlas s klystirom (inak mne to pomohlo,po sekcii to bolo lepsie ako bez) a cievkovali par minut pred presunom na operacku, najneskor ako sa dalo.

ivkakiwi
autor
13. mar 2021

@bashawelle ouuu a bolelo to, aj jedno aj druhé? 😳

ivkakiwi
autor
13. mar 2021

@ivkakiwi sú to asi blbé otázky ale ja toto ešte nezažila 😅

bashawelle
13. mar 2021

@ivkakiwi podla mna to jr individualne - kazdy ma iny prah bolesti a aj najsikovnejsia sestricka moze mat zly den 🤷‍♀️ klystir nebolel vobec a pre mna nebol ani extra neprijemny, cievkovanie trosku stipalo.

zuvelyn
14. mar 2021

@ivkakiwi neviem si predstaviť odmietnutie cievkovanie pri sekcii 🙂 24 hodín iba lezis az potom ta postavia na nohy, ako by si chodila vykonať potrebu? Ja som to nezvládla ani po tych 24 hodinách a cievky mi vybrali az po 36 ked som ako tak vedela prejst dva kroky na wc 🙂 To isté klystír, budes rada keď na velku potrebu ti bude treba co najneskôr po sekcii 😅

ivkakiwi
autor
14. mar 2021

@zuvelyn no znie to hrozivo😕 akože najradšej by som bola keby som si to odrodila sama ako posledne dva pôrody. Ale už teraz sa zdá ze bábo bude veľmi veľké, takže sa skláňam žiaľ aj ku sekcii 😔

Strana
z2