V ktorej pôrodnici v Košiciach ste boli spokojné?
Nová nemocnica 😊
O Rastislavovej som počula že je fakt dobrá,len teraz je covidova a neviem ako to bude o 4 mesiace🤷
Novú mám zatiaľ v zálohe 🙂
Stará je teraz covid,ja tam chodím na poradne a teda vôbec niesom spokojná,nakoľko tam chýba veľa dobrých lekárov a rodia tam zatiaľ len pozitívne...začala som chodiť do novej,sestra tam rodila 2 krát a chválila si🙂
Su iba dve,nie? Bola som 2x v Novej. Ak by som nemala komplikacie a nebola rizikova,tak idem radsej do Sadce.
Ja som akurat rodila v Saci a maximalna spokojnost aj napriek vytazenosti. Lekari super, sestricky ako ktora, ale to je asi vsade tak. Manzel bol so mnou pri porode + po porode dokopy od rana az do polnoci.
Nova nemocnica
@babovka2321 super 🙂
Ja 17.7.
@ivkakiwi nova ok, stara super, v Saci som nebola. Ale rodila som sekciou (prva urgentna, druha planovana). Do novej by som sla, ak by som vedela o nejakom riziku pre babatko dopredu, inak stara alebo Saca. Pre mna Nova bola fajn a prve babatko bolo rizikove, ale v starej som sa oproti tomu citila ako v hoteli.
Treba si zamluvit doktora na sekcii? Ci stačí keď normálne prídem keď to na mňa príde?
@ivkakiwi to zavisi, ci a ako je sekcia planovana. Ak je planovana na datum, treba prist vtedy a sekciu urobi sluzbukonajuci lekar. Niekedy je sekcia az po rozbehnuti porodnej cinnosti, tak treba prist vtedy 🙂 je to na dohode s lekarom.
@bashawelle ide oto, že gynekologa mám síce v Prešove ale rodiť chcem v KE, lebo s Prešovom mam zle skúsenosti co sa týka starej nemocnice. A vlastne aj monitorovanie bábätká neviem kde mam ísť ci v Prešove alebo už do Košíc 🤷♀️
@ivkakiwi ak je moznost, tak tam, kde planujes porod.
@bashawelle toto som potrebovala vedieť, ďakujem 🙂
Ozaj keď si mala sekcii to musia robiť klistir a aj cievkovanie? 😕 A keď to nechcem?? Už teraz sa bojím keď pôjdem na sekcii 🙁
@ivkakiwi pri akutnej sa klystir nestihal, cievkuju automaticky pri kazdej operacii. Pri planovanej v Starej sa ma pytali na suhlas s klystirom (inak mne to pomohlo,po sekcii to bolo lepsie ako bez) a cievkovali par minut pred presunom na operacku, najneskor ako sa dalo.
@bashawelle ouuu a bolelo to, aj jedno aj druhé? 😳
@ivkakiwi podla mna to jr individualne - kazdy ma iny prah bolesti a aj najsikovnejsia sestricka moze mat zly den 🤷♀️ klystir nebolel vobec a pre mna nebol ani extra neprijemny, cievkovanie trosku stipalo.
@ivkakiwi neviem si predstaviť odmietnutie cievkovanie pri sekcii 🙂 24 hodín iba lezis az potom ta postavia na nohy, ako by si chodila vykonať potrebu? Ja som to nezvládla ani po tych 24 hodinách a cievky mi vybrali az po 36 ked som ako tak vedela prejst dva kroky na wc 🙂 To isté klystír, budes rada keď na velku potrebu ti bude treba co najneskôr po sekcii 😅

Rastislavova