Vaše skúsenosti so škôlkou Turgenevova 7 v Košiciach

slamocka
11. jún 2020

Milé mamičky,

chcela by som sa opýtať na Vaše skúsenosti s touto škôlkou - adaptačný proces, pani učiteľky, aktivity počas dňa, či škôlku odporúčate atď.

Ďakujem za Váš názor 🙂

Ivana

rene2
11. jún 2020

@slamocka Ahoj, ja odporúčam ;)

molkapolka
11. jún 2020

@slamocka ja som pocula same negativa, dali sme radsej na terasu.

zdenkacu
27. aug 2020

@slamocka dobrý deň, dali ste tam nakoniec dieťatko? Nam tam vzali synčeka tak som zvedavá.

zdenkacu
27. aug 2020

@molkapolka môžete mi prosím napísať čo také ste počuli? Ja som počula len to najlepšie tak mam teraz kúsok obavu ďakujem

molkapolka
28. aug 2020

@zdenkacu znama tam mala dceru a po polroku ju brala prec, vraj pristup uciteliek bol hrozny, malo aktivit, kricali po detoch, velmi malo chodili von. Tiez som zvazovala tuto skolku, kedze ju mame blizko, ale dali sme nakoniec na terasu.

zdenkacu
28. aug 2020

@molkapolka ou,,, no tak to ste ma nepotešili,,,, malý ma obdobie papagája čiže od neho sa nedozviem keď niekto bude na neho kričať alebo sa tam. Bude niečo také diať,,,,,

molkapolka
28. aug 2020

@zdenkacu mozno mali len smolu na ucitelky, uz sa to mozno zmenilo, bolo to pred 2r. Drzim palce, nech sa malemu v skolke paci a vsetko ke ok.

zdenkacu
28. aug 2020

@molkapolka ďakujem veľmi pekne, snáď mate pravdu 😊 verím v to.

slamocka
autor
29. aug 2020

@zdenkacu dcerka tam bude chodit od septembra... inde nas ani nevzali, takze nemam inu moznost... bola som na rodicovskom, mam trosku rozpacite dojmy... adaptacky program ziadny, kruzky ziadne (ved teraz je to super, vyhovorit sa na koronu). odklad nastupu od 7. nam sice nevadi, som doma s mladsou, ale pride mi to take.. ze tam maju bordel.

luc981
15. apr 2021

@slamocka Prosim vas ako sa vam paci v skolke? Tiez nad nou uvazujeme.

slamocka
autor
15. apr 2021

@luc981 zdravim, dcerka tam chodi. Teraz sme mali 3.5 mesacnu prestavku kvoli korone, kedze som s druhou dcerkou doma... Trosku ma mrzelo, ze na zaciatku sa im dost striedali ucitelky, kedze mali asi personalne problemy... Potom mali obdobie kde sa im triedy spajali, malo uciteliek, to znamena, ze doobeda boli sami a poobede chodili spat do druhej triedy k vacsim detom. Dalsi tyzden sa im to striedalo. Najprv som z toho robila vedu, ze ju nevzali na Smetanovu, byvame pri starej nemocnici dole a nevzali nas... Ku turgenevovej to male dalej. Ale teraz si myslim, ze je to ok. Kazda skolka ma svoje plusy a minusy. Vzdy to zalezi od toho, ake pani ucitelky deti dostanu. Ale dcerka je myslim spokojna. Zje vsetko, deti chodia von kazdy den okrem vyslovene zleho pocasi... Socialne zariadenia sa im rekonstruovali v lete 2020. Ihrisko maju myslim tiez v pohode. Minule som tam videla odrazadla.
Neviem ake skolky zvazujete, ale ze vraj sa to robi tak, ze ked date viac prihlasok, mali by vas automaticky priradit k tej, kde je menej deticiek. Preto si podajte jednu prihlasku alebo sa skuste dopredu telefonicky informovat. Ja by som to brala z praktickeho hladiska, co najblizsie k domu/praci... Drzim palce!

luc981
16. apr 2021

@slamocka dakujem krasne za odpoved 🙂

zuzkakikta
24. nov 2022

Obnovujem tému. Nájdu sa tu mamky, ktoré majú deti v tejto škôlke? Prijali mi tam obe deti, hľadám najmä láskavý prístup. Máte niektorá skúsenosti? Ďakujem