icon

Výber gynekológa: Dr. Linkesch alebo Dr. Svingal?

1. jan 2024

Ahojte, ku ktoremu gynekologovi je lepsie objednat sa? Dr. Linkesch alebo Dr. Svingal?

Strana
z2
autor
15. jan 2024

@sunny15 Bola si nakoniec u dr. Svingala? Ako to hodnotis?

sunny15
15. jan 2024

Bola som,bol milý,urobil usg a poslal ma na krv.Ďalsiu poradňu mi dala sestrička už ku dr.Linkeschovi automaticky

elalala
15. jan 2024

U Linkescha som rok a pol...cele tehu som bola u neho...poradne, preventivky, vsetko super...top starostlivosť, je to velmi ľudský lekár

autor
15. jan 2024

@sunny15 skvele

sunny15
15. jan 2024

A ty si už bola?

autor
15. jan 2024

@sunny15 nie, som len objednana

sunny15
15. jan 2024

No tak super😉

gabussik
25. jan 2026
@anonym_autor

@sunny15 nie, som len objednana

@anonym_autor ako si nakoniec dopadla? Lebo ja mam pocit, ze tu vsetci pisu o uplne inom Dr. Ja mam s Linkeshom zlu skusenost a rozmyslam odist, tak rozmyslam, ci dat sancu Svingalovi alebo brat kartu.

diaalex
25. jan 2026
@gabussik

@anonym_autor ako si nakoniec dopadla? Lebo ja mam pocit, ze tu vsetci pisu o uplne inom Dr. Ja mam s Linkeshom zlu skusenost a rozmyslam odist, tak rozmyslam, ci dat sancu Svingalovi alebo brat kartu.

@gabussik aj napíšeš o čo išlo? Napr. sestra chodí k Hilderbergovej (tuším tak sa volá) a že je úplne milá, trpezlivá, všetko vysvetlí, poradí ..

saska85
25. jan 2026
@gabussik

@gabussik mne Švingal je sympaticky velmi, veela veci vysvetlil

gabussik
26. jan 2026
@diaalex

@gabussik aj napíšeš o čo išlo? Napr. sestra chodí k Hilderbergovej (tuším tak sa volá) a že je úplne milá, trpezlivá, všetko vysvetlí, poradí ..

@diaalex napr mam pocetne cysty na prsnikoch a opakovanu rakovinu prsnika v rodine. Odpoved dr bola - "to je dnes bezne, ja mam uz roky 5cm cystu na obličke, si ju pestujem- ha ha". No mne to moc vtipne nepride. Povedala som mu, ci mi nemoze spravit hormonalne testy, lebo nieco mam nacitane a hormonalna nerovnonaha moze sposobovat cysty a treba ju liecit. Odpoved - predpisem vam mastodynon kvapky a necitajte somariny na internete... Som u neho uz asi 9-10 rokov a za ten cas som raz mala zapal po wellnesse, okrem toho len preventívky. Nic viac. Nie som ziadny hypochonder, tak by som ocakavala, ze sa na 10 sekund zamysli. Kvapky mi samozrejme vobec nepomohli.. Takze tak

diaalex
28. jan 2026
@gabussik

@diaalex napr mam pocetne cysty na prsnikoch a opakovanu rakovinu prsnika v rodine. Odpoved dr bola - "to je dnes bezne, ja mam uz roky 5cm cystu na obličke, si ju pestujem- ha ha". No mne to moc vtipne nepride. Povedala som mu, ci mi nemoze spravit hormonalne testy, lebo nieco mam nacitane a hormonalna nerovnonaha moze sposobovat cysty a treba ju liecit. Odpoved - predpisem vam mastodynon kvapky a necitajte somariny na internete... Som u neho uz asi 9-10 rokov a za ten cas som raz mala zapal po wellnesse, okrem toho len preventívky. Nic viac. Nie som ziadny hypochonder, tak by som ocakavala, ze sa na 10 sekund zamysli. Kvapky mi samozrejme vobec nepomohli.. Takze tak

@gabussik pozri.. ja som mala fibroadenóm v prsníku, môj gynekológ povedal, že len sledovať sama, ja sama som si zaplatila každý rok USG, aby som vedela na čom som... Prvý rok v pohode, potom som mala tehotenstvo 2x a on zmizol a potom sa opäť objavil, dr. naďalej že len sledovať, tak som si našla Mamárnu poradňu a z vlastnej iniciatívy som tam šla, medzitým som prešla k Linkeshovi, jemu som povedala, že mám ten fibroadenóm, je diagnostikovaný cez USG a chodím do Mamárnej poradne, neriešil to, nič mi nepovedal
Tam ma najskôr pól roka sledovali, po pól roku mi ho pani dr. odstránila, mám správu z histológie, volala som Linkešovi, že sa to vybralo a povedal, že keď prídem na preventívku nech donesiem histológiu, to bolo všetko... odvtedy som tam sledovaná...
V dnešnej dobe asi nemá zmysel čakať kto kde ťa pošle ... vlastná iniciatíva a teda jediné čo som platila bolo USG, všetko ostatné hradila poisťovňa

Strana
z2