icon

Výber materskej školy pre nehovoriace dieťa v Košiciach

21. mar 2025

Dobry den. Chcela by som sa opytat do akej statnej materskej skolky dat syna ktory zatial nerozprava. Inak je zlate dieta v sukromnej skolke s nim nieje problem. V aprili bude mat 3 roky a najma z financnych dovodov si uz sukromnu nemozeme dovolit. Je odplienkovany. Naznaci ze mu treba cikat, kakat ale nepovie. Ale v sukromnej fungoval bez nehod kedze chodili deticky naraz. Najest sa sam vie ked chce niekedy treba pomoct 😁 obliec a vyzliect zatial nie ale to sa moze do septembra zmenit. Kde su prosim trpezlive pani ucitelky? Sme zo stareho mesta ale kvoli dobrej skolke budeme kludne vozit na terasu KVP alebo take sirsie okolie. Ano ratam s tym ze ak s jim budu mat vela roboty mozu mi ho vylúčiť na nejaky cas. Dakujem pekne.

taktotedanie
21. mar 2025

Na jarnej beru deti davali prispevok

beatrixx1525
21. mar 2025

Na jazere mš jenisejská, chodil chlapček z rodiny do škôlky s tým že ani skoro nič nechcel zjesť, nerozprával, je tam nakoniec veľká rečová vada a ja osobne predpokladám aj vysokofunčný autizmus ale to sa oficiálne nepotvrdilo. Chlapca v škôlke naučili aj trochu lepšie jesť, do škôlky sa tešil a učiteľky mal rád, teraz je už na druhom stupni a táto škôlka mu naozaj dala úžasný základ a štart do života. Môžem len a len odporúčať.

taktotedanie
21. mar 2025

Ja som chcela stare mesto skolku a kazda ma poslala kade lahsie pretoze moje dieta nema trvaly pobyt v kosiciach ale ja som nebola ochotna cestovat pol mesta

interpelacia
23. mar 2025

Teraz bude zapis. Treba zapisat tam, kde podla spadovosti patrite. Od septembra maju deti od troch rokov prednostne pravo na prijatie. A v troch rokoch nie je problem, ze dieta nerozprava.