Zápis do škôlky - Košice Terasa

1. máj 2021

Dobry den, o rok nas caka zapis do skolky a chcela by som vediet resp. poradit, do ktorej skolky zapisujete deti. Najblizsie mam Hronsku, ale co ja viem. Nemam informacie, ze aka je to skolka. Zapisujete do viac MS? Stalo sa Vam, ze Vam dieta nezobrali do MS? Nemame v KE trvale bydlisko.

pininka1
1. máj 2021

Ja som bola dat na 4 skolky prihlasky, lebo sa casto stava ze tam kde chces nieje miesto. Nastastie ju na jednu zobrali.

autor
1. máj 2021

@pininka1 az na 4? Vraj riaditelky sa stretavaju a potom si prerozdelia deti, ktore podali viac prihlasok...to je realne, ze niektorim dieta nezobrali?

pininka1
2. máj 2021

Ano stretavaju a preto sa aj pytaju kde chces dat prioritne, ale su niekedy silne rocniky a v tedy je mozne, ze ti nezoberu vobec.

mirkie
3. máj 2021

Ake staré bude dieťa o rok v septembri? Ja síce nemám deti na hronskej ale viacero kamosiek deti tam chodi a sú spokojné🙂 aj mamičky aj deti 🙂

autor
4. máj 2021

@mirkie Fakt su spokojne? Ucitelku su v pohode? Ale to je dolezite, ked deti su spokojne.

autor
30. máj 2021

Dnes som pocula ze niekto si dal uz teraz ziadost do skolky aj ked nastupuje o rok v sep...to taky problem je dostat sa do skolky?

pininka1
31. máj 2021

Zial su niekedy tak silne rocniky ze ano, je problem, ale spravne by taku ziadost zobrat nemali. Ale ked som ja robila v skolke, bolo aj take ze prisli ze budu rok platit len aby mali miesto, takze predpokladam ze to niekde riaditelia robia aj takto a to vravim o statnej skolke

autor
31. máj 2021

@pininka1 To vazne aj take sa robi? Mne to prislo nelogicke davat tak skoro ziadost. Tak o rok mam podat ziadost do viacerych materskych skol pre istotu a ako urcim kde prioritne by som chcela dat dieta...velmi sa bojim aj toho ze trvale bydlisko mame u rodicov a nie v KE..ze bude s tym problem