Žienky z KVP. Spoločnosť pri kočíkovaní?
ahojte kocky ak ste z KVP a potrebujete spolocnost pri kocikovani budem len rada ja sama nerada kocikujem potrebujem niekoho na keckanie aby mi ubehol cas
materske centrum je pri bille a plati sa 1,5 eur na 3 hodinky
skus si najst pauzicka.sk v kosiciach a uvidis ako to tam vyzera
ako sa ti pacia kosice? 😉
tak to neni ani moc 🙂 waw aj blizko to je, paradicka, tak niekedy skocime 🙂 nech sa mala konecne pohra s detmi..
no zatial je tu v pohodke. uz som tu bola niekolkokrat takze zvykla som si, aj mala nastastie. len je jedovit hrozne. ked neni po jej hodi sa o zem a vrieska na celu ulicu ... :D
vazne tak to mas aspon pestre 😀
my sme dnes boli v optime hladat nejake toparnky pre sarku na zimu ale nenasla som nic
napr. humanic predava boty za 50 eur a nemaju ani ortopedicku vlozku
asi pojdem do protetiky za tie peniaze ☹
aj ja planujem ist kupit topanocky na zimu pre malu, na jesen ma, a tiez chcem ist do protetiky, sestra tam pre maleho stale nakupuje 🙂 mi ideme zajtra kupit malej nejake nohavice, ma len na traky a tie sa dole stale rozopinaju, uz mi to robi nervy jej to stale zapinat, boli sme úpzriet v Takkko a tam maju krasne vecick
y 🙂
chod do takka na druhy vikedn maju tam zlavy az do 50 percent aspon mi nieco take prislo postou
topanky pojdeme aj my kupit asi do protetiky a ked nie kupim u cinana
mam doma kupene ort.vlozky takze to bude ako protetika
aspon ze ti piska este do plienok lebo keby sa uz pytala pisat a ty musis rozopinat tie traky tak to nie je ziadna slava 😕
zajtra ideme do takka, aj ja si tam musim kupit nieco na seba .. :D som tam videla pre dievcatka take krasne bundicky ... takze tatino musi ist s nami, ja keby som sla len so svagrinkou by som nakupila vsetko :D
dnes som boa malu nahlasit u doktorky Halasovej? uz neviem ani ako sa volala :D
no babka ju uz uci na nocnnik,minule na nom sedela .. postavila sa, urobila par krokov cupla si.. a cik cik na koberec D:
jeeeeeeeeeeeeej to je super ucite sa aspon to v starobe nezabudne 😀 😀
my sme dnes boli u lekarky lebo nam nejako kasle a ma aj sopliky ...povedala ze to je len hlien ze nie je chora tak som sa trosku potesila
lieky jej davam co nampredpisala tak uvidime ci zaberu
poobede sme boli v mercury market a nasi nam kupili novy velkyyyyyyyyyyyyyy koberec do obyvacky
nam je teplo beeeeeeeeeeeee 😝
baby mas skusku spravenu na E 😅
zlati gratulejem 🙂 🙂 🙂 čo sa týka nechtov urobíť ti ich, ale netuším akým spôsobom...najlepšie by bolo kebyže malá už zaspí ale dohodneme sa...pošli mi recept na ten valentínsky koláčik 😝 😝 😝
gratulujes mi? super a k comu tomu Ecku hihi vraj to kazdy takto excelentne 😀 zvladne
ale nie dakujem pekne idem hnedpohladat recept a poslem ti ho
mala ti este spinka?
na tie nechty sa tesim aby som boloa krajsia ako ty 😝
tak co smudli kolac upeceny? 😀
jaký koláč o čom ti rozprávaš????
ved som ti poslala receptik na mnamky mnamky 😉
idem za chvilku do skoly ale nechce sa mi
inac som si vsimla ze kazdy piatok odkedy mam skolu prsi nie je to nejake znamenie? 😀
tak mi uz mamme nohavice pre malu :D boli sme najprv v Tescu pri Tahanovciach .. tam vobec nic .. strasne veci dokopy.. potom sme sli vedla do Takko a tam hned posledne nohavice. krasne teplucke 🙂
este nejaku ciapocku, a budeme vybaveny na celu zimu :D
zlati a ty na aku skolu chodis??
zlati či ti gratulujem k E no samozrejme...ja aj keby som mala od hora dole Ečka je mi to jedno hlavne že skúška urobená...na konci štúdia sa ta nikto nebude pýtať aké si mala známky......
recept a kde si poslala ....nemám nič...skus na tbartakovicsova@gmail.com....alebo skype "bubuovci"
mata ešte pekné vecičky maju v H&M tam som malej kupovala krásne veci....
a kedy prídeš vonku??? či dáme stretko v centre....???
smudlinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....to vy ste bubuovci?????? mna slak trafi to si nemohla povedat?
pisala si mi na skype a ja som nevedela kto to je 😅
recept som ti poslala ako IP idem pozriet ci mi neostala niekde vysiet ...visiet s akym i sa pise 😅 to je jedno vy to chapete ze?
mati chodim na hutnicku fak. ale je to strasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
smudli a zase som to preposlala mala som to v odoslanej poste tak neviem preco ti to neprislo
idem za chvilku sa pozret na sarinku ako sa ma u babky a potom hajde do optimy alebo niekam so starym na rande 😀
zavidite co? 😝
este som zabudla napisat baby ze som vasa len do stvrtka potom pride moja segra takze budem very busy s nou
tak ak stretko tak rychlo 😉
smudli zajtra budem piect kolac tentvarohovy ak budes mat zaujem tak ti poslem svoj vytvor
aspon mi povies aky bol 😵
zlati už ma prestan krmiť sladkostami....nič mi neprišlo...dobru noc babulky 🙂 🙂 🙂
to nie je mozneeeeeee idem este raz a ked nic tak ti poslem na maila 😠 😠
smudlinka dam na teba skusim H&M. dnes je krasne vonku, trosku sme s malou stihli ist na ihrisko, ale teraz spinkame konecne, len nejako sme zacali hnackovat .. takze mame to pestre :D
noo mozme sa tu niekde na sidlisku stretnut, sice to tu moc este nepoznam 🙂 ale zevraj ma byt pekne, tak kludne hodte kedy kde :D ale zajtra nemozem, zajtra mame Daddys Day :D
vcera som bola v optime a dostala som 50 % zlavu na lyziarske nohavice take tie nepremokave a este neviem co
pre sarinku po zlave uz len 8 eur tak uz sa mozme sankovat... uz len ten sneh 😅
mati mne osobne to je jedno, chodievame von okolo 9-10 tak do tej 12tej lebo nase dievcata potom spia
takze smudli daj kde sa stretneme
ta zmena casu nech skonci lebo to je zabijak 😠
dievčatá môžme sa stretnúť pred ihriskom na wurmovej 4 ale samozrejme len v prípade slniečka...a ked bude pršať tak podme vyskúšať centrum 😀
no zlati kupila som kočík ale vobec nie ten čo som chcela lebo už nemali...ale uvidíš zajtra hádam je aj tento ok....
ahojky, ja netusim kde je ta wumova .. 😒 mi sme vcera boli konecne vyvetrat trojkolku 🙂) ked ju svokrovci kupili malej, este nedociahla ani tam kde si dava nozky :D jej vyseli v lufte .. ale teraz konecne je pplna trojkolky :D v piatok mi dojde mama z Ba na vikend .. prvykrat pride do Kosic, tak sa pojdeme niekde prejst.. jej to tu poukazujem .. aj do ZOO planujeme cestu 🙂)
tak si uzite vikend ja tu budem mat segre
smudli kocik je fajn ja som si zvykla 😅

zlati, a kde je to materske centrum? :D tam sa nieco plati ci ako to vlastne je? ja som este nikdy nebola v takom centre takze som novacik a vobec neviem ako to tam chodi :D