Aká je doba použiteľnosti produktov Avon?
Ako to je od výroby je koľko rokou 2 či 5?
Presne ako píše danka808, dátum spotreby je od prvého otvorenia, označený na obale kelímkom s číslom, ktoré označuje počet mesiacov
OD tohorenia je písaný počet mes. 6,12,24 Pozri niekde pri kóde býva znak otvorenia z počtom mesiacov a tuším na tubách krémov je 2roky.
Konkrétne sprej telový dátum výroby rok 2021
Pohľadaj na obale symbol ako sme ti písali - prípadne pridaj foto zo zadnej strany
Ale zo skúseností ti poviem, že ak bol správne skladovaný - vydrží dlhé roky, až kým sa neminie
Pohľadaj na obale symbol ako sme ti písali - prípadne pridaj foto zo zadnej strany
Ale zo skúseností ti poviem, že ak bol správne skladovaný - vydrží dlhé roky, až kým sa neminie
Ten sprej má aj nálepku, resp. popis na obale, tam by si mala mať symboly - na zadnej strane /nie spodnej/
Tu si odfotila dátum výroby.
Ten sprej má aj nálepku, resp. popis na obale, tam by si mala mať symboly - na zadnej strane /nie spodnej/
Tu si odfotila dátum výroby.
@patka06 áno ja viem ale viem že Avon má od dátumu výroby nejaku spotrebu ..viem že od otvorenie 12mesiacov ale ja to chcem kúpiť ja neviem kedy to tá pani otvorila rozumiete preto s spýtam aký čas je od výroby či 2 alebo 5 rokou
Od výroby NIE JE určený čas do kedy je nutné spotrebovať,
Vždy je to od otvorenia - počty mesiacov sú rôzne 6,12,24
Nekupovala by som ho ak je už otvorený. ak by si som ho mala doma priamo od Avonu - pokojne by som ho použila

A nemal by tam byt taky obraztek kremiku a pri tom napisane napr 24month alebo nieco podobne?