icon

Aká je priemerná cena za strihanie vlasov?

stelly652
17. sep 2025

Ahojte dievčatá idem sa vás opýtať ohľadom kaderníctva a za strihanie dneska som sa bol ostrihať platil som 8 eur je veľa podľa vas? cenovo mlada kaderníčka sa ma pýtala či nechcem aby mi nagelovala vlasy ja nie .... chcela mi aj vybaviť holičstvo lebo ju mrzelo že ne som oholení a vyzeral bi som krajšie mladšie....a chcem sa vás opýtať koľko vy platíte za strihanie myslite,že som platil veľa 8 eur??.....

enmery
17. sep 2025

😂 Ako vážne táto otázka?

stelly652
autor
17. sep 2025
@enmery

😂 Ako vážne táto otázka?

@enmery tak pýtam sa zato lebo zase som sa povadil s mamkou zato že som veľa platil za klasické strihanie neje to veľa však

enmery
17. sep 2025
@stelly652

@enmery tak pýtam sa zato lebo zase som sa povadil s mamkou zato že som veľa platil za klasické strihanie neje to veľa však

@stelly652 Nie.

stelly652
autor
17. sep 2025
@enmery

@stelly652 Nie.

@enmery a minule v Poprade som bol a tam pálka 10 eur tak neje to rozdiel

denkabemommy
17. sep 2025

@stelly652 15 za dieťa, mám 2 takže 30. Za seba ti nejdem písať sumu, to by si nezvládol 🤣🙈. Si taký držgroš lebo nemáš peniaze alebo len nechceš pustiť?

lindous
17. sep 2025
@stelly652

@stelly652 môj chlap platí zhruba 3x toľko, ak ťa to uteší 😅

stelly652
autor
17. sep 2025
@denkabemommy

@stelly652 15 za dieťa, mám 2 takže 30. Za seba ti nejdem písať sumu, to by si nezvládol 🤣🙈. Si taký držgroš lebo nemáš peniaze alebo len nechceš pustiť?

@denkabemommy tak o nič im nejde len ma učia ako si šporiť neplatiť drahšie ale snažiť sa čim za lacnejšie ja za to nemôžem povedala mi mlada kaderníčka,že od nového roka bude za drahšie

denkabemommy
17. sep 2025
@stelly652

@denkabemommy tak o nič im nejde len ma učia ako si šporiť neplatiť drahšie ale snažiť sa čim za lacnejšie ja za to nemôžem povedala mi mlada kaderníčka,že od nového roka bude za drahšie

@stelly652 toto nemá so šporením nič spoločné, usudzujem aj z tvojich predchádzajúcich príspevkov. To je posadlosť a za pár eur aj do kolena dieru 🙈

hederamonstera
17. sep 2025

Myslim ze moja kadernicka striha muzov za 2eura, mozno teraz po inflacii max 5eur.

bolarazjedna
17. sep 2025

Nemôžeš porovnávať ceny v Blave a na východe a celkovo niekde v meste verzus na dedine. U nás v meste dieťa raz ostrihali za 10eur, raz za 5. V inom meste som videla detské strihanie za 15 eur. Moja mama 35km ďalej, na dedine platí za strih a farbenie asi o 2/3menej, ako ja v meste.

K výchove - ja chcem deti viesť k tomu, aby zvažovali pomer cena:kvalita a určovali priority, za co su ochotní zaplatiť aj viac a za čo nie. Takže by som nepovedala, že treba hľadať najlacnejšieho kaderníka... Lebo možno niekto ta ostrihať lacno, ale nie tak pekne, trendy ako druhý za pár eur naviac. Zároveň dieťa sa naučí narábať s peniazmi sčasti aj na svojich "chybách", takže ok, aj keby zaplatíš neprimerane vysokú cenu za strihanie, no tak menej ti ostane z vreckového na kino, na keksíky v školskom bufete, atď...

lilyianka
17. sep 2025

@stelly652 tak v TT by si si inak zaplatil.
Môj chlap chodí k barbierovi a len za strihanie platí 30 alebo 40€.
Syn 5r strihanie detske holičstvo 15€
A to nechci vediet co som ja dnes nechala u kaderníčky 😄

euka210
17. sep 2025

@stelly652 u nas deti a muz 9e, ale v takom Presove len za 8e. Svagor v inom meste ma len za 5e. Primerana cena je to.
Je to o prioritach a nastaveni cloveka, co je pre neho dolezite. 9e za dieta nam s manzelom pride vela, kedze sme na konci sveta a je to 10min.roboty a deti mame 3. Mna striha 20min a naposledy tusim 13e...ale mne staci 2x do roka, chlapci a manzel musia castejsie.

biba_18
17. sep 2025

nie je strihanie ako strihanie. keď dáš 5€ a vyzeráš jak dilinko, neviem či nie je lepšie dať radšej tých 15 alebo 20 a vyzeráš ako chlap…

anonym_42b0d9
17. sep 2025

@stelly652 Ja ti ako jedina podrzim stranku. Panske ostrihanie je za 15 minut hotove krat 4. A vysledna suma je 32E/hod. Chapem, ze v hrubom.su aj naklady, atd, ale kedy si dostal blocek od kadernicky? Ja nikdy a to som ich za svoj 50 rocny zivot vela navstivila. Podnikam, tak velmi dobre rozumiem a nemusia mi kadernicky vyplakavat. Vacsina z nich uctuje premrstene ceny a este sa oduvaju, ked nedostanu tringelt. To, ze v TT alebo BA si pani vypytaju 30-40E a sprosti to zaplatia, je ich vec. Zaplatit lekarovi doplatok za jeden zub cca 50-100E,je vela. Ale za sproste strihanie uz je to ok. Vivat Slovaci, v ustach hnoj, na hlave pomada.

sweet20
18. sep 2025

Manzel plati u barbera v KE 20 eur.. a to mu nic nerobi len strojcekom prejde aj noznicami, asi 20 min prace.. ani neumyva ani nic.. a to je este lacny.. ale on a ja s vysledkom sme spokojni.. predtym chodil ku kadernicke asi za 10 ci 15 a vyzeral ako ananas.. nebol spokojny.. a tam je vzdy

Tak sa smejem, ze 8 ti pride vela

sweet20
18. sep 2025

Kolko mas rokov ked raz pises, ze si sa s mamkou povadil, ze si dal o 2 euraviac v PP a potom pises, ze by si vyzeral mladsie?..

lizatko1009
18. sep 2025

syn - 35€

lasona
18. sep 2025

U barbera muž platil tuším 17 eur. Kamoška kaderníčka príde aj k nám a berie 10 eur.

modrahruska
18. sep 2025

Kup si strojcek a strihaj sa sam, usetris dost. Ja som teraz za 2r dieta platila 17€!! ale ok doma by som ho neostrihala, co uz. Ja sa chodim strihat k svokrovcom do maleho mesta za 14€, doma by som vysolila raz tolko a odmietam podporovat take zdieracstvo.

zuzana76
18. sep 2025

moj syn plati 20 jeden aj druhy - 15 a 18 rocni u barbera

maryetta
18. sep 2025

Zalezi kde. Ale povacsine 7-8€.

anonym_567bd5
18. sep 2025

Krajské mesto deti 10€, dospelí raz toľko.

gab1sol
18. sep 2025

@stelly652 Bratislava - u mňa sa návšteva kaderníctva dostáva cenou k 100e. Muž chodí k barberovi, platí podstatne viac ako ty, ale zasa je tam vyše hodiny a naozaj sa mu venuje (cez masáž hlavy, strih vlasov aj fúzov, relaxáciu pokožky tváre…). V dnešnej dobe tých 8e sa mi nezdá veľa…

letfenixa
18. sep 2025

V PB pánsky strih 8 € u bežnej kadernicky, barber neviem.

anonym_5c264c
18. sep 2025

@stelly652 ja som 15 rokov dozadu strihala chlapov za 8€

valiant
18. sep 2025

ak sa mamke cena nepáči, nech kupi strojček a nech ťa ostrihá ona. Neviem koľko máš rokov, ale ak kaderníčka zhodnotila, že aj bradu treba ostrihať, tak máš aspoň 20r. mal by si chodiť do práce alebo na brigádu popri škole a nejakých 10 eur raz mesačne by ťa nemalo zrujnovať.

lenicka2506
19. sep 2025

@stelly652 nie. U nás sa platí 6 eur. V salónoch od 15 eur hore. 8 eur je myslím v pohode cena