Aká je vaša skúsenosť s farbou na obočie Syoss Brow Tint?
Dobrý deň, akú máte skúsenosť s tout farbou na obočie?
Ahojte, pozerám, že je tu diskusia na túto farbu, ale nie je tu ešte žiadna odpoveď. Po dlhšom rozmýšľaní som si túto farbu kúpila. Rozmýšľala som dlhšie kvôli tomu, že tá farba je podľa mňa dosť drahá v porovnaní s napríklad hennou, ktorú som používala doteraz a jej objem je väčší a lacnejší, čiže ju mám na viac krát. Uvažovala som nad odtieňom, ktorý zvoliť, nakoľko ja som dlhé roky bola blondína, ale po pôrode som si dala svetlo hnedé vlasy a rovnako pokožku mám dosť svetlú. Na základe týchto parametrov som radšej zvolila svetlo hnedý odtieň a teda nie som veľmi nadšená. Čo sa týka henny, tak ju mám veľmi rada, ale strašne rýchlo sa mi vymýva. Reálne keď si s ňou v pondelok nafarbím obočko, tak v piatok mám pocit, že je tam už minimum a to som si hennu nechávala vždy cca 15 minút. Táto syoss mi príde, že sa vymýva ešte viac. Ak si v pondelok nafarbím obočko a nechám pôsobiť tých 10 minút ako je na obale, tak farebný výslefok už nevidím pomaly na druhý deň večer🤷♀️ A to podotýkam, že moje obočko je extrémne svetlé dá sa povedať, že takmer žiadne 😅 Samozrejme celý postup som dodržala a ešte predtým som si aj vyčistila celú pleť aby oblasť obočia nebola mastá a aby tam tá farba chytila 🤷♀️ možno je problém vo mne, že sa mi tie farby tak rýchlo vymývajú, ale za seba musím povedať, že výsledok ma nijako neohúril. Priamo po aplikácii je aj odtieň veľmi pekný, ale naozaj vydrží minimum 🤷♀️
Ďalší z mnohých reklamných trikov, mám blond vlasy, kúpila som svetlo hnedú, chytila tmavo, za mňa sklamanie, nevedela som sa dočkať kým sa vymyje, bilo to dosť do očí, chytila tmavo, aj napriek tomu, že som dodržala čas... ☹
Ja som si teda kúpila tmavohnedú, mám tmavšie obočie aj vlasy ale chcela som nejakú zmenu 🤣🤣 alebo niečo proste inak.. držala som ju kratšie ako písalo v postupe, v tej chvíli bolo vidno rozdiel a možno aj na druhý deň ale áno naozaj sa rýchlo vymyje
Ahoj ,ja som kúpila tmavohnedú mám tmavé obocie farbu som nechala pól hodinku chytila super aj na miesta kde chĺpky skoro nemá a vydrži cca 5 dní som spokojna

Aj mňa by to zaujímalo ako chytá svetlo hnedá a tmavo hnedá 🙂