Aká kozmetika z Actionu je najlepšia?
Ahojte, aké kozmetické veci (makeup, kozmetika, kremy, masky, vonavky,...) mate najradšej v actione? Ďakujem 😄
Používam balzam na vlasy s arganovym olejom
Dakujeem 🌸
Neviem, či to spadá pod kozmetiku, ale nálepky na vyrážky! Oproti tým z drogerky sú oveľa lacnejšie ale zároveň účinnejšie. Sú modré alebo fialové a sú to motýliky, hviezdičky a takéto tvary, čiže ideálne na spanie. A mám rada aj masky na tvár v takých okruhlých tubách ako lepidlo, ktoré sa rozotierajú rovno na tvár z tuby. Mám zelenú aj ružové a obe sú super. Sestra a jej kamarátky si zas vo veľkom pochvaľujú vlasovú kozmetiku, pričom zatiaľ nemali nič čo by im nevyhovovalo :D
@majulino a ktorý sampon konkrétne?
@papaya1234 u vas ich dostat? V nasom ich nemaju uz 2 mesiace.
Ja som si kúpila také tamponiky vlhčené značky REVOLUTION 60 kusov za 1,99€ a potom som ich doma pozerala že na notino atď stoja tie isté 10,50€ 😂👍zobrala som rovno dve balenia a to som nemala tušenia koľko stoja inde
@katty123456 toto
@bzuco raz majú raz nie 🙂 vždy nakúpim pre istotu do zásoby, teraz neviem
ja osobne sa kozmetike z actionu a takýchto obchodov vyhýbam, mám citlivú pleť takže radšej vždy idem do niečoho z drogérie

Šampón a kondicionér používa dcéra, zložením je super, nemastia sa jej vlasy, sú hebké a neelekteizuju. Ja nepoužívam žiadnu kozmetiku odnikial, nanajvýš tak amícu na čistenie tváre, aj to len sporadicky, nakoľko mám silné alergické reakcie aj na hypoalergénnu kozmetiku 🙄