icon

Aké laky používate na nechty rukách a nohách?

28. aug 2025

Akým lakom máte teraz nalakované nechty na rukách aj na nohách?

hopsas
28. aug 2025

@anonym_autor neonovoruzovym..s príchodom septembra idem na vinovobordovu 😀

really8
28. aug 2025

@anonym_autor ciernym.

ivik4
28. aug 2025

Ja mam nonstop len francuzsku alebo ombre na nechtoch. Jedina farba ktoru si niekedy dam, je krvavo cervena

simsalabim
28. aug 2025

Francuzska manikura. Iba lak, ziadne umele nechty.

luciaruz
28. aug 2025

Francúzska manikura. Ziadne besnoty. Elegantne.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
anonym_ce0bd9
28. aug 2025

@anonym_autor čierny

bomba36
28. aug 2025

Žiadnym, neznesiem to na nechtoch.

3petka
28. aug 2025

@anonym_autor svoje nechty a mám len priesvitných lak.

kristiii
28. aug 2025

@anonym_autor aktuálne mám akrylové jemné ombré. Moje druhé umelé nechty v živote, donútila má práca, v ktorej sa mi lámali až do mäsa. Inak som za prirodzené jemné.

jamimo
28. aug 2025

ja som fanúšik natural french manicure. Prikladám foto z internetu. Kvalitou a farbami mám najradšej laky Essie. V lete nosím podľa outfitu a plaviek napr. magenta odtiene, melónové...

glorikarebeka
29. aug 2025
alyson29
29. aug 2025

Včera som si akurát spravila cyklamenovej ružovej farby gélové nechty 🙂 ďalší mesiac si ich už spravím kratšie a hodím do nejakej nude.. o dva mesiace rodím, tak už sa pomaly lúčim s dlhými nechtami, ani nebudem mať toľko času pri tom sedieť. A na nohách nemám, už si nedočiahnem 😄

saxana000
29. aug 2025

Ktory chmatnem ten si dam malinovy tyrkysovy kralovska modra karminova cervena.na ombre mam zlaty a strieborny plus na peciatky biely a cierny niekde bude asi este aj praskaci.ale k tomu som sa pekne davno nedostala.plus klasika podkladovy a top coat.a stacia mi praobycajne Esence za 3e.. niektore uz parkrat riedene odlakovacom.

mandzula
29. aug 2025

Ruky aj nohy taketo.

merlinja
29. aug 2025

nohy stále francúzska a ruky odtiene červenej - v lete jasnejšie, v zime idem do tmavších - vínova ...