icon

Aké máte gélové nechty?

13. júl 2023

Ahojte poradte tie ruzove tie som mala tie su moje (2roky dozadu) . chcem sa opytat ze teraz sa davaju take spicatejsie.. poradte ake by sa mi hodili .. poslem typ nechtov.. inak rada by som bola keby ste poslali vase na inspiraciu 🙂

Aké máte gélové nechty?
Strana
z2
lenusa20
13. júl 2023

Teraz v lete takto.. ale idem do pôrodnice v pondelok a cez víkend zasa zmena bude. Ale ostávam pri týchto farbách a trošku skrátim, okazováky čisté kôli SC.

mamamasama
13. júl 2023
svetlonos
13. júl 2023

@vanilkovazmrzka
mala si nekvalitnu nechtarku ked ti jeden krat sposobilo rocne hojenie.
Ja som ich mala jednu dobu 3 mesiace. Potom mi ich jemne zbrusila a moje pod tym boli uplne zdrave. Neskor som usla k inej a ta mi tambdala nejaky ekrazit. Robila som v tej dobe casnicku a chcela som ich dat dole.
To bola potom hroza des. Zbrusila som si ich z vrchu len jemne sama a lakovala normalnym - osetrujucim lakom, na vrch jemnu farbu.
A teda tiez to trvalo riadne dlho kym mi tie moje spevneli. Bola to brutalna bolest.

vanilkovazmrzka
13. júl 2023

@svetlonos moze byt, bola to kamoska co sa to ucila ;) ale nemyslim si, ze ina praca by mala vyrazne ine dosledky, mne to subjektivne strasne vadilo, cely cas som mala pocit, ze sa moje prirodzene nechty dusia. Vydrzala som to len par dni a potom som ich olamala, lebo som to nedokazala zniest 😅

Ale inak sa mi vizualne pekne a decentne upravene umele nechty pacia, len moje telo ich na sebe neznasa 😂

marlent
13. júl 2023
doriiis
14. júl 2023

Také úradnícke😀

puertorico
14. júl 2023

Ja vás tu zaspamujem keď môžem ! 🤭 ja mám vždy divoké farby

puertorico
14. júl 2023

🤭 pokračovanie

sabinka022
14. júl 2023

Ahoj. Nechty si mozes dat,ake len chces. Ale tie tvoje povodne-take uz nie si teda v mode. Ja si robim nechty sama,ale nie gelove umele,ale len gel-lak. Vydrzi cca 3 tyzdne,ale ja po 2 tyzdnoch menim,lebo mi rychlo rastu nechty. Menim rozne tvary a farby podla nalady a rocneho obdobia.

jjanulienka
14. júl 2023
jenny224
14. júl 2023

Baby - tie čo máte len gel - lak, nie klasické gélové nechty, tiež nad tým uvažujem kvôli dlhšej trvanlivosti. Ale ničí sa aj pod ním kvalita vlastného nechtu? Lebo som s vlastnými spokojná, len sa mi nechce stále myslieť na lakovanie a odlakovanie.

jj298
14. júl 2023

@jenny224 nenici. Ale ja uz mam radsej rocklak ako gel lak. Vydrzia rovnako dlho a rocklak sa nanasa ovela jednoduchsie

biancarv
14. júl 2023

@jenny224 ahoj. Ja používam gél lak značka le mini macaron už vyše roka a nemám svoje nechty vôbec zničené. Lakujem si ich približne každé 2-3 týždne. Takisto používam gél lak aj na nohy a tam to vydrží aj celé mesiace, kým nechty odrastú. 😁 Na obyčajné laky som nemala nervy, to mi nevydržalo ani 24 hodín.

jenny224
14. júl 2023

@jj298 rocklak počujem 1x, poguglim, vďaka 🙂

jj298
14. júl 2023

@jenny224 pogoogli. Kupujem od enii nails. V podstate je to to iste ako gel lak ale nemusis riesit ziadne vypotky a praca s tym jejednoduchsia. Na rukach mi vydrzi asi 2 tyzdne (dlhsie by som ani nezniesla odrasty) a na nohach este viac. Odstranis speci odlakovacom, necht zabalis do alobalu. Myslim ze to je rovnake s gellakom

luccija
14. júl 2023

Máš krásne dlhé pekne prsty.Skratila by som nechty na polovicu😀a mierne zaoblené.
Robím si gellak sama doma mám lampu a laky, niekedy si dám aj gél a potom ešte na to gellak

sabinka022
14. júl 2023

@jenny224 Nenici. Ja pouzivam vsetko od slovenskej znacky Ruscona.

Strana
z2