Aké máte skúsenosti s IPL epilátormi na tvrdé chĺpky?
Dobrý deň prajem.
Mám dosť tvrdé chĺpy a bledú pokožku.
Do teraz som používala depilátor, čo mi dosť pomohol ale už na to nemám nervy, lebo po mapách mi zase rastú chĺpy.
S ktorým IPL máte pozitivne skúsenosti?
Dakujem
@dettinadetta Philips Lumia...a je jedno ktorá...mám 9900 ..má 4-5 nadstavcov a používam iba jedno najväčšie...vybrala som ho preto lebo ma až 450 tisíc zsbleskov...tie lacnejšie do 300€ majú iba 250 tisic...
@dettinadetta ja mám phillips lumea prestige a nedám na ňu dopustiť. A je úplne super práve na tmavé hrubé chlpy.
@anonym_c26e74 áno.. funguje...a je tam naschvál nastavec na tvar
@adulka07 a ako dlho to trva kým nad perou zmiznú chĺpky?
@dettinadetta IPL Braun Silk expert Pro 5, ak dodržis doporučený postup je to fantázia. A to mám svoje chlpy tiež husté, hrubé a čierne, predtým som bola chlpatá ako opica, každý 2.den holiť, nad perou som trhala tiež každý 2.den. Už cca 5 rokov si tie príšerné obdobie trhania a holenia iba pamätám, chlpy som už chvalabohu od vtedy nevidela ( samozrejme, ak nepočítam obočie. Tam vytrham 2 - 3 x do týždňa a hotovo) Iné chlpy mám už len na intímnych partiách, ostatné už neexistujú. 2x do roka to všetko s IPL prejdem, a mám zas pokoj
@dettinadetta IPL Braun Silk expert Pro 5, ak dodržis doporučený postup je to fantázia. A to mám svoje chlpy tiež husté, hrubé a čierne, predtým som bola chlpatá ako opica, každý 2.den holiť, nad perou som trhala tiež každý 2.den. Už cca 5 rokov si tie príšerné obdobie trhania a holenia iba pamätám, chlpy som už chvalabohu od vtedy nevidela ( samozrejme, ak nepočítam obočie. Tam vytrham 2 - 3 x do týždňa a hotovo) Iné chlpy mám už len na intímnych partiách, ostatné už neexistujú. 2x do roka to všetko s IPL prejdem, a mám zas pokoj
@anonym_d71f85 ďakujem pekne 😍🥰

Philips lumea