icon

Aké máte skúsenosti s účinkami Bi-Oil?

nessa_1
14. jan 2024

Ahojte, je BI-Oil dobrý proti striám? Alebo aké máte s ním skúsenosti?
Ďakujem pekne 🙂

viestta
14. jan 2024

Moje strie ho uspesne odignorovali

jamimo
14. jan 2024

@nessa_1 strie nemám, ale na jazvy 0 bodov. (v reklame sa spomína účinok aj na jazvy) Myslím si, že je to individuálna "záležitosť" typu pokožky. Sú ženy, ktoré sa krémujú, mastia, macerujú v olejoch, telových mliekach celých 9 mesiacov a strie ako vymaľované 😏 Poznám ženy, ktoré pomaly ani nevedia ako vyzerá telové mlieko, 3 pôrody, pribratie aj 20 kg počas tehotenstva a stria ani jedna 🤷‍♀️

slavomira236
14. jan 2024

@jamimo mj pripad 3porody cez 20 kil a strie ziadne. Vobec som nic nemazala
Len brucho mlandrave .😆 Vidno 3porody.

jamimo
14. jan 2024

@slavomira236 áno, tak to už chodí 😉

zuzakava
14. jan 2024

Ahoj, mne pomohol krém Elasti-Q ..na bruchu (a to som ho mala riadne), nemám ani jednu striu. Mastila som 2x denne. Prsia som vynechala a tam sa mi strie spravili. Takze za mna určite tento krém.

pondelok01
14. jan 2024

@nessa_1 v prvom tehotenstve som pouzivala na brucho, ziadne strie tam (ale inde ano). Pri druhom som uz bola leniva, a nenatierala som nic, a zasa ziadne strie.

majlo1234
15. jan 2024

Nepomohol. Ale olejom to nebude, pridte sa ti spravia, ked sa spravit maju, nezabranis tomu

lucia_spsk
29. feb 2024

Ahoj, tak mne sa po použití Bioil vyhodila alergická reakcia na dekolte a brušku, teraz vyzerám akoby som mala kiahne :D Momentálne hľadám náhradu 🙂

banalu
29. feb 2024

Vyhodene peniaze. Nepomohol ani ako prevencia, ani potom... na pocudovanie riadne vybledli po bioderma abc kreme pre babatka 🤷‍♀️ kupila som ho do zalohy pre malu, keby nahodou, ale nepotrebovala ho, tak som ho vypouzivala ja a strie nezmizli (to asi ziadnym kremom nepojde), ale zjemili sa.

jablkovastrudla
29. feb 2024

Sestra pouzivala bio oil pri oboch tehotenstvach, nema ani jednu striu. Ja som leniva sa natierat a po dvoch tehotenstvach nemam ani jednu striu- krem co som si kupila na zaciatku tehotenstva je skoro plny. Podla mna je to skor geneticke, kamoska sa mastila 4 krat denne a mala strasne fialove strie, vybledli ale kozu ma dost popukanu. Btw pribrala som 20-25 kil takze koza sa mo natiahla dost.