icon

Aké máte skúsenosti so značkou Rituals?

7. feb 2025

Ste spokojne zo znackou rituals ? Kupila som si biely antiprespirant a za tu cenu nič moc

basulaak
7. feb 2025

Ich kozmetika za mna nic moc. Hovorim o telovom kreme (malo vyzivny), kremoch na ruky (malo vyzivne, skor na prevonanie pokozky), body & hair mist taka 20€ vodicka co na 15 min citim. Zato ich sviecky su asi best value for money. Ozaj nam z nich vonia cely dom. Palicky v parfeme za mesiac/mesiac a pol uz nevonaju. Ale este som spokojna s shower muse - penou na sprchovanie. To je super, hlavne karma, tu som pouzivala cele leto a rada sa k nej vratim. Za tie peniaze pre mna skor vonacky, sviecky, nez ich kozmetika.

katkaseiner
7. feb 2025

ja som mala len osviezovac vzduchu - taka flasticka, v nej vonava vodicka a take dlhe spajdle napichane do flasky - za mna super. Nic ine som od nich neskusala

skriatocekk
7. feb 2025

za mňa sprchové peny a telové krémy sú vynikajúce. Krásne voňajú a sprchové peny na sebe cítim aj na druhý deň, čo sa mi predtým s inými značkami nestalo 🙂

guudy
7. feb 2025

Ja kupujem im tekute mydlo a bytovu vonu (v spreji a vonne tycinky). S tymi som spokojna.