Aké obočie je teraz moderné?
Vsimla som si, ze vela ludi si dava odstranit tetovane obocie. Uz sa to nenosi? Co je teraz in v ramci obocia?
@minenkaa V tvojom okoli to vidis ako?
Úplne prirodzene ,niektoré trochu zvýraznené ,ale čo stretávam sú ženy naozaj veľmi malo namaľované
Hlavne take ake sa ti hodi 😀 Ale napriklad tie tenke ciarky a priamky uz davno nie su v mode 😀 A tiez to vidim tak ze co najprirodzenejsie aby vyzeralo.
Prirodzene….a aj ked tetovane take hairstroke metodou, aby to vyzeralo co najprirodzenejsie….
Da sa vobec tetovane obocie odstranit?
Dá sa, napriklad, mne ani dlho nevydrzi a po roku už tetovanie nie je skoro vôbec vidno. Nosi sa teraz prirodzene obocie, ale mne napr svedci viac tmavšie obocie, tetovaním má aj lepší tvar. Takze si daj obocie, ktoré ti pristane a ktoré bude k očiam výrazne. Samozrejme, aby si nevyzerala ako Martinka z Turca
Áno, dá sa odstrániť laserom. Ja idem tento alebo budúci mesiac na odstranenie. Mam urobený microblading, ale absolútne nie som spokojná. Zrejme mi to koža neprijala.
Teraz sa nosi blede az neviditelne obocie. Ja by som si to ale nedala.
mohlo by to otrasne mega obočie uz prejst do zabudnutia - mam taku susedu, co najprv vojde do dveri obočko až potom tvár a ona - to je niečo tak strašné, ja sa jej vždy zľaknem
Ja mám obočie prirodzene. Nikdy som si ho nedávala upravovať ale ja mám jemne obočie 😎 takže ani nikdy nebolo treba.
Na ženách v okolí vidavam všakovaké obočia, som ale asi skupina ktorá nie je obklopená ľuďmi čo si potrpia na trendy.. mne sa páči, keď je obočie ani tenké, ani hrubé - také pekné k tvári..
Príde mi mierne komické to, ktoré je vyčesané do hora, hrubé a strapaté.. tomu moc nerozumiem kde sa to vzalo takýto trend.. ale už dávno som si uvedomila že asi starnem keď niektoré veci v móde nechápem..
(Ja mám bohužiaľ tenké obočie, pozostatok z dôb minulých a už nedorastlo.. tak si ho dokreslujem aby malo tvar a nebolo pritenke)
Také trendy ako stierače z trabanta, to je very coool,
🤦
@0silvia0
@jana_eyre_2
@lenkahvh
@macatt Brežnev
Možno si dávajú odstrániť zle tetované obočie. Lebo tetované obočie nemá vyzerať ako tetované, ale len ako pekne upravené.
Ja mám obočie svetlohnedé až blond. Netrham ho asi dva roky, farbim si na tmavohnedé do požadovaného tvaru. A zatiaľ je asi najlepšie aké som mala

Aké len chces