icon

Aké prípravky pomáhajú na krepovité vlasy bez farbenia?

wwjulka
Dnes o 16:48
biba_18
Dnes o 16:57

1. menej často umývať vlasy
2. menej agresívne šampony (teda žiadne čistiace, ale čo najviac šetrnné)
3. vždy kondicioner
4. vždy leave-in condicioner - iba do dĺžok
5. olej - iba na konce
6. nepoužívať froté uteráky - prejsť na mikrovlákno
7. keď suší fénom - používať ochranu proti teplu
8. nežehliť a nekulmovať
9. spať na saténe alebo ešte lepšie na hodvábe

anonym_0ee17b
Dnes o 17:12

@wwjulka pár kvapiek jojobového oleja votrieť do vlhkých vlasov a nechať usušiť, alebo vlasový zábal s ricínovým olejom.

wwjulka
autor
Dnes o 17:23

dakujem vyskusam.prestanem aj fenovat uplne

rozculena
Dnes o 18:01

@wwjulka treba sa o ne starať ako o kučeravé.

katka533
Dnes o 18:39

Ja som teraz kupila pantene silky and glowing pre vlasy ako slama a je super, uplne ako vyzehlene vlasy mam po nom

gita17
Dnes o 18:49

Plex care olej z DM, u mňa spravil ako jediný mega zmenu a to som vyskúšala už asi všetko. Skoro vôbec nemasti. Ja ho používam so šampónom a kondicionérom z tej rady

kirara
Dnes o 18:59

@wwjulka nech si dcera pozrie metódu cgm. Z konkrétnych prípravkoch dostupných bežne v drogérii sú za mňa fajn napr. masky hair food garnier, ale aj tak si myslím že bude musieť najprv vyskúšať čo jej konkrétne sadne.
Úplne prestať sušiť fenom neodporúčam, vlhká pokožka hlavy, je ideálnym prostredím pre vznik húb a plesní. Existuje množstvo prostriedkov, ktoré vlasy chránia pred negatívami fenovania, pripadne fén so studeným vzduchom.

biba_18
Dnes o 19:53

všetky tie vyhladzovcie super zázraky sú v drvivej vačšine silikony 😏 dá sa to aj bez nich…
a presne, fénovanie je fajn u krepatých vlasov, treba čím skôr zavrieť kutikuly vlasu. len to treba robiť správne a treba používať ochranu proti teplu…
treba vynechať kulmovnie a žehlenie, nie fénovanie…