icon

Aké produkty Balea používate?

10. okt 2025

Ste spokojne, aké používate?

anonym_1a9b49
10. okt 2025

Ziadne

barka1
10. okt 2025

Šampon na kučeravé vlasy.

banalu
10. okt 2025

Masky na tvar, sprchac, sampon, mala som uz aj podpazusniky, antibacti, SPFka v lete.. Skusam vsetko zaradom a co mi vyhovuje kupijem dalej a dalej.

jaja20
10. okt 2025

Odličovacie micelárne tampóny, tango intímky Jessa, sprcháč s aloe a opaľovací sprej faktor 50.

saxana000
10. okt 2025

Sprchace sampon na mastne vlasy.krem na nohy.deodorant,balzam na pery ak.ma nieco zaujme tak vyskusam.vacsinou som prijemne prekvapena.

n3la
10. okt 2025

Odličovač, olej na vlasy, krem na ruky, pena na holenie, leukoplast, sprcháč... Áno som spokojná 🙂

anonym_9affe9
10. okt 2025

Ja používam sprcháč ale takmer ho necítim.

anonym_7d23f8
10. okt 2025

Z Balea- Tuhé detské mydlo. Tekuté mydlo na ruky. Krém s ureou na päty. Lak na vlasy. Používam aj ostatné značky DM. Spokojná som aj s čističmi Denkmit, pracími práškami, potravinami, atď...

majka2959
10. okt 2025

@anonym_autor Balzam na pery

gondyo
10. okt 2025

Tekuté aj tuhé mydlá,gel na holenie

sovica
10. okt 2025

Používam aj iné značky, ale z DM-ky Balea tieto produkty a som spokojná. Ináč by som nepoužívala.
Serum Beauty Hyaluron Eye & Lip
Hydrogélové vankúšiky pod oči
Pleťové masky
Pleťové sérum proti vráskam Q10
Hydratačná pleťová voda s 10 % Aloe vera
Balzam na pery
Sprchový gél
Tekuté mydlo na ruky
Krém na ruky

belllinka
11. okt 2025
@anonym_1a9b49

Ziadne

@anonym_1a9b49 preco?

anonym_1a9b49
11. okt 2025
@belllinka

@anonym_1a9b49 preco?

@belllinka neverim tomu ,ze co je tak velmi lacne je aj dobre …a to nie som ziadny extrem zatazeny na nejake prirodne veci…taku strednu cenovu hladinu kupujem.

barka1
11. okt 2025
@anonym_1a9b49

@belllinka neverim tomu ,ze co je tak velmi lacne je aj dobre …a to nie som ziadny extrem zatazeny na nejake prirodne veci…taku strednu cenovu hladinu kupujem.

@anonym_1a9b49 v spotrebitelskych testoch sa často umiestnuju lacnejsie produkty vyššie než tie drahé. Za značky sa platí, často zbytocne vela.

biglovemom
11. okt 2025
@barka1

@anonym_1a9b49 v spotrebitelskych testoch sa často umiestnuju lacnejsie produkty vyššie než tie drahé. Za značky sa platí, často zbytocne vela.

@barka1 Ano u niektorych platis za meno, preto volim zlaty stred..a tieto testy su take no…..diskutabilne .

simsalabim
11. okt 2025
@anonym_1a9b49

@anonym_1a9b49 prave balea vyrobky sa zvyknu umiestnovat velmi vysoko v spotrebitelskych testoch.

anonym_0abfa6
11. okt 2025

@anonym_autor ja mám exfoliacny čistiaci gél a som spokojn, vidieť že niečo robí.
Mala som serum na riasy no to nič nerobí.
A teraz mám krém pod oči uvidím zatiaľ som ho použila len 2x.
Sprchac a šampón mám ten s PH a take ok.

iv007
11. okt 2025

Ja len tekute mydlo na ruky, produkty na tvar mi nesadli a sprchace a sampony malo penia, nemala som pocit dobre umytych vlasov.

ikonica
12. okt 2025

Micelarku, odlicovac na oci na vodeodolnu maskaru, exfoliacny krem, sprchac sensitive a sampon s kofeinom (muz), ultrasenzitivny sprchac pre mna, tekute mydlo... Toto asi mame teraz v kuplni od tejto znacny...

dianaaaaa
12. okt 2025

Žiadne

ednova
12. okt 2025

@anonym_autor balea má v súčasnosti už nespočet dobrý produktov. Kvalitné zloženia za super cenu. Odporúčala by som rôzne produkty hlavne zo skin care. Podľa typu pleti alebo účinku. Od čistiacich vôd, gélov, mlieko, toniká, účinné séra, masky, peeling atď.