Aké produkty Balea používate?
Ste spokojne, aké používate?
Ziadne
Šampon na kučeravé vlasy.
Masky na tvar, sprchac, sampon, mala som uz aj podpazusniky, antibacti, SPFka v lete.. Skusam vsetko zaradom a co mi vyhovuje kupijem dalej a dalej.
Odličovacie micelárne tampóny, tango intímky Jessa, sprcháč s aloe a opaľovací sprej faktor 50.
Sprchace sampon na mastne vlasy.krem na nohy.deodorant,balzam na pery ak.ma nieco zaujme tak vyskusam.vacsinou som prijemne prekvapena.
Odličovač, olej na vlasy, krem na ruky, pena na holenie, leukoplast, sprcháč... Áno som spokojná 🙂
Ja používam sprcháč ale takmer ho necítim.
Z Balea- Tuhé detské mydlo. Tekuté mydlo na ruky. Krém s ureou na päty. Lak na vlasy. Používam aj ostatné značky DM. Spokojná som aj s čističmi Denkmit, pracími práškami, potravinami, atď...
@anonym_autor Balzam na pery
Tekuté aj tuhé mydlá,gel na holenie
Používam aj iné značky, ale z DM-ky Balea tieto produkty a som spokojná. Ináč by som nepoužívala.
Serum Beauty Hyaluron Eye & Lip
Hydrogélové vankúšiky pod oči
Pleťové masky
Pleťové sérum proti vráskam Q10
Hydratačná pleťová voda s 10 % Aloe vera
Balzam na pery
Sprchový gél
Tekuté mydlo na ruky
Krém na ruky
@anonym_1a9b49 preco?
@belllinka neverim tomu ,ze co je tak velmi lacne je aj dobre …a to nie som ziadny extrem zatazeny na nejake prirodne veci…taku strednu cenovu hladinu kupujem.
@belllinka neverim tomu ,ze co je tak velmi lacne je aj dobre …a to nie som ziadny extrem zatazeny na nejake prirodne veci…taku strednu cenovu hladinu kupujem.
@anonym_1a9b49 v spotrebitelskych testoch sa často umiestnuju lacnejsie produkty vyššie než tie drahé. Za značky sa platí, často zbytocne vela.
@anonym_1a9b49 v spotrebitelskych testoch sa často umiestnuju lacnejsie produkty vyššie než tie drahé. Za značky sa platí, často zbytocne vela.
@barka1 Ano u niektorych platis za meno, preto volim zlaty stred..a tieto testy su take no…..diskutabilne .
@anonym_1a9b49 prave balea vyrobky sa zvyknu umiestnovat velmi vysoko v spotrebitelskych testoch.
@anonym_autor ja mám exfoliacny čistiaci gél a som spokojn, vidieť že niečo robí.
Mala som serum na riasy no to nič nerobí.
A teraz mám krém pod oči uvidím zatiaľ som ho použila len 2x.
Sprchac a šampón mám ten s PH a take ok.
Ja len tekute mydlo na ruky, produkty na tvar mi nesadli a sprchace a sampony malo penia, nemala som pocit dobre umytych vlasov.
Micelarku, odlicovac na oci na vodeodolnu maskaru, exfoliacny krem, sprchac sensitive a sampon s kofeinom (muz), ultrasenzitivny sprchac pre mna, tekute mydlo... Toto asi mame teraz v kuplni od tejto znacny...
Žiadne
@anonym_autor balea má v súčasnosti už nespočet dobrý produktov. Kvalitné zloženia za super cenu. Odporúčala by som rôzne produkty hlavne zo skin care. Podľa typu pleti alebo účinku. Od čistiacich vôd, gélov, mlieko, toniká, účinné séra, masky, peeling atď.

@anonym_autor https://www.mojadm.sk/balea-sprej-na-vlasy-na-f...