icon

Aké sú vaše skúsenosti s kozmetikou Vital Plus Active?

slavkakap
13. feb 2025

Prosím pekne o skúsenosti
Mile ženy , ma niekto reálne skúsenosti s touto kozmetikou prosím 🙏🙏🙏
Dnes som bola na bezplatnom vyšetrení hlavy, dermatologicka na základe kamery mi povedala že mám kvasinky . Hľadám si recenzie na túto kozmetikou , čo som to vlasne kúpila 🫣 ale trochu som sa zľakla kedze som našla že to môže aktuálny stav zhoršiť , čo nechcem 🫣
Mám čistič a kvapky
Ďakujem

tania27
•
5. nov 2025

@slavkakap používala ste to, alebo nie🤔🫣?

anonym_236668
•
5. nov 2025

@slavkakap mne z toho fakt ze extremne mastneli vlasy, nemohla som používať. ani den mi nevydržali, nemienim chodit ako pol roka neumyty bezdomovec z toho.
ale podla mna je to vsetko reklama, to nie je detailné trichonometricke vyšetrenie. vsetci co tam boli, maju lupiny z kvasiniek, musia si kúpiť ich produkty a chodit na kontroly, kde znova kupujú ich produkty.

eunika21
•
30. nov 2025

Dobrý den aj mna by to zaujímavo mam tu istú skúsenost zatiaľ som nic nekúpila ale váham kedze neviem ci sa fakt oplatí toľko €€ do toho investovať

Ďakujem

afrodizi
•
4. jún 2026

Tak toto je čisto marketingová spoločnosť. Mam vlasový cistič a kvapky, odporučila mi ta predajných na sedení. Pokožka sa mi síce po mesiaci zlepšila, ALE! Chcela som to ukončiť po dvoch týždňov používania pretože enormne začali vyžadovať vlasy a skriabat pokožka q chrasty. Odpoveď predajkyne, keď som jej napísala ze aký vedľajší účinok sa mi objavil a ci majú niečo na hydratáciu pokožky ze ona riesila kvasinky a nie hydratáciu. Reku ok, ale ja potrebujem niečo na hydratáciu lebo moja pokožka hodne trpí!!! Nakoniec odporučila no výrobca nebol schopní mi podať info koľko morského kolagénu je v tej zložke, tak som si kúpila od iného výrobcu. Používam vyše mesiaca, vlasy mi vypadali skoro o 3/4, nehorázne prachy som vrazila do hydratácie, používam striedavo s hydratačným šampónom. Predjakyna sa tvárila ako dermatológicka ale je to len obyčajná obchodná zástupkyňa, len predať, ani mi nebola schopná povedať cenu len zaniesla produkty na stôl a poslala ma zaplatiť. Klamú na stránku ze výrobky obsahujú iba rastline zložky, veľká LOŽ!!! Je to silná chémia, síce účinná ale hodne uškodiť takže treba okamžite hydratovat tie vlasy a pokožku. Keby boli ozaj odborníčky na trichologiu a dermatologiu tak by to povedali hneď na úvod a zaujímali sa o človeka, kor keď som u nich nakúpila za 50e!!!

anonym_85cab1
•
20. aug 2026

Moja skúsenosť s Vital Plus Active (SL, CU, CAPS): Absolvovala som bezplatné vyšetrenie vlasov v lekárni dermo-konzultantkou. Komunikácia bola zo strany konzultantky veľmi agresívna, rýchlo rapotala (čomu bolo kvôli jazykovej bariére ťažké hneď rozumieť) a natlačila mi celú kúru za viac ako 50 eur. Moja skúsenosť s produktmi:

1. Čistiaci šampón SL je jediná dobrá vec z tejto kúry, dobre čistí pokožku hlavy a nespôsobil mi žiadne problémy.
2. Kvapky CU mi spôsobili strašnú alergickú reakciu (kontaktnú dermatitídu) už po prvom použití. Koža na čele a okolo uší ma šialene pálila, musela som to okamžite chladiť ľadom.
3. Kapsuly CAPS mi vyvolali obrovský vlčí hlad a chuť do jedla, musela som ich vysadiť, aby som nepribrala.
Navyše mi neskôr endokrinológ zistil, že môj problém s vypadávaním vlasov bol spôsobený štítnou žľazou (Hashimoto), takže vonkajšie drahé kvapky boli úplne zbytočné. Celú kúru som musela prerušiť. Odporúčam len šampón SL, pred drahými kvapkami a kapsulami dôrazne varujem! Nenechajte sa v lekárňach nahovoriť na celý drahý balík.

medard8
•
20. aug 2026

@slavkakap
Moja skúsenosť s Vital Plus Active (SL, CU, CAPS): Absolvovala som bezplatné vyšetrenie vlasov v lekárni dermo-konzultantkou. Komunikácia bola zo strany konzultantky veľmi agresívna, rýchlo rapotala (čomu bolo kvôli jazykovej bariére ťažké hneď rozumieť) a natlačila mi celú kúru za viac ako 50 eur. Moja skúsenosť s produktmi:

1. Čistiaci šampón SL je jediná dobrá vec z tejto kúry, dobre čistí pokožku hlavy a nespôsobil mi žiadne problémy.
2. Kvapky CU mi spôsobili strašnú alergickú reakciu (kontaktnú dermatitídu) už po prvom použití. Koža na čele a okolo uší ma šialene pálila, musela som to okamžite chladiť ľadom.
3. Kapsuly CAPS mi vyvolali obrovský vlčí hlad a chuť do jedla, musela som ich vysadiť, aby som nepribrala.
Navyše mi neskôr endokrinológ zistil, že môj problém s vypadávaním vlasov bol spôsobený štítnou žľazou (Hashimoto), takže vonkajšie drahé kvapky boli úplne zbytočné. Celú kúru som musela prerušiť. Odporúčam len šampón SL, pred drahými kvapkami a kapsulami dôrazne varujem! Nenechajte sa v lekárňach nahovoriť na celý drahý balík.