icon

Aké sú vaše skúsenosti s kozmetikou Vital Plus Active?

slavkakap
13. feb 2025

Prosím pekne o skúsenosti
Mile ženy , ma niekto reálne skúsenosti s touto kozmetikou prosím 🙏🙏🙏
Dnes som bola na bezplatnom vyšetrení hlavy, dermatologicka na základe kamery mi povedala že mám kvasinky . Hľadám si recenzie na túto kozmetikou , čo som to vlasne kúpila 🫣 ale trochu som sa zľakla kedze som našla že to môže aktuálny stav zhoršiť , čo nechcem 🫣
Mám čistič a kvapky
Ďakujem

tania27
5. nov 2025

@slavkakap používala ste to, alebo nie🤔🫣?

anonym_236668
5. nov 2025

@slavkakap mne z toho fakt ze extremne mastneli vlasy, nemohla som používať. ani den mi nevydržali, nemienim chodit ako pol roka neumyty bezdomovec z toho.
ale podla mna je to vsetko reklama, to nie je detailné trichonometricke vyšetrenie. vsetci co tam boli, maju lupiny z kvasiniek, musia si kúpiť ich produkty a chodit na kontroly, kde znova kupujú ich produkty.

eunika21
30. nov 2025

Dobrý den aj mna by to zaujímavo mam tu istú skúsenost zatiaľ som nic nekúpila ale váham kedze neviem ci sa fakt oplatí toľko €€ do toho investovať

Ďakujem

afrodizi
Dnes o 12:43

Tak toto je čisto marketingová spoločnosť. Mam vlasový cistič a kvapky, odporučila mi ta predajných na sedení. Pokožka sa mi síce po mesiaci zlepšila, ALE! Chcela som to ukončiť po dvoch týždňov používania pretože enormne začali vyžadovať vlasy a skriabat pokožka q chrasty. Odpoveď predajkyne, keď som jej napísala ze aký vedľajší účinok sa mi objavil a ci majú niečo na hydratáciu pokožky ze ona riesila kvasinky a nie hydratáciu. Reku ok, ale ja potrebujem niečo na hydratáciu lebo moja pokožka hodne trpí!!! Nakoniec odporučila no výrobca nebol schopní mi podať info koľko morského kolagénu je v tej zložke, tak som si kúpila od iného výrobcu. Používam vyše mesiaca, vlasy mi vypadali skoro o 3/4, nehorázne prachy som vrazila do hydratácie, používam striedavo s hydratačným šampónom. Predjakyna sa tvárila ako dermatológicka ale je to len obyčajná obchodná zástupkyňa, len predať, ani mi nebola schopná povedať cenu len zaniesla produkty na stôl a poslala ma zaplatiť. Klamú na stránku ze výrobky obsahujú iba rastline zložky, veľká LOŽ!!! Je to silná chémia, síce účinná ale hodne uškodiť takže treba okamžite hydratovat tie vlasy a pokožku. Keby boli ozaj odborníčky na trichologiu a dermatologiu tak by to povedali hneď na úvod a zaujímali sa o človeka, kor keď som u nich nakúpila za 50e!!!